To je plíživá příprava na znovukolonizaci. Protože jen české poručnictví udělá Slovensko Great Again.
Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
- Moskevskaja
- podporučík
Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Na Sázavě na vodě měl kámoš trumpovskou kšiltovku. Věčně si nemůže najít holku, tak když jsem tam zmerčil dívku z protější lodě se stejnou čepicí, vycítil jsem historickou šanci na byznysplán někoho někomu dohodit, ale dřív, než se mi to povedlo, tak jsem ztroskotal.. škoda škoda, heslo je to časté a oblíbené!
"Nevěšte hlavu; co se nepodaří dnes, může se podařit zítra"
Alexander Dubček
Alexander Dubček
A co takhle změnit vodu?

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Make Slovensko Great Again? To mě trochu překvapuje.
Az sa kompletne vymeni obyvatelstvo naockovane bolsevikmi a ruskou propagandou, potom mozno. No to uz budu na slovensku slovaci pomiesani naplavami z celeho sveta.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 7/8/2024, 10:05, celkem upraveno 1 x.
Je to katastrofa.
Jen dva stokiloví? Slabota. To je jen o cca 35% víc než co vážím já sám
Měli by "esbéeskáři" přidat s těma koblihama a kafem

Měli by "esbéeskáři" přidat s těma koblihama a kafem

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Na dotvorenie kontextu:
Mikasa a Naďa by mali zavrieť, Američanov vykopnúť. Vládni politici čelia čoraz väčšiemu tlaku svojich radikálnych voličov
https://www.aktuality.sk/clanok/kSXbpOx ... h-volicov/
Mikasa a Naďa by mali zavrieť, Američanov vykopnúť. Vládni politici čelia čoraz väčšiemu tlaku svojich radikálnych voličov
https://www.aktuality.sk/clanok/kSXbpOx ... h-volicov/
Samson slavieni v dôchodkovom veku nech sa idú vycpať. Konšpirátori žerúci konšpiračné a ruskácke seno, ktorí by najradšej by vliezli rusom do zadku.
Smer by sa mal zbaviť štváčov Blahu a Fica. Len kto by potom smer volil, že.
Smer by sa mal zbaviť štváčov Blahu a Fica. Len kto by potom smer volil, že.
Vela tych diskuterov hlta spravy z RU zdrojov. Byvaly kolega (velmi schopny odbornik), PhD, mlady clovek <40r, vravel, ze sleduje aj RU min vnutra, o telegrame ani nepisem. A s nim suhlasilo a suznelo viac ludi. Pisem o regione SZ slovenska.
Blahu sa podarilo upratat do Bruselu, odtial ho bude pocut snad menej ako ked bol podpredseda parlamentu a poslanec.
Do akej miery to zivi Fico netusim. Je mozne , ze do istej miery sa uz dostal do vleku udalosti a uz nema moc priestor na manevrovanie.
Blahu sa podarilo upratat do Bruselu, odtial ho bude pocut snad menej ako ked bol podpredseda parlamentu a poslanec.
Do akej miery to zivi Fico netusim. Je mozne , ze do istej miery sa uz dostal do vleku udalosti a uz nema moc priestor na manevrovanie.
Fico si na dezolé agitácii postavil politiku v posledných voľbách. Takže cúvať oficálne nemôže a udržuje svojich dezolé voličov v prevádzkovej teplote. Zatiaľ jeho ministri robia skôr opak s výnimkou akcií, výhodných pre verchušku. Smer predvádza schizofréniu avšak mnohí kovaní slavieni to prekukli, viď diskusie na HS. Jediný, kto drží rečami aj skutkami líniu sú ministri za SNS.
Ak v budúcich voľbách znova vyhrá pravica, nastane očistec.
Ak Republika a LSNS, môžeme emigrovať.
Ak v budúcich voľbách znova vyhrá pravica, nastane očistec.
Ak Republika a LSNS, môžeme emigrovať.
Masaker 

- Juraj Tichý
- Kapitán
Ani nie. V petícii boli tisíce a tisíce falošných hlasov.
Ak takýto podvod ma byť vyšetrený, tak bez vypočutia organizátora petície to predsa nejde.
Je úplne jedno čo si o tej krave, aktuálne ministerke kultúry, myslíme, podvod niekto evidentne spravil a polícia to nemôže len tak odložiť.
Ak takýto podvod ma byť vyšetrený, tak bez vypočutia organizátora petície to predsa nejde.
Je úplne jedno čo si o tej krave, aktuálne ministerke kultúry, myslíme, podvod niekto evidentne spravil a polícia to nemôže len tak odložiť.
Nevidím to celé, ale v titulku se píše předvolaná na podnět ministryně. To mi jako normální fakt nepřijde. Kromě toho že policie koná z cizích podnětů, také by měla konat z vlastního zjištění. Píšeš-li o tisících falešných hlasů, tak to snad ani nelze přehlídnout. Takže suma sumárum, police vidí, vyhodnotí a nekoná. Pak se ozve horká linka a najednou koná. Je to normální?

- Juraj Tichý
- Kapitán
Ale to je smečko, musíš filtrovať.
Nepredvolala ju žiadna ministerka.
Ministerstvo podalo trestné oznámenie a polícia koná.
To ze si niekto usposobuje realitu podľa svojho zmýšľania je iná debata. Zároveň každý, kto poda trestné oznámenie ma právo sa dopytovat na konanie policie a aktualny stav vyšetrovania.
Kebyže organizátorka bola demokraticky nastavený človek, tak je rada ze sa zneužitie jej petície vyšetrí. Nielen preto, ze zneužitie petičného práva odporuje základom zriadenia v ktorom fungujeme.
Ale možno sa totižto zistí, že falošné mená do petície nahrala samotná ministerka/SNS, keďže by takto petíciu zmarili. Nečudoval by som sa tomu.
Ako som si myslel, zákonné postupy.
To ze si niekto usposobuje realitu podľa svojho zmýšľania je iná debata. Zároveň každý, kto poda trestné oznámenie ma právo sa dopytovat na konanie policie a aktualny stav vyšetrovania.
Kebyže organizátorka bola demokraticky nastavený človek, tak je rada ze sa zneužitie jej petície vyšetrí. Nielen preto, ze zneužitie petičného práva odporuje základom zriadenia v ktorom fungujeme.
Ale možno sa totižto zistí, že falošné mená do petície nahrala samotná ministerka/SNS, keďže by takto petíciu zmarili. Nečudoval by som sa tomu.
Ako som si myslel, zákonné postupy.
A ďalejAko ďalej uviedla riaditeľka odboru komunikácie ministerstva kultúry Petra Bačinská pre agentúru SITA, ministerka kultúry Šimkovičová (nom. SNS) totiž podala sťažnosť voči uzneseniu o odmietnutí trestného oznámenia. To odmietol poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Bratislava Staré Mesto – stred, „nakoľko nie je dôvod na začatie trestného stíhania".
Trestné oznámenie v súvislosti s výzvou na odstúpenie Šimkovičovej na neznámeho páchateľa na generálnu prokuratúru bolo podané generálnym tajomníkom služobného úradu Lukášom Machalom. Prokurátor vyhovel Šimkovičovej sťažnosti 6. júna 2024 a zrušil uznesenie, ktorým bola vec odmietnutá. Zároveň uložil príslušníkovi policajného zboru, aby vo veci ďalej konal a rozhodol.
Ako sorry, pani umelkyňa bude možno jedná z tých súčasných, "offended by everything ".Németh sa na polícii pýtali na celý priebeh zverejnenej výzvy, na proces kontroly podpisov či odovzdanie vytlačených hárkov do podateľne ministerstva kultúry.
Naposledy upravil(a) Juraj Tichý dne 7/8/2024, 13:47, celkem upraveno 1 x.
Normalne najma nie je to, ze odvolanie riaditela SND (narodne divadlo) prebehlo tak, ze uradnicka ministerstva prisla s dvoma ochrankarmi za riaditelom domov, kde mu cez vchodove dvere dala dekret o odvolani. To ho uz rovno mohli vziat za dom a popravit ranou do tyla. Nemam na toho riaditela ziaden nazor, ale rozhodne mam nazor na tieto sposoby.
Aha, takže zavádějící titulek, dnes norma, bohužel už téměř všude.Ale to je smečko, musíš filtrovať.
Ako sorry, pani umelkyňa bude možno jedná z tých súčasných, "offended by everything ".

- Juraj Tichý
- Kapitán
Lynx: to že je Simkovicova absolútna krava slušne povedané, je úplne ina debata.
A tuto koalíciu bude stáť percentá, tak ako bozkavac vložiek v predminulých voľbách.
SNS ma aktuálne 3,4% v prieskumoch.
A tuto koalíciu bude stáť percentá, tak ako bozkavac vložiek v predminulých voľbách.
SNS ma aktuálne 3,4% v prieskumoch.