Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Juraj Tichý, ako vieš, že Zem je guľatá? Bol si vo vesmíre? Nebol. Ani ja som nebol, neviem. Asi také predkladáš argumenty a asi ani užitočné to už nie je 

- Juraj Tichý
- Kapitán
S: to je argument.
To ze si niečo myslíš je jedna vec. A potom je tu niekoho práca, niekoho, kto dostal prikaz prokuratora.
J:Na to aby si dokázal gulatost zeme nemusíš ísť do vesmíru. Zvládli to uz v staroveku.
To ze si niečo myslíš je jedna vec. A potom je tu niekoho práca, niekoho, kto dostal prikaz prokuratora.
J:Na to aby si dokázal gulatost zeme nemusíš ísť do vesmíru. Zvládli to uz v staroveku.
A odkedy je prokurátor oprávnený dávať príkazy policajtovi? Ako nevieš nič o prijímaní TO, tak zjavne netušíš nič o právomociach prokuratúry.
Naposledy upravil(a) jean dne 7/8/2024, 21:09, celkem upraveno 1 x.
Poviem ti takto. Na ulici kde byvas, ma vyrast autoservis. S tym nesuhlasis, tak obehnes par susedov a das im podpisat peticiu, ze nesuhlasia s vystavbou autoservisu. Majitelovi autoservisu sa to samozrejme nepaci, tak poda trestne oznamenie na podozrenie na naburanie do databazy a falsovanie podpisov. Policajt si ta predvola. Takze musis vybavit volno v praci. Pracujes v zahranici, takze musis koli tomu pricestovat domov a podas policajtovi vysvetlenie. Dostanes vyrozumenie, ze trestne oznamenie bola zamietnute. No len majite autoservisu je kamarat s prokuratom a znovu prikaze policajtovi to otvorit. Takze zase zopakujes to iste koliecko. Si spokojny s takymto postupom ? Podla teba by to bolo vsetko vporiadku, podla mna by to bola obycajna sikana.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Asi nemusíme slovickarit o uložení a prikázaní. Policajt je povinný konať a rozhodnúť.Prokurátor vyhovel Šimkovičovej sťažnosti 6. júna 2024 a zrušil uznesenie, ktorým bola vec odmietnutá. Zároveň uložil príslušníkovi policajného zboru, aby vo veci ďalej konal a rozhodol.
Ci nie je? Ty taky znaly tvrdíš, ze prokurátora môže odignorovať?
jean, jakmile je zahájeno, tak SZ/prokurátor "řídí" policejní orgán
rastob, he,j nikoliv však protizákonná. Pokud tedy neprokážeš věrohodně to spolčení.
Myslím, že všichni zde víme oč běží. Je to k zblití. Určitě se však nehodlám vašimi poměry nad míru pohoršovat, když sám mám nasráno před dveřmi. Viz Netopére a timing Čapího hnízda, atd. atd.
rastob, he,j nikoliv však protizákonná. Pokud tedy neprokážeš věrohodně to spolčení.
Myslím, že všichni zde víme oč běží. Je to k zblití. Určitě se však nehodlám vašimi poměry nad míru pohoršovat, když sám mám nasráno před dveřmi. Viz Netopére a timing Čapího hnízda, atd. atd.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Kedze by to bolo viac menej nedokazatelne, tak by mal smolu. Ano, vsetko by bolo do bodky zakonne.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Prečo by to bolo nedokazatelne?
Stačí zistiť z toho tvojho vymysleného pribehu, tu časť o kamarátstve. V tej chvíli sa má prokurátor obrátiť na nadriadeného a by mu prípad vzal, keďže je v konflikte záujmov.
Čo býva myslím často a nedeje sa, to uznávam.
V momente ako to zistíš už môžeš podať TO na zneužitie právomoci (myslím, nie som si istý ci by to tak bolo kvalifikované)
Stačí zistiť z toho tvojho vymysleného pribehu, tu časť o kamarátstve. V tej chvíli sa má prokurátor obrátiť na nadriadeného a by mu prípad vzal, keďže je v konflikte záujmov.
Čo býva myslím často a nedeje sa, to uznávam.
V momente ako to zistíš už môžeš podať TO na zneužitie právomoci (myslím, nie som si istý ci by to tak bolo kvalifikované)
Poviem ti realny priklad co sa stalo par mesiacov dozadu. Jeden cesky dovozca jazdeniek z Nemecka, toci aj videa na youtube, nazvimeho ho pan Ego, zaparkoval svoja auto kde nemal. Na zle zaparkovane auto jeden pan zavolal policajtov, toho pana nazvime pan Slusnak. Pan Ego musel zaplatit pokutu. No panovi Egovi to nedalo, tak si cez svoje kontakty u policajtov zistil, kto nanho volal policajtov. Pan Ego sa tym chvalil v niekolkych videach. Zhodou okolnosti pan Slusnak bol zo Slovenska. Takze najblizsie, ked prisiel pan Ego na Slovensko, tak vyhladal pana Slusnaka a zacal ho natacat. Na youtube je len par sekundova ukazka z toho stretnutia, kde nataca pana Slusnaka a oslovuje ho, ze ste v relacii najdi svojho hejtera a pyta sa ho, preco nanho volal policajtov. Viacej tam nie je a tuto ukazku vyuzival ako reklamu na svoj plateny kanal s tym, ze tam sa divaci dozvedia viacej.
Takze takto nejako vyzera realny zivot.
Takze takto nejako vyzera realny zivot.
- Juraj Tichý
- Kapitán
A teraz čo chceš?
Aby policajti zakon dodržiavali alebo aby ho nedodržiavali?
Lebo ešte pred chvíľou si tu chcel, aby sa policajt na prokuratora vysral a nekonal. A riskoval tým popotahovanie v práci za neplnenie si povinností.
Aby policajti zakon dodržiavali alebo aby ho nedodržiavali?
Lebo ešte pred chvíľou si tu chcel, aby sa policajt na prokuratora vysral a nekonal. A riskoval tým popotahovanie v práci za neplnenie si povinností.
Napriklad v normalne fungujucej krajine by som ja ocakaval, ze prokurator vysvetli, preco rozhodol o znovuotvoreni uz raz odlozeneho pripadu. Ci bol problem v postupe policie, ci su nejake nove dokazy alebo ake su ine relevantne dovody na znovuotvorenie pripadu. Zatial to z mojho pohladu vyzera ze niekto zavolal panovi prokuratorovi a pan prokurator kona.
A ked sme pri tom, dnes bol prepusteny z vezby byvaly specialny prokurator odsudeny v roku 2022 za korupciu. Dostal 8 rokov natvrdo. Pan minister spravodlivosti prepustil odsudeneho byvaleho prokuratora na zaklade dovolania, ktore podala obhajoba. Takze sa mylili policajti, prokuratori, sudcovia. Vsetci tyto sa milili, len pan minister spravodlivosti je lietadlo.
Pre predstavu bratov Cechov. To je ako keby po zmene vlady prepustili Davida Ratha po 2 rokoch z basy.
Pre predstavu bratov Cechov. To je ako keby po zmene vlady prepustili Davida Ratha po 2 rokoch z basy.
Mylili!!!rastob píše: ↑7/8/2024, 23:07 A ked sme pri tom, dnes bol prepusteny z vezby byvaly specialny prokurator odsudeny v roku 2022 za korupciu. Dostal 8 rokov natvrdo. Pan minister spravodlivosti prepustil odsudeneho byvaleho prokuratora na zaklade dovolania, ktore podala obhajoba. Takze sa mylili policajti, prokuratori, sudcovia. Vsetci tyto sa milili, len pan minister spravodlivosti je lietadlo.
Cesi maju svojho Kajinka
Kajinek dostal milost od prezidenta Zemana.
Téměř polovina lidí nad 65 let by volila ANO
„Hnutí ANO je nejčastější volbou lidí ve věku 25 a více let. V kategorii 65 a více let by jej volila téměř polovina účastníků voleb,“ uvádějí výzkumníci.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cerv ... domaci_vlc
„Hnutí ANO je nejčastější volbou lidí ve věku 25 a více let. V kategorii 65 a více let by jej volila téměř polovina účastníků voleb,“ uvádějí výzkumníci.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cerv ... domaci_vlc
- Juraj Tichý
- Kapitán
Toto je kurva problém, nie že niekto bol opakovane vypovedať.
https://www.postoj.sk/160216/vysetrovat ... odozriveho
https://www.postoj.sk/160216/vysetrovat ... odozriveho
- Juraj Tichý
- Kapitán
Presne tak, aj tu by som chcel aby prokurator zasiahol a uložil vyšetrovateľovi konať, keďže nekoná.
Veď je to to isté. Ale tu v jednom prípade ste na strane jednej a v druhom druhej.
Veď je to to isté. Ale tu v jednom prípade ste na strane jednej a v druhom druhej.