REDAKČNÍ PLÁN
Moderátor: jarl
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý nápad...na toto téma mám doma slušně tlustou knihu "Nový svět", z 80tých let. Bohužel zatím nebyl čas se tomuto tématu věnovat. Takže držím palce.Mahr píše:Zjistil jsem že je tady málo článků o zemích jižní a střední ameriky. Zkusím dát během svátků něco dohromady o španělských conquistadorech.

Jestli to nikdo nemá zabukované tak bych se pokusil propracovat organizační strukturu armády v předvečer Mnichova. Zjistil jsem, že rozsah je takový, že jako příspěvek do běžícího tématu by to způsobilo jeho možná i destrukci.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- Ramon
- nadpraporčík
- Kontaktovat uživatele:
Jak podrobně budeš tu organizaci popisovat? Já si teď pro své stránky zpracovávám 2.armádu a pak ještě jednotky útočné vozby, tak můžu s něčím pomoct, pokud by byl zájem.Pátrač píše:Jestli to nikdo nemá zabukované tak bych se pokusil propracovat organizační strukturu armády v předvečer Mnichova. Zjistil jsem, že rozsah je takový, že jako příspěvek do běžícího tématu by to způsobilo jeho možná i destrukci.
Ramon - vezmu to od ministerstva a skončím na úrovni armáda. Divize bych vzal pouze typově. Nejde mi ani tak o detailní složení armády jako o podporu dosud publikovaných postů. Tedy o to, jak se skladba armády připůsobila geografické situaci země, legislativě a doktríně. Pokud rozebereš důkladně 2. armádu tak jsem dopředu nadšený -bude to paráda.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Přátelé, protože jsem se zasekl na několika rozpracovaných věcech a potřebuji se odreagovat, rozhodl jsem se přepracovat starší články. Prozatím se jedná o bojovku: Hummel, Brummbär a Sturmtiger. No ony to přepracování i dost potřebují.
No a snad se mi při tom pročistí hlava a dojdou zdroje, abych se pustil do (z těch nejaktuálnějších) Boomerangu a D.500/501/510.
No a snad se mi při tom pročistí hlava a dojdou zdroje, abych se pustil do (z těch nejaktuálnějších) Boomerangu a D.500/501/510.

Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
reddog píše:Chtěl bych udělat pár článků o ručních zbraních.
Ale nechci lézt někomu do zelí. Takže pokud už někdo tohle dělá tak prosím o info so a jak. Jinak přivítám případné náměty na článek především ohledně ručních zbraní.
Z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že úsilí vložené do článku o ručních zbraních se někdy dost míjí účinkem. Tedy pokud to není vyloženě nějaká všeobecně známá zbraň. Ale stejně to napiš

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
-
- štábní rotmistr
Přátelé, ke svému údivu jsem zjistil, že zde sice máme zpracován kdejaký německý prototyp a projekt, kdejakou myšlenku chorobných mozků...ale tažný kůň pancéřové pěchoty, obrněný transportér SdKfz 251, je zpracován...no prakticky není.
Čímž si ho zabavuji :-)
Také chybí Tiger, ale ten dělat nebudu, mohl bych být nařčen z čirého populismu
Čímž si ho zabavuji :-)
Také chybí Tiger, ale ten dělat nebudu, mohl bych být nařčen z čirého populismu

Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.