Dzin je náš peristaltik. Když začne kecat o politice, tak všem povolí svěrače.Lord píše:Jo třeba by vypalcovali Dzina, který má někdy "odborný příspěvky", ale lidem moc nevoní.
A skelet by měl být chlap - chlapsky přiznat, že fandí Ukroušům.
Moderátor: jarl
Dzin je náš peristaltik. Když začne kecat o politice, tak všem povolí svěrače.Lord píše:Jo třeba by vypalcovali Dzina, který má někdy "odborný příspěvky", ale lidem moc nevoní.
BISka ani neví, koho sleduje:1stCLJan píše:Co kdyby jsme si to tu chlapsky zdělili a každý napsal komu fandí Rusko-USA , Ukroši-Separatisti.Alespoň by v Bisce měli hned jasno
![]()
Skelete , to je demagogie , když fandíš oběma, tak chceš aby se to tam vyrubalo. Tvoje kamarádka , když jí nepadnul granát od Ukrošů do kuchyně, tak by mohla být v Rusku a už možná žádá i s rodinou o občanství. No a radši ti z Ruska nepíše , protože psát si z Ruska do země co je v NATO a co podporuje Ukrajince a s někým ještě v hodnosti plukovník je čistě nerozumná věcskelet píše:Skelet je chlap a fandí "Ukrošům", jak těm "východním", tak tě "západním". Trabante já mám v Luhaňsku kamarádku, s kterou jsem byl v pravidelném kontaktu. V současnosti o ni pár měsíců nevím, a tak mám o ni strach. Poslední její info od ní bylo, že lidi tam neví co mají dělat a vůbec nechápou co se tam děje. Takže jo, já Nastě, její rodině a všem těm "Ukroušům" fandím, aby to tam co nejdřív skončilo.
Počkej přece to tu nechceš zamknou , jenom proto,že jsem napsal můj názor na skeletova slova, ostatně ani já nemám patent na rozum, proto jen smajlík na konci.Polarfox píše:Tohle je přesně to, proč by jsme se měli vyhýbat jakémukoli palcování jak čert kříži. Skelet nemůže prostě jen myslet na zdejší lidi obecně...ne, on si musí vybrat stranu, i když třeba žádnou konkrétní nemá. Ode zdi ke zdi, černá/bílá, dobrý/špatný, EU/Rusko a nic mezi tím... Když nejsi s námi, jsi proti nám a jdeme palcovat.
Tohle téma navrhuji zamknout a poslat do propadliště dějin.
To ale sedí i na tebe v opačným gardu. Já jsem se na stranu separatistů přiklonil až po zvěrstvech v Oděse a vybombardovaných civilech, podporovat tohle řádění by bylo proti mojí srsti , promiň. Do té doby jsem to jen komentoval.cover72 píše:1stCLJan: omyl.
Hádám, že ty asi opravdu zastupuješ ty, kterým nezbývá, než si vybrat jeden tým a za ten pak naprosto nekriticky kopat, ať se děje co se děje. A tak budeš podporovat válku až do konečného vítězství tvého milovaného "Novoruska"![]()
Polar má pravdu: tohle téma je od začátku blbý nápad a ty jsi jen dodal názornou ukázku, proč přesně.