Pozvánka, Palba Praha 2015.
Moderátor: jarl
Re: Pozvánka, Palba Praha 2015.
A samozřejmě zvu velitele Palby Lorda.
( Svůj příspěvek jsem zbavil emocí a následný vymazal - nebyl o setkání Palby).
( Svůj příspěvek jsem zbavil emocí a následný vymazal - nebyl o setkání Palby).

Vážení Palbáci a příznivci Palby.
Jste srdečně zváni na:
Sraz - Palba Praha 2015, který se přiblížil.
Za necelých 14 dní - tedy - v sobotu dne 20. června 2015 se všichni kdo přijdete, sejdeme v 10,00 u východu z autobusového nádraží Florenc - tak jako každým rokem, kdy se setkání konalo.
Pokud ještě někteří váhají připomenu zde program.
Program:
1/ Muzeum Kbely - Zajišťuje Hans S.
2/ Vojenské muzeum na Žižkově + Památník Vítkov - Zajišťuje Michan. ( V případě špatného počasí by Vojenské Muzeum Žižkov - bylo společným řešením a za1/ by odpadlo).
3/ Národní Technické Muzeum - Zajišťuje RAYTHEON.
V restauraci U Kozla je salónek rezervován a to již od 13.00 i pro Ty, kteří by nešli za tématy, ale přišli až přímo na " Pokec", kam se po prohlídkách všichni(předpokládám) vrátíme.
Adresa restaurace U Kozla
- Restaurace u Kozla
Jana Želivského 4 (Basilejské náměstí)
Praha 3; 130 00
a zde je odkaz, na kterém je možno nalézt i lákavé menu, s tradičním pečeným kolenem:
http://www.ukozla.cz/
, je tam možno nalézt i vše další co kdo potřebuje.
Kdo ještě reaguje kladně a přijede na - Sraz - Palba Praha 2015 , tak jej prosím, aby se nám zde ozval.
(Koukám, že žádný "umělec ve výrobě Pozvánek", ze mne nebude. Ale asi jsem tam fakta napsal a Vy asi víte co jsem chtěl říci?)
Jste srdečně zváni na:
Sraz - Palba Praha 2015, který se přiblížil.
Za necelých 14 dní - tedy - v sobotu dne 20. června 2015 se všichni kdo přijdete, sejdeme v 10,00 u východu z autobusového nádraží Florenc - tak jako každým rokem, kdy se setkání konalo.
Pokud ještě někteří váhají připomenu zde program.
Program:
1/ Muzeum Kbely - Zajišťuje Hans S.
2/ Vojenské muzeum na Žižkově + Památník Vítkov - Zajišťuje Michan. ( V případě špatného počasí by Vojenské Muzeum Žižkov - bylo společným řešením a za1/ by odpadlo).
3/ Národní Technické Muzeum - Zajišťuje RAYTHEON.
V restauraci U Kozla je salónek rezervován a to již od 13.00 i pro Ty, kteří by nešli za tématy, ale přišli až přímo na " Pokec", kam se po prohlídkách všichni(předpokládám) vrátíme.
Adresa restaurace U Kozla
- Restaurace u Kozla
Jana Želivského 4 (Basilejské náměstí)
Praha 3; 130 00
a zde je odkaz, na kterém je možno nalézt i lákavé menu, s tradičním pečeným kolenem:
http://www.ukozla.cz/
, je tam možno nalézt i vše další co kdo potřebuje.
Kdo ještě reaguje kladně a přijede na - Sraz - Palba Praha 2015 , tak jej prosím, aby se nám zde ozval.
(Koukám, že žádný "umělec ve výrobě Pozvánek", ze mne nebude. Ale asi jsem tam fakta napsal a Vy asi víte co jsem chtěl říci?)

Budu tam. V Praze budu již v pátek, spolu s Clonem zajdeme "na jedno" (spíše dvě
) takže pokud se někdo chce přidat už v pátek - krleš!

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Nechci to zakřiknout, ale na zatím to vypadá že letos dorazím. A asi se mnou pojedou i moji dva synátoři.

- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Sakriš kolegové, vy máte fakt talent se mi vždy trefit do termínu, kdy už něco mám a nemůžu to zrušit. To je snad každý rok to stejné:-( fňuk
Asi vám pro změnu naplánuju akci tady u nás v Podkrkonoší a vezmu vás na pohraniční pevnosti Dobrošov:-)
Asi vám pro změnu naplánuju akci tady u nás v Podkrkonoší a vezmu vás na pohraniční pevnosti Dobrošov:-)

"Sakriš kolegové" , mě jste se jako vždy do termínu trefily. Takže tímto formálně potvrzuji svou účast.

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
Tak kolegové, termín akce se blíží a já se těším na shledání s co možná největším počtem palbáků!
- Moskevskaja
- podporučík
Milí kolegové, rád bych se k Vám přidal, tak doufám, že se ještě vlezu. Díky.
"Nevěšte hlavu; co se nepodaří dnes, může se podařit zítra"
Alexander Dubček
Alexander Dubček
Jedna "hloupá" otázka - jak se poznáme? Na srazu jsem byl jednou před mnoha lety a vůbec nikoho si nepamatuju. 

My tam někteří budeme dřív - v sobotu u východu z autobusového nádraží Florenc - v 9,30 - 9, 40 a budeme mít v ruce nápis:
Palba Praha 2015
Těšíme se na shledání a s novými kolegy, že se setkáme.
Palba Praha 2015
Těšíme se na shledání a s novými kolegy, že se setkáme.

Tak pokud se mi podaří dneska ještě něco dozařídit, mohl bych mít zítra volno a dorazit aspoň na chvíli na sraz. Tedy nejspíše jen rovnou do hospody. Ale uvidím, buď se zadaří a objevím se, nebo holt až napřezrok.
EDIT: Bohužel mi to nevyšlo jak jsem chtěl, či-li moje účast padá.
EDIT: Bohužel mi to nevyšlo jak jsem chtěl, či-li moje účast padá.
Naposledy upravil(a) Dzin dne 20/6/2015, 11:31, celkem upraveno 1 x.

Člen palby bez super hlášky pod čarou
- Moskevskaja
- podporučík
Panové, omluva, ale rodí mi sestra, takže dneska se nemůžu zúčastnit. Letím do nemocnice.
"Nevěšte hlavu; co se nepodaří dnes, může se podařit zítra"
Alexander Dubček
Alexander Dubček
Musím se dodatečně omluvit, že jsem nedorazil, ale skolila mě chřipka nebo co to je. :-(

- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem co dorazili
. Michanovi a Raytheonovi za přípravu a Achilovi a Clonovi za příjemné dárky
.

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
V touze dokumentovat tuto akci nám i pokolením budoucím se k prosbě o fotky připojuji... 

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
- Malej Achil
- rotmistr
Ahoj, fotky asi nikdo nedělal, ani si nevybavuju žádnej sraz, kde by se dokumentace prováděla. Třeba v mém případě si taky nejsem jist, zda by to bylo Palbě ku prospěchu
.
Bylo to fajn, ten salonek U Kozla je na následnou diskusi opravdu dobrej (správná velikost). Trochu škoda těch mnoha témat, co se nakously a nedokončily, ale to bysme tam seděli ještě teď...
Co náš předvoj za velkou louží Franz? Dovolal se nakonec?

Bylo to fajn, ten salonek U Kozla je na následnou diskusi opravdu dobrej (správná velikost). Trochu škoda těch mnoha témat, co se nakously a nedokončily, ale to bysme tam seděli ještě teď...
Co náš předvoj za velkou louží Franz? Dovolal se nakonec?
Voják bez humoru je žoldnéř.
Tak, dorazil jsem ve čtvrt na čtyři, vyvětral... pár poznámek na Palbu už jsem taky stihl napsat...
Díky všem zúčastněným!

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus