sraz Palby podzim 2010
Moderátor: jarl
Já pro tuto příležitost mám celý jeden litr čisté švestkové staré - pánové nekecám - už 13 let. Z toho posledních 8 let byla ve studni v hloubce 12 metrů a šel kolem ní pramen. Tatík ruší barák a tak došlo i na ni.
Velký chural Destroymane? Moji kamarádi Mongolové by byli nadšeni. Akorát na tu gejšu by hleděli jak magoři.
A pokud by byl problém pošli mi číslo a já Tvojemu Slunci zavolám a ponížně se zeptám: Paní Destroymanová, mohl by Destroyman za klukama? Na klekání v neděli bude doba a kompletní.
Velký chural Destroymane? Moji kamarádi Mongolové by byli nadšeni. Akorát na tu gejšu by hleděli jak magoři.
A pokud by byl problém pošli mi číslo a já Tvojemu Slunci zavolám a ponížně se zeptám: Paní Destroymanová, mohl by Destroyman za klukama? Na klekání v neděli bude doba a kompletní.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Ano, pro Tebe i kohokoliv jiného to udělám rád. Jsem svojí podstatou hodný člověk.
Budím důvěru- jednou jsem takto dostal na Sigil sraz do Brna známou mojí dcery, tehdy 16 letou dívenku. Ukecal jsem její maminku. Ty brďo to byla fuška. Ale podařilo a když vše mělo proběhnout, tak ta holka onemocněla. To by jeden vyskočil oknem.
Budím důvěru- jednou jsem takto dostal na Sigil sraz do Brna známou mojí dcery, tehdy 16 letou dívenku. Ukecal jsem její maminku. Ty brďo to byla fuška. Ale podařilo a když vše mělo proběhnout, tak ta holka onemocněla. To by jeden vyskočil oknem.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Ty Destroymane, jako vtip to nebylo nejhorší. Ale moc smát se temu nedá.
Ale včil vážně. Snáď sme si to s tým vínem vyříkali, ale možem to klidně znova probrat aj v tem Zlíně. Ale tam víno pit nebudu, neb ho nerád kombinuju s pivem. Letos to nebude u nás s vínem nejrůžovější. Pomlátily nám to krůpy a včil furt chčije. Bude slabý rok. Aspoň v Hovoranech, Čejči a Šardicách.
Ale včil vážně. Snáď sme si to s tým vínem vyříkali, ale možem to klidně znova probrat aj v tem Zlíně. Ale tam víno pit nebudu, neb ho nerád kombinuju s pivem. Letos to nebude u nás s vínem nejrůžovější. Pomlátily nám to krůpy a včil furt chčije. Bude slabý rok. Aspoň v Hovoranech, Čejči a Šardicách.
Hydrostar se s námi trvale rozloučil...
Takový dotaz. Pojede někdo z Prahy, abych nemusel jezdit nějak sám?
EDIT:Nebo kdyby někdo jel z Karlových Varů, Chomutova a podobně, tak to je taky vítáno.
Bylo mi pomoženo, konečně tu mohu být pod svým starým nickem.
EDIT:Nebo kdyby někdo jel z Karlových Varů, Chomutova a podobně, tak to je taky vítáno.
Bylo mi pomoženo, konečně tu mohu být pod svým starým nickem.
"Nemůžeš-li střílet, staň se bunkrem, nemůžeš-li se hýbat, staň se zbraní, nemůžeš-li vyhrát, staň se hrdinou."
- Destroyman
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele: