Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Skoro, len Izraelci si vymenili rolu s Nemcami, a Palestinci so Zidmi. Inak tvoje tvrdenie celkom sedi.
a jaká je spojitost s Česko-Slovenským techtlemechtle? Tedy krom toho, že jsi se tady dneska celkem krásně odkopal 

Ako som sa odkopal? No napis,
rád bych napsal, že jsi xenofob a antisemita, ale obávám se, že ty jsi prostě jen člověk omezeného rozhledu a náhledu.

Krasne si ma zhodnotil. A seba by si ako zhodnotil?
Ak si precitas vsetky moje spravy, ja nikdy nikoho nehodnotim.
Samozrejme, ja holocaust nespochybnujem, je to trestny cin. No druha vec je, ze nebol vykonany dorazne a zidovstvo sa opat rozsirilo...
Ak si precitas vsetky moje spravy, ja nikdy nikoho nehodnotim.
Samozrejme, ja holocaust nespochybnujem, je to trestny cin. No druha vec je, ze nebol vykonany dorazne a zidovstvo sa opat rozsirilo...
Dufam ze uz pisete udanie plk Foltynovi v duchu najlepsich ceskych udavacskych tradicii ;)
Karel Č̣urda by z vas mal radost.
Karel Č̣urda by z vas mal radost.
Proč? K tomu aby jsme si tě zařadili Foltýna nepotřebujeme. Navíc nevím, proč to říkat jemu, když nemá žádný pravomoce.
Pravda, pravomoce.
On je vlastne len uzitocny idiot celospolocensky neoblubenej Fialovej vlady, ktora musi hlasat ludom, co si maju mysliet. Oficialny statny propagandinsta.
On je vlastne len uzitocny idiot celospolocensky neoblubenej Fialovej vlady, ktora musi hlasat ludom, co si maju mysliet. Oficialny statny propagandinsta.
To je vidět že nevíš o čem mluvíš. On by měl stejné názory bez ohledu na vládu.
Ale nemal by funkciu.
Kazdy ma pravo na nazor.
Kazdy ma pravo na nazor.
Ano a právo na to dostat za něj od protistrany čočku. Nikdo tu nerozporuje ani jedno.
já bych se zhodnotil dobře
nemusíme tě udávat, proč taky .. ty musíš žít sám se sebou a ti ostatní tě musí (s)trpět. Tady na Palba.cz tě budeme trpět jen do doby, než to zase přepískneš. A vzhledem k tomu, že jsi letos dostal dva banány, tak už tě čeká jen popraviště.

nemusíme tě udávat, proč taky .. ty musíš žít sám se sebou a ti ostatní tě musí (s)trpět. Tady na Palba.cz tě budeme trpět jen do doby, než to zase přepískneš. A vzhledem k tomu, že jsi letos dostal dva banány, tak už tě čeká jen popraviště.

Iste, ja o tom viem. No pre palbu.cz by to bola vacsia strata ;)
Ako ked major terazky zhodnotil, ze "mame henten mier".ja holocaust nespochybnujem, je to trestny cin. No druha vec je, ze nebol vykonany dorazne a zidovstvo sa opat rozsirilo...

Lynx, nebudes mi to verit, ale nie vsetci zidi boli uzernici. A ani tomuto nebudes verit, to, ze zidi nerobili rukami, ale hlavou, ma na svedomi katolicka cirkev v Europe.
Mimochodom, asi narod s najvacsim % drzitelov nobeloviek, z tych by si si mal brat priklad, nie robit pogromy
WTF?

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Ja rozumiem, ako to lynx mysli. V CR sa to dnes da tazko pochopit, lebo cirkev u vas moc slovo nema. U nas su katolibanske oblasti dodnes. Zidi boli odsudzovani aj preto, ze mali ine nabozenske zvyky a inu kulturu. Mam to z prvej ruky - moja babka sluzila u Zida. Asi tyzden, ci dva
. Dievca z dediny, dali ju do mestskej rodiny. No a na obed dostala miesto kacacieho stehna kacaci krk, prasce nejedli vobec... Isla umyt riady - zas pruser, museli volat rabiho, lebo dala tanier od masa do dresu na mliecne. Spravila z koser kuchyne trejfe. Zidi nemaju volno v nedelu, ale od sumraku v piatok do soboty neviem kedy. To je pre bigotnych katolikov vsetko uplne nepredstavitelne. Babku odtial prababka vzala, este im dobre vynadala a odvtedy babka nemala zidov rada. Napriek tomu by ich do plynu neposlala, lebo to zas odporuje bozim prikazaniam. Akurat hejslovenski katolibanci si to vzdy vedeli vysvetlit po svojom "sak sa vyspovedam".
Tak sa problem vyriesil jednoducho, poslali sme Zidov do plynu, majetok sa arizoval a ako pekne sme si tu potom vsetci krestansky zili. No, kto sa nechcel spovedat, ten si to vysvetlil tak, ze sak zidov sme len prestahovali inam....

Tak sa problem vyriesil jednoducho, poslali sme Zidov do plynu, majetok sa arizoval a ako pekne sme si tu potom vsetci krestansky zili. No, kto sa nechcel spovedat, ten si to vysvetlil tak, ze sak zidov sme len prestahovali inam....