Obávám se, že nejsem jediný zde, kteří se v hodnocení článku s tebou neshodne.... Opravdu chceš opětovně opakovat polemiku, kterou jsi zde vedl se Skeletem???... Nepřijde ti to zbytečné???? Je to o vnímání vyznění toho článku jako celku a já se v tomto shoduji se Skeletem... Ty máš jiný názor a máš na něj právo... Ale rozhodně to neznamená, že tvůj názor musím považovat za ten jediný správný....Dzin píše: Proč v uvozovkách? Pokud si ten článek nečetl, netvrdí v něm nic, co by nebyly fakta. Už jsme to tu rozebíral a většina námitek proti tomu jedinému článku z mnoha byla jen v úrovni spekulativní a vůbec nevycházela z článku.
A už jsem ti jednou napsal, že prezentuji své postoje a není mým posláním, abych o nich přesvědčil tebe.... Takže se smiř s tím, že se v tomto bodě (opět) neshodneme...
A než k tomu smazání dojde, tak bych rád zde deklaroval, že s tebou plně souhlasím...skelet píše:teď si zatrolím a naposledy se vyjádřím k onomu článku Mi-17 vs UH-60..
blabla blabla bla.. Ten článek byl prostě demagogický žvást. TEČKA
prosím moderátora, aby to pak smazal. Protože má moderátorská část by si za takový příspěvek nafackovala, ale nemůžu jinak.