Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Tak ho mate doma
Čeští policisté si dnes v Hodoníně v Jihomoravském kraji převzali od slovenských kolegů muže podezřelého z šíření poplašné zprávy. Podle informací ČTK jde o Pavla Zítka, jenž čelí obžalobě z trestného činu šíření poplašné zprávy.
https://x.com/enkocz/status/18262489647 ... hDWJg&s=19
Čeští policisté si dnes v Hodoníně v Jihomoravském kraji převzali od slovenských kolegů muže podezřelého z šíření poplašné zprávy. Podle informací ČTK jde o Pavla Zítka, jenž čelí obžalobě z trestného činu šíření poplašné zprávy.
https://x.com/enkocz/status/18262489647 ... hDWJg&s=19
Zažil si vôbec komunizmus a plky politrukov na schôdzach ? Pravidelné mediálne grilovanie američanov a nanebovzývanie súdruhov v rudom práve ?niko píše: ↑21/8/2024, 13:53 Pjaro mozgova masaz propagandy je vec, ktoru viem pochopit. Ked chce niekto verit, ze elektromobily ho znicia, tak nech veri. Co nechapem je otvorene kolaboranstvo. Odnesiem na vojensku spravu papier, ze nebudem bojovat pri obrane svojej vlasti, zato ale sirim nepriatelsku propagandu, ktora nasej vlasti vyslovene skodi, nadavam na vlastnych vojakov, klanam sa pätolizacsky nepriatelovi (Brat za brata), nosim nepriatelove vlajky, tricka a umyselne zo seba robim otroka cudzej mocnosti.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 21/8/2024, 16:01, celkem upraveno 1 x.
Obsedantná porucha Athura sa zasa prejavila v diskusii o rozhovore so Zmekom pod prezývkou Nechvedia. Nie je dôležité nakoľko technika uchráni posádku, dôležité je koľko ušetríme.
https://debata.pravda.sk/debata/721129- ... ani-teraz/
Pjaro, ved ty si bol tinedzer, ked padol komunizmus. Vela si toho teda nezazil.
Pamätam si na demoralizovane LM, ktore mali byt vojenskou elitou KSC, ptitom to boli pupkaci na V3Skach, co chodili zbierat huby do lesa miesto cviceni, pamätam ako si z toho systemu kazdy robil srandu a ako sa vsetci, aj taki ti donuteni komunisti tesili, ze to konecne padlo. Cely system drzal na konci uz len naoko.Sfanatizovanych ludi vymytym mozgom bola mensina. Hlasna mensina, ako dnes na Slovensku.
No tak zase to není nakažlivé, cožpjaro77 píše: ↑21/8/2024, 15:58 Obsedantná porucha Athura sa zasa prejavila v diskusii o rozhovore so Zmekom pod prezývkou Nechvedia. Nie je dôležité nakoľko technika uchráni posádku, dôležité je koľko ušetríme.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
U nás je, Vieš koľkí mu budú drukovať ? Ušetrímeee. Nech si sadne do takého šrotu v boji jeho syn a videli by sme či si stojí za slovom.
Mimochodom u vás v ČR je tiež toľko magorov, ktorí si niečo alternatívne vezmú do hlavy a všade kde sa dá s tým obťažujú ? Okrem politikov a rôznych guru.
Mimochodom u vás v ČR je tiež toľko magorov, ktorí si niečo alternatívne vezmú do hlavy a všade kde sa dá s tým obťažujú ? Okrem politikov a rôznych guru.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 21/8/2024, 17:42, celkem upraveno 1 x.
Ja si pamätám, ako mi otec a jeho kamaráti rozprávali v 90tych rokoch, čo museli na schôdzach poslúchať. Otec bol vtedy policajt. Pravidelné sensy, kde rozoberali články v novinách a museli zaujať politicky správny prístup k nim.niko píše: ↑21/8/2024, 16:13Pjaro, ved ty si bol tinedzer, ked padol komunizmus. Vela si toho teda nezazil.Ale k tvojej otazke, ano zazil, ale rovnako tiez chvala Bohu nie dlho.
Pamätam si na demoralizovane LM, ktore mali byt vojenskou elitou KSC, ptitom to boli pupkaci na V3Skach, co chodili zbierat huby do lesa miesto cviceni, pamätam ako si z toho systemu kazdy robil srandu a ako sa vsetci, aj taki ti donuteni komunisti tesili, ze to konecne padlo. Cely system drzal na konci uz len naoko.Sfanatizovanych ludi vymytym mozgom bola mensina. Hlasna mensina, ako dnes na Slovensku.
Možno tých ľudí bola menšina aae boli na vedúcich miestach a za sebou mali ruského boľševika. A tá dnešná menšina kovaných kremrolí dúfa , že Slovensko príde oslobodiť od liberálov ruské vojsko. O to tu ide. Slavianskej tupači v SNS a Rebublike by to vôbec nevadilo.
Nie Arthuj je len jeden.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Pjaro: Zial mame to tu velmi podobne zase.
Mouřenín splnil úkol, mouřenín může jít
https://www.istream.sk/fico-odvolal-edu ... lezitosti/
pjaro77 píše: ↑21/8/2024, 23:31 Mouřenín splnil úkol, mouřenín může jít
Eduard Chmelár, FacebookMojou hlavnou motiváciou, prečo som pomáhal tejto garnitúre dostať sa k moci, prečo som presvedčil a ovplyvnil mnohých ľudí, ktorí by za normálnych okolností Smer nikdy nevolili, bolo úsilie vytvoriť zo Slovenska mierový štát a vrátiť ho na cestu slobodného a demokratického vývoja.
Nemal som od týchto ľudí veľké očakávania, ale viete, že mier je pre mňa najposvätnejšou hodnotou a nikto iný nebol ochotný s rozvíjaním tejto cnosti pracovať. Bol som však rozčarovaný, keď vláda naliala 100 miliónov do zbrojárskych firiem a v tempe militarizmu už čoskoro nebolo rozdielu medzi Jarom Naďom a Robertom Kaliňákom. Už vtedy som napísal, že obchod so zbraňami je pre mňa na rovnakej morálnej úrovni ako obchod s drogami a že sa nikdy nezmierim s tým, že sme ľudí oklamali, že naše zbrane končia na Ukrajine. Mimochodom, každý, kto blúzni, že Fico je mužom Kremľa, by si mal overiť, ako tento krok narušil dôveru Ruska k slovenskej vláde.
Napriek tomu som sa snažil rešpektovať politickú realitu a sústredil som sa na to, že spoločne s bývalým ministrom zahraničných vecí Českej republiky (vo vláde Miloša Zemana) a bývalým predsedom Valného zhromaždenia OSN Janom Kavanom sme vypracovali mierovú iniciatívu, ktorú sme ponúkli premiérovi Ficovi, aby si ju osvojil. Kým text som koncipoval prevažne ja, Honza Kavan urobil neoceniteľný kus práce, keď presadil našu mierovú iniciatívu na medzinárodnej scéne, kde bola oceňovaná ako dobrý základ pre mierové rozhovory a dostala sa dokonca na stôl generálneho tajomníka OSN. Bol som preto šokovaný, že za štyri mesiace nebol premiér schopný prijať kovaného sociálneho demokrata Jana Kavana (mimochodom, tiež svojho poradcu v prvej vláde, ktorého odvolal za zvláštnych okolností) a namiesto toho prijal radikálneho pravicového politika Jindřicha Rajchla z mimoparlamentného zoskupenia PRO, z čoho si naši českí priatelia trhali vlasy. To bola taká neúcta k bardovi českej ľavice, že nás to urazilo viac ako samotného flegmatického diplomata Kavana.
Ďalšou ranou bolo pre mňa odmietnutie žiadosti hnutia Zjednotení za mier o pridelení časti peňazí určených pôvodne pre sabat militaristov Globsec na usporiadanie stálej medzinárodnej mierovej konferencie v Bratislave. Robert Fico sa rozhodol venovať všetky peniaze Matici slovenskej bez toho, že by predložila konkrétny projekt, na čo ich použije. Poslednou kvapkou sa stalo totálne odignorovanie diplomatického úsilia, ktoré sme vyvinuli s Janom Kavanom na usporiadanie globálneho mierového summitu o Ukrajine v Bratislave alebo v Košiciach. Po neúspechu summitu vo Švajčiarsku malo Slovensko veľkú šancu hostiť podobnú vrcholnú schôdzku u nás. Hovoril som o tom s veľvyslancami Ruska, Číny, Turecka a ďalších krajín, ktoré boli ochotné pomôcť. Jan Kavan využil svoje bohaté diplomatické kontakty a sprostredkoval súhlas najvyšších miest ruskej a ukrajinskej diplomacie.
Kedysi v mladosti možno bol Fico zásadový ľavičiar. Dnes už je len karikatúra ľavičiara , je to pomstychtivý oportunista na všetky svetové strany, ktorému ide len o moc a beztrestnosť. Keď mu je to výhodné spojí sa aj s ľudákmi.
Chmelár je zásadový a vzdelaný ale múdrosť rozhodne nepobral, keďže sa dal do služieb vypočítavému zmrdovi. Až teraz konečne pochopil.
Navyše je Edko neskutočne naivný aj čo sa týka medzinárodných vzťahov. On vážne verí, že keď všetci zrušia svoje armády, pochytajú sa za ruky a nastanú už len samé pozitíva a sociálne istoty.
Mne sú obaja ukradnutí, nemám rád ani jedného. Situáciu vnímam tak, že jeden baran s veľkým egom sa zrazil s iným baranom s ešte väčším egom. Boss je len jeden a tak pre Edka už nie je vo vládnom košiari miesto.
Chmelár je zásadový a vzdelaný ale múdrosť rozhodne nepobral, keďže sa dal do služieb vypočítavému zmrdovi. Až teraz konečne pochopil.
Navyše je Edko neskutočne naivný aj čo sa týka medzinárodných vzťahov. On vážne verí, že keď všetci zrušia svoje armády, pochytajú sa za ruky a nastanú už len samé pozitíva a sociálne istoty.
Mne sú obaja ukradnutí, nemám rád ani jedného. Situáciu vnímam tak, že jeden baran s veľkým egom sa zrazil s iným baranom s ešte väčším egom. Boss je len jeden a tak pre Edka už nie je vo vládnom košiari miesto.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 22/8/2024, 10:44, celkem upraveno 1 x.
- RezortineR
- rotmistr
Chmelár je strašne naivný. Ja s ním v niektorých veciach súhlasím, v niektorých nie. Ale ako píše pjaro, Chmelár až moc veril tomu, že je Fico ľavičiar (pritom na SK delenie ľavica/pravica ani nefunguje. Jedine o SASKe sa dá tvrdiť že je pravica, ostatné strany sú mixom všetkého).
Btw koľko vydržal na tom poste, pol roka?
Btw koľko vydržal na tom poste, pol roka?
Ale ked pozeram prieskum z CR, este mozno budeme skodolibi ;)
https://x.com/Posledniskaut/status/1826 ... t3Wlw&s=19
https://x.com/Posledniskaut/status/1826 ... t3Wlw&s=19
ani ne..
KSČM požírá SPD, vcelku se furt motají kolem 11%.
Motoristé požírají ANO, procenta jsou pak furt okolo 32%
v reálu je to stále cca 50:50 mezi vládními stranami a opozicí.
KSČM požírá SPD, vcelku se furt motají kolem 11%.
Motoristé požírají ANO, procenta jsou pak furt okolo 32%
v reálu je to stále cca 50:50 mezi vládními stranami a opozicí.

Konečné se daří spolupracovat (pohltit) menší radikálně levicové strany do své Stačilo a tak jí rostou preference. Ona už dlouhodobě sní o spojení/pohlcení levicových stran a to prakticky všech. Chce tak jak mají komunisté ve zvyku vytvořit jedinou levicovou alternativu. Nadbíhá i SOCDEM a Zeleným, kteří zatím odolávají, což je dost dáno tím, že hodně prokomunistických politiků tyhle strany opustilo.
Co se týká toho průzkumu, je tam vidět, jak se voliči přelévají mezi opozičními stranami. Vláda by sice oslabila, ze skoro 43,5% na 39%, zatímco opozice by posílila z 36,7% na 41%. Strany, které by se nedostali jsou na tom stejně, z 13,9% mají nyní 13,8%. Rozdíl je mezi vládou a opozicí nyní 2% ve prospěch opozice, což je ale relativně málo. Je to tedy dost vyrovnané a hodně bude záležet na situaci před volbami hlavně u stran, které jsou kolem 5%, které by vše mohli zcela změnit.
Co se týká toho průzkumu, je tam vidět, jak se voliči přelévají mezi opozičními stranami. Vláda by sice oslabila, ze skoro 43,5% na 39%, zatímco opozice by posílila z 36,7% na 41%. Strany, které by se nedostali jsou na tom stejně, z 13,9% mají nyní 13,8%. Rozdíl je mezi vládou a opozicí nyní 2% ve prospěch opozice, což je ale relativně málo. Je to tedy dost vyrovnané a hodně bude záležet na situaci před volbami hlavně u stran, které jsou kolem 5%, které by vše mohli zcela změnit.

Člen palby bez super hlášky pod čarou
Na Konečnej a FIcovi je krásne vidieť, že politika je umenie možného. Spojiť vodu s ohňom, diabla s anjelom.
Lenže to nevydrží dlho, po voľbách sa nekompatibilné skupiny zákonite posekajú.
Lenže to nevydrží dlho, po voľbách sa nekompatibilné skupiny zákonite posekajú.
...pokial nemaju pevne pojitko - moc a peniaze.
Jenže to je i dobré rozdělovadlo, protože každý kdo chce hlavně moc a peníze, ten toho chce co nejvíc a obvykle se o tedy nechce moc dělit. Je potom opravdu jen otázka času, dky se spojenectví založené na tomhle rozpadne.

Člen palby bez super hlášky pod čarou
U nas to Fico vzdy vedel nejako ukocirovat, ze vsetci z jeho koalicie boli spokojni. Ale vies ako to je. Z cudzieho krv netecie...
To matovicovci a spol nedovladli ani s pociatocnou ustavnou vacsinou...
To matovicovci a spol nedovladli ani s pociatocnou ustavnou vacsinou...