Jarle, absolutne te nechci urazit ani nasrat, ale tvoje prohlaseni o nekolik pater vyse bylo krasne kontraproduktivni

Moderátor: jarl
No vždyť já taky absolutně nasranej nebo uraženej nejsem a nic proti tomu výsledku nemám.Franz Trubka píše: Jarle, absolutne te nechci urazit ani nasrat, ale tvoje prohlaseni o nekolik pater vyse bylo krasne kontraproduktivni
Na druhé straně, mít názor na někoho za jeho vyplody v den Vánoční, je také základní právo.Franz Trubka píše:Skoda, ze to tak vidis, Tony.
Delat si srandu ze vseho a vsech patri k zakladnim lidskym pravum.
Nema cenu to rozebirat, ja davam
Je to pouze můj názor, napsal jsem ho sem, tak jak každý. Já nikomu jeho právo neubírám, ale existují také určité hranice slušnosti a úcty. Každý je má posazeny asi jinak. Jinak souhlas, že to nemá cenu dále rozebírat, i když tomu moc nevěřím, že se tak stane.Franz Trubka píše:Skoda, ze to tak vidis, Tony.
Delat si srandu ze vseho a vsech patri k zakladnim lidskym pravum.
Nema cenu to rozebirat, ja davam
Dosídľovanie horských oblastí severného a stredného Slovenska pastierskym obyvateľstvom v 14. až 15. storočí. Prvé skupiny pastierskeho obyvateľstva rumunskej a rusínskej národnosti sa objavili vo východoslovenských stoliciach v 14. storočí.josefg píše:už v roce 1272, uměli slovenskí bačovia používat ovčí střevo jako kondóm. Britové to zvládli až v roce 1850, aby nemuseli řešit patentovou ochranu střevo z ovce nejdříve vyńali.
dobrý to vtipoc-14-4a-01 píše:Dosídľovanie horských oblastí severného a stredného Slovenska pastierskym obyvateľstvom v 14. až 15. storočí. Prvé skupiny pastierskeho obyvateľstva rumunskej a rusínskej národnosti sa objavili vo východoslovenských stoliciach v 14. storočí.
Zoofiliu praktizujú v Nemecku. Nemecko chce zakázať sex so zvieratami, zoofili protestujú.
http://www.teraz.sk/import/nemecko-chce ... lanok.html
No vidíš, tohle je přesně ta křesťanská (a kolikrát to jsou i nepraktikující křesťané nebo ateisté považující odkaz křesťanství za důležitý) arogance kvůli které to všechno vzniklo. Osobně nemám problém s vtipy o tom v co věřím a čeho si vážím (pokud s týče víry, pak předpokládám že se jedná o symboly něčeho pro člověka tak neuchopitelného, že není možné aby to urazil ani kdyby se o to snažil a pokud je Jehova, Hospodin nebo Aláh proti tomu tak slabý že ho to ničí a přivádí k zoufalství, není to můj problém), naopak je sám kolikrát šířím. No a co se týče toho že moderátor má vždycky pravdu, tak nato z vysoka kálím, protože pak si tu moderátor může jednou moderovat třeba tak jenom sám sebe a poplácávat se po ramenech se svými kolegy jací jsou borci že tu mají takový klid. Zkrátka tentokrát Jarl ujel a smazal příspěvek (místo něj umístil výchovné kázání) přestože neporušoval jakákoliv pravidla Palby, která by měla být svatá především moderátorům, tedy je sám porušil. V takovém případě se nezve jedině anální alpinista.TonyHazard píše:...každý z nich si to musí omluvit před svým svědomím či svým bohem.
Bylo mi jasné, že se ozveš. To s těmi dvěma články byl fakt vtip, ale na druhou stranu, registrací jsi souhlasil s 9. odstavcem (ŘÁD FÓRA - A) VŠEOBECNÁ PRAVIDLA).jersey.se píše:...No a co se týče toho že moderátor má vždycky pravdu, tak nato z vysoka kálím, protože pak si tu moderátor může jednou moderovat třeba tak jenom sám sebe a poplácávat se po ramenech se svými kolegy jací jsou borci že tu mají takový klid. Zkrátka tentokrát Jarl ujel a smazal příspěvek (místo něj umístil výchovné kázání) přestože neporušoval jakákoliv pravidla Palby, která by měla být svatá především moderátorům, tedy je sám porušil....