Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Ale to nebráni Dankovi sa nafukovať ako by bol druhý po FIcovi. 5 percentní majú dva ministerstvá a ten trubiroh si ostrými lakťami vymáha kreslo predsedu parlamentu. Neskutočne bohorovná je strana SNS.
To vies odkial ? O tisicoch a tisicoch faloscnych hlasoch vykrikovala ministerka nekultury este ked peticia bezala, bez toho aby mala v ruke peticne harky.Juraj Tichý píše: ↑7/8/2024, 13:10 Ani nie. V petícii boli tisíce a tisíce falošných hlasov.
Ak takýto podvod ma byť vyšetrený, tak bez vypočutia organizátora petície to predsa nejde.
Je úplne jedno čo si o tej krave, aktuálne ministerke kultúry, myslíme, podvod niekto evidentne spravil a polícia to nemôže len tak odložiť.
Tresne oznamenie podala, este ked peticia bezala.
Tresne oznamenie nepodala priamo ona, ale jej generálny tajomníko služobného úradu Lukáš Machala. Kedze to meno mi bolo nejake zname, tak ano, je to ten odbornik na plochu zem.
https://www.youtube.com/watch?v=YGt-z9RAgBQ
Ked sme pri podpisoch.Posledne parlamentne volby v Cechach. Bolo potrebne dodat 50 000 podpisov obcanov. Cechoslovak Zitko tvrdil, ze ich dal 50 000 ale uznali mu len nejakych 15 000. Podla tvojho zmyslania bolo 35 000 podpisov falosnych, pokial viem tak nikto nepodal nejake trestne oznamenie na Zitka za falsovanie podpisov. Tak isto vyradili Janecku koli zlym podpisom, mam dojem za nanho nikto nepodal trestne oznamenie za falsovanie podpisov.
To je ten rozdiel medzi slovenskou guberniou, ktora tu nastupuje a civilizovanym statom.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Už som to spomenul vyššie, prečo si myslim že tie tisice falošných podpisov tam skutočne boli.
Odkedy je falosna peticia dovod na trestne stihanie? Juraj, neviem, co sa ti posledne mesiace porobilo, ale nie je to nic dobre.
Pani ministerka nekultury moze podavat dalsie tresne oznamenie. Je tu dalsia peticia za jej odvolanie.
https://www.peticie.com/na_obranu_kultury
Jasne, su tam tisice a tisice vraj falosnych podpisov. Kedze podpisy urcite pribudali aj v noci a za 2 dni ju urcite tolko ludi nemohlo podpisat, kedze ju podpisalo vyse 100 tisic. ludi.
Minimalne za jeden podpis rucim, kedze som ju prave teraz sam podpisal.
https://www.peticie.com/na_obranu_kultury
Jasne, su tam tisice a tisice vraj falosnych podpisov. Kedze podpisy urcite pribudali aj v noci a za 2 dni ju urcite tolko ludi nemohlo podpisat, kedze ju podpisalo vyse 100 tisic. ludi.
Minimalne za jeden podpis rucim, kedze som ju prave teraz sam podpisal.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Niekoho trestne stíhajú?
Jean nic sa mi neporobilo.
To ze s niekým politicky nesúhlasím, neznamená že ho budem zbavovať jeho práv a ze tu budem zastupovať vyšetrovateľa, prokuratúra aj sudcu.
Deje sa niečo protizákonné? Alebo sa skôr deje niečo s čím ty nesúhlasíš?
Svoj názor som už povedal, myslím si že je veľmi dobré, ze sa to bude vyšetrovať. Doslova po pár hodinách od odovzdania vedeli, ktoré podpisy sú falošné. Su taki blbi, ze sa sami priznali.
Mimochodom aj druhú petíciu za jej odvolanie/odstúpenie som podpísal.
Skus mi v zakone o peticii najst paragraf, ktory prikazuju autorom peticie preverovat podpisy pod peticiou.
Prezradim ti, ziaden taky paragraf tam nie je. Takze autori peticie nemaju ziadnu povinnost ani opravnenie preverovat nejake podpisy.
No len to by si musel aspon ten zakon ohladne peticii aspon precitat.
Absolutne netusis, ze tomu co zbiera podpisy aj pri peticii v papierovej podobe, ked podpisem peticiu ako fero mrkvicke byvajuci v hornej dolnej, tak mu nedava ziadne opravnenie si overit, ci fakt som fero mrkvicka z hornej dolnej.
Pokial podpisem peticiu ako janko hrasko momentalne byvajuci v Oslo, tak by ma zaujimalo ako mi chces dokazat, ze fakt nie som Janko Hrasko byvajuci v Oslo. Autori peticie nemaju na to opravnenie a fakt by som chcel vidiet slovenskeho policajta, ako si overuje u norskej policie ci v Oslo byva Janko Hrasko.

Prezradim ti, ziaden taky paragraf tam nie je. Takze autori peticie nemaju ziadnu povinnost ani opravnenie preverovat nejake podpisy.
No len to by si musel aspon ten zakon ohladne peticii aspon precitat.
Absolutne netusis, ze tomu co zbiera podpisy aj pri peticii v papierovej podobe, ked podpisem peticiu ako fero mrkvicke byvajuci v hornej dolnej, tak mu nedava ziadne opravnenie si overit, ci fakt som fero mrkvicka z hornej dolnej.
Pokial podpisem peticiu ako janko hrasko momentalne byvajuci v Oslo, tak by ma zaujimalo ako mi chces dokazat, ze fakt nie som Janko Hrasko byvajuci v Oslo. Autori peticie nemaju na to opravnenie a fakt by som chcel vidiet slovenskeho policajta, ako si overuje u norskej policie ci v Oslo byva Janko Hrasko.

- Juraj Tichý
- Kapitán
Petičný výbor
(1)
Na zostavenie petície, obstaranie podpisov občanov pod ňu, doručenie petície štátnemu orgánu a rokovanie s ním môžu občania vytvoriť petičný výbor.
(2)
Petičný výbor nie je právnickou osobou.
(3)
Členovia petičného výboru sú povinný určiť osobu staršiu ako 18 rokov, ktorá ich bude zastupovať v styku so štátnymi orgánmi.
Kto je ta osoba, ktorá zastupuje petičný výbor pri styku so štátnymi orgánmi?
Nie náhodou ta pani?
Ak ano a bolo podané trestné oznámenie, TAK JE ÚPLNE NORMÁLNE ŽE JU KONTAKTOVALI.
Trestné oznámenia sa nehádžu do koša, pretože s nimi nesúhlasíme.
Ste rovnakí ako oni. Naši ľudia!
A ak podpises peticiu a neuvedies spravne svoje meno a bydlisko, tak porusis zákon.
(1)
Na zostavenie petície, obstaranie podpisov občanov pod ňu, doručenie petície štátnemu orgánu a rokovanie s ním môžu občania vytvoriť petičný výbor.
(2)
Petičný výbor nie je právnickou osobou.
(3)
Členovia petičného výboru sú povinný určiť osobu staršiu ako 18 rokov, ktorá ich bude zastupovať v styku so štátnymi orgánmi.
Kto je ta osoba, ktorá zastupuje petičný výbor pri styku so štátnymi orgánmi?
Nie náhodou ta pani?
Ak ano a bolo podané trestné oznámenie, TAK JE ÚPLNE NORMÁLNE ŽE JU KONTAKTOVALI.
Trestné oznámenia sa nehádžu do koša, pretože s nimi nesúhlasíme.
Ste rovnakí ako oni. Naši ľudia!
A ak podpises peticiu a neuvedies spravne svoje meno a bydlisko, tak porusis zákon.
Este raz. Skus mi v tom zakone najst povinnost toho, kto vypisal tu peticiu overovat podpisy pod peticiou.
Trestne oznamenie sa nehadze do kosa. Prideli sa policajtovi a ten rozhodne co dalej. V tomto pripade uz policajt rozhodol, ze ziaden trestny cin, precin alebo priestupok nenastal a tak TO odlozil.
Trestne oznamenie sa nehadze do kosa. Prideli sa policajtovi a ten rozhodne co dalej. V tomto pripade uz policajt rozhodol, ze ziaden trestny cin, precin alebo priestupok nenastal a tak TO odlozil.
Tak mi to dokaz, ze ja Fero Mrkvicka som sa na peticiu podpisal aj Janko Hrasko.Juraj Tichý píše: ↑7/8/2024, 18:51 A ak podpises peticiu a neuvedies spravne svoje meno a bydlisko, tak porusis zákon.

Takze sa zhodneme, ze podpisat sa mozme ako chceme, aj tak je peticia NEZAVAZNA.
To ze tu pani predvolali na vysluch - OCTK na to maju pravo, aj ked tam moze byt ista pachut sikany, vysluch nie je nic, coho by sa ta pani mala bat.
To ze tu pani predvolali na vysluch - OCTK na to maju pravo, aj ked tam moze byt ista pachut sikany, vysluch nie je nic, coho by sa ta pani mala bat.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Som nevedel, ze zakony sa dodržujú len vtedy, keď ti vedia dokázať Ich porušenie.rastob píše: ↑7/8/2024, 19:18Tak mi to dokaz, ze ja Fero Mrkvicka som sa na peticiu podpisal aj Janko Hrasko.Juraj Tichý píše: ↑7/8/2024, 18:51 A ak podpises peticiu a neuvedies spravne svoje meno a bydlisko, tak porusis zákon.![]()
![]()
![]()
Dalsia vec, co s tym maju vyhlasovatelia peticie, ze sa podpisem nie ako Fero Mrkvicka ale ako Janko Hrasko.
Zaujímavý životný postoj.
Policajt vec odložil, prokurátor rozhodol inak. Policajt je povinný konať. Vieš si predstaviť, že začnú niečím iným ako vypočutím zástupcu petičného výboru?
Kebyže je nepredvolaju, tak na smečku bude článok, ze ju nepredvolali a pritom mali.
Pokial viem nie, ale nedavno sa momentalne vladnucej garniture podarilo na 3 krat schvalit novelu trestneho zakona, tak to tam mozno zaviedli.
- Juraj Tichý
- Kapitán
takže pokud to není trestný čin, tak proč se tím zaobírá policie?

- Juraj Tichý
- Kapitán
Trestné oznámenie musí obsahovať príslušnú časť trestného zákona, ktorá bola porušená. Inak nemohlo byť ani prijaté.
Takže evidentne nejde o falošné mená v petícii.
Takže evidentne nejde o falošné mená v petícii.
Skelet: Pretoze tu mame nieco ako vitazny februar. A najde sa kopec uzitocnych idiotov, co to podporuju. Priamo v tomto vlakne si mozes precitat.
Ok, Juraj, tak v akej suvislosti s peticiou bolo prijate tk?
Ok, Juraj, tak v akej suvislosti s peticiou bolo prijate tk?
- Juraj Tichý
- Kapitán
Jean: ja som OČTK?
Ja len odmietam nedotknuteľnosť ľudí, nech su ktokoľvek.
Ty rozporujes co?
Ze OCTK postupujú v súlade so zákonom, ale nepáči sa ti to, lebo s petíciou súhlasíš?
Ja len odmietam nedotknuteľnosť ľudí, nech su ktokoľvek.
Ty rozporujes co?
Ze OCTK postupujú v súlade so zákonom, ale nepáči sa ti to, lebo s petíciou súhlasíš?
Peticiu som nepodpisal. A nie, nepostupuju v sulade so zakonom.