Česko-Slovenské "Techtlemechtle"

Odpovědět
jean
poručík
poručík

Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"

Příspěvek od jean »

Edko Chmelár a jeho fantasmagorie :D

https://www.facebook.com/10006349255914 ... _video&t=2

30 milionov mrtvych, kde na tie čísla chodia. A to My Lai je už dosť otrepaná pesnička, ked vietkong a Severny Vietnam robili čistky pomaly na úrovni nacistov.

komentár k Edkovým pravdám:
To boli Američania oni si myslia že mozu vsetko, vsade sa cpu vsade strkaju nosy chcely bi asi vladnut celým svetom a miesat sa do inych statou a politiky im podla nich bi malo prejst vsetko aj bombardovánie ako v Bělehradě že tam přišli o život nevynny ludia včetně zien a deti.
A toto má volebné právo. Ten by nemal mať právo ani sám chodiť po ulici s tým pravopisom....
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Lynx píše: 28/9/2024, 21:22 STV Group plati dane v SR? Som nevedel..
O CSG už jsi slyšel? Protože ta vyrábí dělostřeleckou munici kde? :razz:
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Nesher píše: 29/9/2024, 09:03
Mas pravdu, CSG vyraba municiu v SR, ale zisky sa realizuju v CR, presnejsie Praha-Karlín.
jean
poručík
poručík

Příspěvek od jean »

Lynx, ty si boh ekonomie :D
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Ekomomie ani nie, ale inak sa tomu menovaniu nebranim.

V kazdom pripade, by son zaviedol specialnu dan pre CSG v ramci konsolidacie verejnych financii, nieco na styl Slovnaftu.
jean
poručík
poručík

Příspěvek od jean »

JA stále čakám, kedy Slovnaft dá podnet na arbitrážny súd a všetci horko zaplačeme.
HONZIK11
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od HONZIK11 »

Lynx píše: 29/9/2024, 09:22 Ekomomie ani nie, ale inak sa tomu menovaniu nebranim.

V kazdom pripade, by son zaviedol specialnu dan pre CSG v ramci konsolidacie verejnych financii, nieco na styl Slovnaftu.
https://czechoslovakgroup.com/cs/spolecnosti#defence

Jojo. Oznac si vsechny subjekty se Slovenskou vlajeckou a zaved!
Juraj Tichý
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Juraj Tichý »

jean píše: 29/9/2024, 09:32 JA stále čakám, kedy Slovnaft dá podnet na arbitrážny súd a všetci horko zaplačeme.
Daň z nadmernych ziskov energetických spoločností je zavedená v celej eú pokiaľ viem.

Lynx: za to vyššie zdaňovanie CSG by bola hlúposť. Extra zdanenie dostavaju monopoly ty ekonóm :D
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

A nie je to monopol vo vyrobe municie v sr?
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Lynx píše: 29/9/2024, 09:13
Mas pravdu, CSG vyraba municiu v SR, ale zisky sa realizuju v CR, presnejsie Praha-Karlín.
To jsem netušil, že MSM daní v Karlíně. Ty jsi včera zase popil borovičky, přeskočil pár vater svrchovanosti a teď máš ještě kocovinu, viď? :lol:
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

Aj bývalá ministerka financií Brigita Schmögnerová v rámci konsolidácie kritizuje plánované meganákupy MO
Proč jste se na tu věc nepodíval tak nějak politicky, pjaro77?
Prečo by to nikoho z ich brehu nezaujímalo. Veď zalistujte si ho presne "zbrojné meganákupy" v tej ich scéne. Všetky tie ich weby to preberajú do toho reťazové e-maily a pod. A nabaľujú sa na tejto téme ďalší.
Arthur, vôbec ma to nezaujíma pretože títo páni sú podobná kategoria ako objavitelia plochej zeme, konšpirátori ktorí zvečera do rána odhalili covidové sprisahania. Budúci ašpiranti na politikov. Vyvolávanie emocií im ide na jednotku ale keď dostanú funkciu a majú niečo vybudovať a zorganizovať, je to bieda s núdzou.
V našej republike je navyše v politike mentalitaa nenávisti medzi červenými a modrými politikmi taká, že z princípu sabotujú akýkoľvek nápad čo tí druhí vymyslia.

Pre teba - ministri nie sú vo funkciách nato aby brali plat za pindanie, ale aby zveľaďovali daný štátny obor.
Ak chce vláda ušetriť, nech poriadne skrúhne počet pracovníkov štátnej správy a jedno zbytočné ministerstvo [trafiku] vytvorené pre SNS. Takže mysli nabudúce hlavou a nie zadkom.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 29/9/2024, 10:27, celkem upraveno 1 x.
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Nesher píše: 29/9/2024, 10:14
Lynx píše: 29/9/2024, 09:13

To jsem netušil, že MSM daní v Karlíně. Ty jsi včera zase popil borovičky, přeskočil pár vater svrchovanosti a teď máš ještě kocovinu, viď? :lol:
Iste vo svojej erudovanosti vies, ze z SR ziadna municia na UA nejde. Ide cez prostrednikov EA, ci Excalibur intetnational a podobne. A ti dania inde ako v SR.
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

Lynx píše: 29/9/2024, 09:22 Ekomomie ani nie, ale inak sa tomu menovaniu nebranim.

Môžeš vytvoriť s Matovičom duo feši ekonomov s názvom Pat a Mat. Návrhy by ste mohli vykladať napríklad na jarmokoch.
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

pjaro77 píše: 29/9/2024, 10:25

Môžeš vytvoriť s Matovičom duo feši ekonomov s názvom Pat a Mat. Návrhy by ste mohli vykladať napríklad na jarmokoch.
Zase hodnotny prispevok pana pitomaka ;)
Inak som si vsimol, ze ty sem nic hodnotne neprispievas, len kritizujes a (castejsie) zhadzujes tych, ktori sem nieco hodnotne prispievaju. Urcite si oblubeny clen akehokolvek kolektivu.
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

pjaro77 píše: 29/9/2024, 10:25

Ber si priklad:
KBS (konferencia biskupov Slovenska) dodáva, že sa zásadne dištancuje od takého spôsobu argumentácie, ktorý názorového oponenta ľudsky znevažuje, zosmiešňuje a uráža.

https://spravy.rtvs.sk/2024/09/po-urazl ... kredituje/
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

Ja som na forum v rôznych témach dal podnetov dosť.
Ty čím hodnotným prispievaš ? Akurát urazenetvom a ublíženectvom smerom k čechom.
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Kopou spravodajskych informacii napriklad.

Ty tusim ty Cechom vlezies do prdele az po päty, ano to maju radi. Ty si urcite ten typ, ktory sa odstahoval do Prahy a po 3 mesiacoch uz vravel tou ceskoslovencinou ;)
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

Ja žijem na slovensku na šalenom východe. Čechov neobdivujem ani im neleziem do zadku. Oni tiež robia doma blbosti. Mám v česku a na morave niekoľko príbuzných, to je všetko.
bheid
poručík
poručík

Příspěvek od bheid »

Lynx píše: 29/9/2024, 10:52 Kopou spravodajskych informacii napriklad.

Ty tusim ty Cechom vlezies do prdele az po päty, ano to maju radi. Ty si urcite ten typ, ktory sa odstahoval do Prahy a po 3 mesiacoch uz vravel tou ceskoslovencinou ;)
Jenže ty jsi v tomhle spíš jako Blesk nebo Super :D
rastob
rotný
rotný

Příspěvek od rastob »

Lynx píše: 29/9/2024, 10:24 Iste vo svojej erudovanosti vies, ze z SR ziadna municia na UA nejde. Ide cez prostrednikov EA, ci Excalibur intetnational a podobne. A ti dania inde ako v SR.
Prosim ta, nebud uctovnikom. Tu je riesene zdanovanie firiem, ktora na Slovensku ma len prevadzku a oficialne sidli niekde inde.
Príjmy dosahované na území Slovenskej republiky prostredníctvom stálej prevádzkarne sa budú zdaňovať v plnej výške na území Slovenskej republiky na základe podaného daňového priznania za príslušné zdaňovacie obdobie. Tento princíp sa bude naďalej uplatňovať bez ohľadu na skutočnosť, či vo vzájomných vzťahoch s krajinou, v ktorej má daňovník trvalý pobyt alebo sídlo, sa uplatňuje, alebo neuplatňuje zmluva o zamedzení dvojitého zdanenia.
....
Stálou prevádzkarňou je trvalé miesto alebo zariadenie na výkon činností, prostredníctvom ktorého daňovníci s obmedzenou daňovou povinnosťou vykonávajú úplne alebo sčasti svoju činnosť na území Slovenskej republiky. Ide teda o akékoľvek miesto alebo zariadenie, ktoré daňovníkovi slúži na výkon jeho činnosti, bez ohľadu na to, či ho daňovník vlastní alebo ho má prenajaté, alebo mu bolo poskytnuté odberateľom na výkon činnosti (napr. aj pri jednorazovo poskytnutej službe)
Napr. moja banka ma oficialne sidlo v zahranici. Takze podla teba urcite na Slovensku neplatia ziadne dane.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“