Dnešní filmy o válce jsou jiné. Od války uteko hodně času a tak se ke slovu dostávává umělecká invence a hlavně snaha udělat to tak aby ti dobří byli fakt dobří a ti špatní špatní.
Reálie jsou do jeteliny a historická pradivost ještě více. Výjimky jako Bratrstvo neohrožených nebo Zachraňte vojína Ryana jsou pak milé překvapení.
Paul von Rennenkampf
Moderátoři: Pátrač, Tkuh, kacermiroslav, Rase
Hlásím svůj návrat.
Je pravda, že současné filmy o válce jsou jiné, musí být jiné. Změnily se podobně jako skoro všechno ostatní. Jenom mě prostě štve to škatulkování "dobří - špatní"
Tak Pátrači, jak toho Admirála hodnotíš? Snad se film líbil.
Je pravda, že současné filmy o válce jsou jiné, musí být jiné. Změnily se podobně jako skoro všechno ostatní. Jenom mě prostě štve to škatulkování "dobří - špatní"
Tak Pátrači, jak toho Admirála hodnotíš? Snad se film líbil.

All for our vantage. Then, in God’s name, march.
Every rose grows merry with time.
There’s never a rose grows fairer with time.
Myslím si, že je to vydařený film. Bohužel vložený příběh o Kolčakovi a jeho milence je daň amerikanismu. Na druhou stranu, lidí se chtějí i bavit. Ale jsem rád, že jsem ho viděl.
Vítám Tě Sluníčko zpátky.
Mám na Tebe jednu prosbu. Až budeš mít čas, podívej se na moji práci o Velké válce. Chtěl bych aby ses podívala na to málo co je tam o Ruských reáliích. Myslíš, že bys dění v Rusku mohla trochu doplnit?
Vítám Tě Sluníčko zpátky.
Mám na Tebe jednu prosbu. Až budeš mít čas, podívej se na moji práci o Velké válce. Chtěl bych aby ses podívala na to málo co je tam o Ruských reáliích. Myslíš, že bys dění v Rusku mohla trochu doplnit?

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Tak to jsem ráda, že se líbil.
Na tu práci se určitě podívám, ale můžu poprosit o link? Nejspíš jsem ji v těch nových tématech přehlédla. Jestli bude v mých silách něco k ní doplnit, což je při kvalitě tvých článků téměř nemožné, pokusím se o to. Aspoň něco napíšu, protože se mi v poslední době nedaří sesmolit žádný trochu slušný článek.
Na tu práci se určitě podívám, ale můžu poprosit o link? Nejspíš jsem ji v těch nových tématech přehlédla. Jestli bude v mých silách něco k ní doplnit, což je při kvalitě tvých článků téměř nemožné, pokusím se o to. Aspoň něco napíšu, protože se mi v poslední době nedaří sesmolit žádný trochu slušný článek.

Ještě to visí na Portálu. Ale ten link je zde:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=3637
A tvořit buděš mít co. Mluvil jsem s Johanem a zdá se že Tě budeme lámat k takovému většímu projektu ale on Ti to vysvětlí lépe.
Jinak plním slovo. Dneska dávám na Palbu Ypry a jsem ve stádiu vysoké rozpracovanosti bitvy u Lvova. Takže v dohledné době to bude.
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=3637
A tvořit buděš mít co. Mluvil jsem s Johanem a zdá se že Tě budeme lámat k takovému většímu projektu ale on Ti to vysvětlí lépe.
Jinak plním slovo. Dneska dávám na Palbu Ypry a jsem ve stádiu vysoké rozpracovanosti bitvy u Lvova. Takže v dohledné době to bude.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Panebože! Strašně se omlouvám, já snad přehlídnu opravdu všechno.Ještě to visí na Portálu.
O tom projektu už základní info mám, vypadá to opravdu impozantně. Tak snad tomu moc nesnížím úroveň svým škrábáním. Psala bych ráda, ale vždycky napíšu pár slov a zděsím se, že to vůbec nedává smysl. Rozdělala jsem dobrých osm témat, ke každému mám napsáno něco ve stylu "narodil se - žil - zemřel - nechť mu dá Bůh věčnou slávu" (na tomto scénáři založil táta svou maturitu). Tak doufám, že alespoň tobě vydrží elán do psaní.

EDIT: Pátrači to s tím doplněním tvé práce určitě nemůžeš myslet vážně