Díky, Veliteli, za jistě velmi "subjektivní" komentář ...např o novince Su-30MK od WTW (http://www.flyingmule.com/products/WT-WTW72030-01) jsem netušil, děkuji i za tento tip. No a nezbývá, než se těšit na váš projekt a vyhlížet přílet 211. taktické letky AČR
Tak to jsi se strefil docela přesně. Minulý víkend mi ho brácha dovezl z Brna. Obchodní dům Vágner v Brně. Mají tam prodejnu na modely a nechal jsem si dovézt dva drony od Italeri, které mi ještě chyběli. Jeden z nich byl právě Global Hawk. Docela velká mrcha rozpětí křídel jsem to tak od oka měřil kolem 55 cm. Bude docela problém ho napasovat do vitríny až na něj dojde řada.....teď válčím s SU-47 Berkut a F89 DJ Scorpion tak uvidíme jak se vyvedou. Přeji dobré pořízení měli by ho mít doufám ještě skladem.
já to zase nějak hrotit nebudu, dostane to šedo-bílý lak, obtisky, zatažené podvozky a půjde na strunu pod strop abych to nějaký přerýval nebo co se s tím dělá...to fakt ne
Uvidíš, třeba Ti to nedá........já teď když je trochu času pomalu makám na Su 47. Kompletně jsem to přeryl, nějaké to tmelení a rozpohyboval jsem všechny klapky na křídlech a ocase. Teď to ještě trochu přeleštím a odmastím a půjde to do Surfu před základním nástřikem. Akorát je trošku překladatelský oříšek to stínování, jelikož je letadlo černém kabátě. Uvidíme v nejhorším půjde někam ve vitríně dozadu.
já tu v okolí žádné počítače nýtů nemám a navíc to bude pověšené, takže to nikdo zkoumat nebude hlavně abych nepokazil lak... ale to budu řešit až po vánocích
já tady ty novodobé techniky vůbec neznám, takže to složím, vytmelím spáry, nalakuju zvlášť trup a křídla, složím a bude jenom sehnat správný odstín motipu a nepokazit bezbarvý matný lak na to
Já jsem v tomhle taky nováček, ale je pravda, že brácha mi toho hodně vysvětlil a pomohl mi vyvarovat se chyb na které bych časem draze přišel pokusem omyl-chyba. Finální matný lak přes barvu, dekály a popřípadně wash je už docela vpoho. Největší hrůzu mám vždycky z toho, že mi někde pře maskovačku podteče barva nebo něco strhnu .
kdysi jsem lakoval mašinky ... taky motipama, tak snad to půjde. vím, že hlavní je nemíchat výrobce laku a bezbarvého, protože se to nesnese. proto by ten dron mohl být v poho
Jo to máš pravdu barva a ředidlo vždy radši stejný výrobce. A pokud kombinuješ různé barvy tj. syntetiku a akrylát, tak akryl na syntetiku stříknout můžeš. Naopak raději nikdy. Hlavně před stříkáním dobře odmastit, mně se to už párkrát docela vymstilo. Já používám Tamiye, sem tam něco od Agamy a Surf od Gunze.