Test genetického původu
Moderátor: Pátrač
Re: Test genetického původu
To jo, dá se snadno zjistit, že "strejda není strejda" a podobně, což může nepříjemně ovlivnit dědické nároky v rodině.

"Vojáci neměli rádi Rakouska ani války, ale dřeli do úpadu těla" - Karel Poláček
- Vlastimil Čech
- podporučík
Tož podle těch koláčků a jejich barev to vypadá, že bohužel zrovna náš český koláč hraje všemi barvami. Budeme asi pěkný míšung my Češi. A protože jsem Čech na druhou, tož to asi platí i pro mne
Podle rodokmenu, který dělal můj děda, můj taťka, a konec konců i já, tož rodina má kořínky po velkém kusu Evropy. Něco přišlo z Jugoslávie, něco z Polska, dokonce kapka krve francouzské. Takže tou směsí bych asi opravdu pasoval do toho strakatého koláče. Ovšem zásadní podíl v rodině nás Čechů mají Západočeši a Brňáci. Sám se cítím nejspíš Hanákem.

Podle rodokmenu, který dělal můj děda, můj taťka, a konec konců i já, tož rodina má kořínky po velkém kusu Evropy. Něco přišlo z Jugoslávie, něco z Polska, dokonce kapka krve francouzské. Takže tou směsí bych asi opravdu pasoval do toho strakatého koláče. Ovšem zásadní podíl v rodině nás Čechů mají Západočeši a Brňáci. Sám se cítím nejspíš Hanákem.

Toz ja jsem Moravak strihnuty Prusem. Cim byl strihnuty Prus nevim. Babka neumela Cesky jen Nemecky. Cesky se naucila az na Masarykove skole. Deda byl z ,,velke dalky ,,z Prostejova tedy z Rakouska Uherska. Dal jsme se nedostali. Tedy rozhodne nejsem Cech. :razz:A Svedi ani Francouzi u nas nebyli. Jen hladomor,kvuli tomu rozhrani velmoci.
Proto mam v genech oblibene jidlo : Brambory na loupacku s osmazenou cibulkou a kyskou. Kyska : kvasene mleko.
On se ten puvod da vystopavat i podle jidla vite ?
Proto mam v genech oblibene jidlo : Brambory na loupacku s osmazenou cibulkou a kyskou. Kyska : kvasene mleko.
On se ten puvod da vystopavat i podle jidla vite ?
- Vlastimil Čech
- podporučík
Strejda není strejda.... lépe v blahé nejistotě žíti, než strašlivou poznati jistotu