Test genetického původu

Co nejde zařadit do témat, odborné dotazy a příspěvky.

Moderátor: Pátrač

Rase
5. Plukovník
5. Plukovník

Re: Test genetického původu

Příspěvek od Rase »

To jo, dá se snadno zjistit, že "strejda není strejda" a podobně, což může nepříjemně ovlivnit dědické nároky v rodině.
Obrázek

"Vojáci neměli rádi Rakouska ani války, ale dřeli do úpadu těla" - Karel Poláček
Vlastimil Čech
podporučík
podporučík

Příspěvek od Vlastimil Čech »

Tož podle těch koláčků a jejich barev to vypadá, že bohužel zrovna náš český koláč hraje všemi barvami. Budeme asi pěkný míšung my Češi. A protože jsem Čech na druhou, tož to asi platí i pro mne :D
Podle rodokmenu, který dělal můj děda, můj taťka, a konec konců i já, tož rodina má kořínky po velkém kusu Evropy. Něco přišlo z Jugoslávie, něco z Polska, dokonce kapka krve francouzské. Takže tou směsí bych asi opravdu pasoval do toho strakatého koláče. Ovšem zásadní podíl v rodině nás Čechů mají Západočeši a Brňáci. Sám se cítím nejspíš Hanákem. :wink:
HONZIK11
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od HONZIK11 »

Toz ja jsem Moravak strihnuty Prusem. Cim byl strihnuty Prus nevim. Babka neumela Cesky jen Nemecky. Cesky se naucila az na Masarykove skole. Deda byl z ,,velke dalky ,,z Prostejova tedy z Rakouska Uherska. Dal jsme se nedostali. Tedy rozhodne nejsem Cech. :razz:A Svedi ani Francouzi u nas nebyli. Jen hladomor,kvuli tomu rozhrani velmoci.
Proto mam v genech oblibene jidlo : Brambory na loupacku s osmazenou cibulkou a kyskou. Kyska : kvasene mleko.
On se ten puvod da vystopavat i podle jidla vite ?
Vlastimil Čech
podporučík
podporučík

Příspěvek od Vlastimil Čech »

Strejda není strejda.... lépe v blahé nejistotě žíti, než strašlivou poznati jistotu :roll:
Wolfhound
nadporučík
nadporučík

Příspěvek od Wolfhound »

Rase píše: 16/10/2024, 15:34 Podobnost Y-DNA mezi obyvateli českých zemí a zbytkem Evropy.
Ta habsburská monarchie tam pěkně vylezla.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“