HONZIK11 píše:Seabee. Nesouhlasím. Poměr tahu k hmotnosti je relativně velký, vzhledem k letové obálce.
- to bych chtěl nějak rozvést, nerozumím tvé argumentaci. Letová obálka není cihla a o tom si mluvil, ne?
- bránila asi omezená důvěra ve splnění slibu a přítomnost ruských poradců okolo S-400HONZIK11 píše:Co bránilo dohodě Turecka a USA k stále aplikaci odrazecu, kterou by deformovali otisk letounu,jednalo se o tom.
HONZIK11 píše:To se těch,, F 117,, šílených skřítků týká neudrzitelnym i v přímém letu , to se jim to bombardovalo , když před tím pozorovatele mise OSN zmapováli všechny dulezite cíle v Iráku.
- Že by zástupci OSN vyslaní s úkolem monitorovat válku Irák/Írán jasnozřivě zjišťovali přípravy a struktury budouciího útpku na Kuvajt a rozporu se svými povinnostmi je donášeli Američanům? Prosím důvěryhodný zdroj té informace
, ale nezastoupila a přesto byla velitelský struktura zničená a rozvrácená.HONZIK11 píše:Jejich úlohu by - a jsme u toho: by zastoupila
- Samozřejmě, protože F-117 provádely tzv. dekapitaci. Čištění v rozptýlených polních zařízení a odloučených základen prováděly letouny k tomu účelu vybavené.HONZIK11 píše:zastoupila každá střela s plochou drahou letu. A také byly ony účinnější.Eliminovali prd a musely nastoupit,, F16,, lasičky,, a za nima F15.
HONZIK11 píše:A konecne, v Paname kde OSN neuradovalo, netrefili ani dveře do stodoly ale vojsko bylo vylekano, protože behalo po cílových plochach vystrašene vzdálenými výbuchy a tím se snížila bojeschopnost.
- Ty byl třeba záměr a ne jich pobít co nejvíc, ne?
Nebuď přecitlivělý, já jsem nenapadal tvoje myšlení, pouze jsem ho postavil proti faktům.HONZIK11 píše:A odpusť si své komentáře o myšlení.
Stačilo říci nesouhlasím.
Jestli máš důvěryhodná fakta, tak jimi svá tvrzení podepři. Například místo prdu uveď procento zásahů. Já teda prd jako jednotku eliminace, nebo účinnosti neznám, ale rád se poučím. Ale na tvou úrpveň diskuze o prdu neklesnu, slibuju.
Jinak závěrem navrhuju vrátit se k tématu vlákna: Re: Lockheed Martin F-35 Lightning II
Složení a průběh počátečního útoku letounů F-117 a jeho výsledek by zasluhoval své vlákno - jestli už ho na Palbě nemá
Zrovna tak úvaha nad reálností nebo bájností principu stealth - tady by mohla být témata dvě: Stealth v USA - reklamní trik a Stealth v Rusku - geniální ruská koncepce