Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
No, já když vzpomenu na Moravu, tak se mi vybaví ten kačák Nové Mlýny a pak Parmezano no a pak rumovej bar v Olomouci. Holt každý to máme jinak.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Než co, proboha!!!
Slyší-li nechápaví, podobají se hluchým.
Hérakleitos z Efesu, zvaný Skoteinos (Temný – asi 544-484 př.n.l.),
Hérakleitos z Efesu, zvaný Skoteinos (Temný – asi 544-484 př.n.l.),
Ano, ale až sa Nemecko denacifikovalo, odzbrojilo a Hitler + jeho generáli + propagandisti šli do basy alebo na onen svet.
Snáď nebudú europania sprostí aby nadväzovali kontakty s Putinom jeho rašistickou grupou . V takom prípade tu do 10 rokov začne Rusko vojnu znova. Putin vojnovú ekonomiku nezastaví.
Nie celkom chápem ako chodí Blaha a Blanár vysvetľovať do Moskvy na ukrajinu dodávané granáty, míny a zuzany.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 3/10/2024, 20:01, celkem upraveno 1 x.
Nezabúdajte, že Brno je mesto študentov, to jest potencionálnych revolucionárov.

Čo na to hovorí ostravák ?
Tak to je fakt bizár. Jak říkám, zeď a kdo bude chtít dovnitř, tak ho detailně prověřit 10 generací zpět.Polarfox píše: ↑3/10/2024, 19:33 Hele nechcete to tam už rovnou zabalit? Těm rozumnějším klidně poskytneme azyl v Brně (jestli ho najdete)
https://twitter.com/AntiHoaxer_Sk/statu ... 7563540760

skelet píše: ↑3/10/2024, 20:11
Však Ostrava je region razovitý.![]()
Ale tenhle miluji.
Ostravák chytí zlatou rybku a ta mu říká, "hele, já jsem malá, to se moc nenajíš, ale když mě pustíš, splním ti tři přání"
Ostravák souhlasí a hned vysloví první " Chci aby v té zkurvené Praze byly všude doly". A stane se, po celé Praze jsou najednou těžní věže. Ostravák pokračuje s druhým přáním " Chci, aby ti zkurvení Pražáci museli do těch dolů fárat". A zase se stane, Pražáci vyfasují helmy, svítilny atd. a fárajíí do dolů. Rybka říká " už máš poslední přání, dobře se rozmysli". Ten se skutečně zamyslí a praví "Kurva já chci být Pražák"
S tym bizarom opatrne. To je oficialny splnomocnenec slovenskej vlady pre vysetrovnie pandemie Covid-19 a predstavil vysledky svojej rocnej praceNesher píše: ↑3/10/2024, 20:11Tak to je fakt bizár. Jak říkám, zeď a kdo bude chtít dovnitř, tak ho detailně prověřit 10 generací zpět.Polarfox píše: ↑3/10/2024, 19:33 Hele nechcete to tam už rovnou zabalit? Těm rozumnějším klidně poskytneme azyl v Brně (jestli ho najdete)
https://twitter.com/AntiHoaxer_Sk/statu ... 7563540760![]()

Ked niekto trpite sadamasochystickym sklonmi, tak tu je dlhsia verzie toho co nataral.
https://www.youtube.com/watch?v=KEhEZwMj9bg
Da sa na nete najst aj cela tlacovka ale to len pre najotrlejsie povahy.
Já vím, že to není žádný okrajový zevl, ale představitel současné moci. A o to je to ještě větší bizár. "Očkování proti Covid 19 mění lidskou DNA." To nevymyslíš, to musíš zažít. Někdy mám pocit, že se lidi úplně zbláznili.rastob píše: ↑3/10/2024, 22:04S tym bizarom opatrne. To je oficialny splnomocnenec slovenskej vlady pre vysetrovnie pandemie Covid-19 a predstavil vysledky svojej rocnej praceNesher píše: ↑3/10/2024, 20:11Tak to je fakt bizár. Jak říkám, zeď a kdo bude chtít dovnitř, tak ho detailně prověřit 10 generací zpět.Polarfox píše: ↑3/10/2024, 19:33 Hele nechcete to tam už rovnou zabalit? Těm rozumnějším klidně poskytneme azyl v Brně (jestli ho najdete)
https://twitter.com/AntiHoaxer_Sk/statu ... 7563540760![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ked niekto trpite sadamasochystickym sklonmi, tak tu je dlhsia verzie toho co nataral.
https://www.youtube.com/watch?v=KEhEZwMj9bg
Da sa na nete najst aj cela tlacovka ale to len pre najotrlejsie povahy.
Len-on prehliadol, ako funguje mRNA vakcína hoci žiaden výskum nikdy nerobil. Praudu uvidel to na stene vedľa pavúčikov v delirickom záchvate alebo po šľahnutí konskej dávky ivermectinu.
Nie, on len zhrnul to co uz od zaciatku covidu tvrdi. Desive je, ze kolko ludi mu veri.
Mne je fuk, že to tvrdí od začiatku. Nemá na to žiadne podklady. Za covidovej pandémie som prečítal onakvejšie konšpirácie o vakcínach a covide. Kto z dezolátov mohol, prlieval olej do ohňa aby zmätky v hlavách obyvateľstva boli ešte väčšie. Výsledkom boli aj útoky na lekárov. Vláda má šíreniu takých s..ačiek brániť a nie z nich politicky ťažiť alebo hrať mrtveho chrobáka.
Ak to takto bude pokračovať u nás naďalej, lekári dajú výpovede a presunú sa do zahraničia, následkom čoho môže skolabovať zdravotníctvo.
Ak to takto bude pokračovať u nás naďalej, lekári dajú výpovede a presunú sa do zahraničia, následkom čoho môže skolabovať zdravotníctvo.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 4/10/2024, 10:53, celkem upraveno 1 x.
Ani sa nemusia presunut do zahranicia. Uz som zachytil spravy, ze lekari a zdravotne sestri uvazuju, ze odmietnut sluzit nadcasy. Uz len toto staci na kolaps zdravotnictva.
Tak tak.
Ostatně i ve Star Treku je dnešní nepřítel zítřejším členem Hvězdné Federace

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Ještě že jsem slezák.
Sedím si tu "u vody" (po 27 letech), popíjím kafíčko s rumíčkem, a sleduju Techtlemechtle
Sedím si tu "u vody" (po 27 letech), popíjím kafíčko s rumíčkem, a sleduju Techtlemechtle

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
No když se podívám na volební výsledky Brna a zbytku JM (kterou mimochodem zbozňuji), tak ten pocit nemám. Naopak, žádná revoluce nebo dokonce kontrarevoluce karpatského typu. Olomouc je v tomto jiná story.