World of tanks
Moderátor: jarl
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Kompletní výčet změn v patch 0.7 na ofic stránkách:
http://worldoftanks.eu/news/701-v-70-release-plan/
http://worldoftanks.eu/news/701-v-70-release-plan/
Před asi 4 dny jsem se při hraní celkem pobavil - viz rozhovor, který jsem absolvoval (Já - j, Někdo - N):
N: Někdo z čech?
J: Nazdar!
N: Ahoj, jaký máš kanón?
J: 88 mm
N: Já 155
...chvíli pauza, přemýšlel jsem, k čemu je tohle poměřování pindíků dobré..
N: Fakt!
Od té doby si nejsem jist, zda má moje existence smysl, když mám na stíhači tanků ubohou 88-ku...
N: Někdo z čech?
J: Nazdar!
N: Ahoj, jaký máš kanón?
J: 88 mm
N: Já 155
...chvíli pauza, přemýšlel jsem, k čemu je tohle poměřování pindíků dobré..
N: Fakt!
Od té doby si nejsem jist, zda má moje existence smysl, když mám na stíhači tanků ubohou 88-ku...

Nebát se a nekrást!
Asi ho tesi vetsi prumer...to ze ty ustrelis kolibrikovo prirozeni za letu nacez on ma problem trefit ze vnitr stodoly jeji sirsi cast a ze ty prebijes 3x nez on jednou je irelevantni .)
Me nejvic dokazou dozrat umyslni teamkilleri.
Me nejvic dokazou dozrat umyslni teamkilleri.
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
Takovým to okamžitě oplácím. K jejich smůle hrávám (když už se k tomu dostanu) z tankdestroyery vyzbrojenými houfnicí.p3tris píše:Jo takhle mě včera objížděl moje KVčko vlastí T-50 a "dingal" mě ze všech stran. Sice mi nic neubral, ale teamu by byl asi prospěšnější při průzkumu nebo lovu na artiny, že ano.Stryx píše:Me nejvic dokazou dozrat umyslni teamkilleri.
Ale nebojím se vystřelit ani po zbabělcích, co kazí hru svému teamu. Ban jsem ještě nedostal

- Cassius Chaerea
- Kapitán
A co kdyby jste vůbec do vlastních nestříleli, když oni po Vás nestřílí? Ve WoT (jako v podstatě kdekoli), jsou všichni chytří jak rádio a geniové jak Napoleon, ale jen málokdy si uvědomují, že druhej spoluhráč, nezná jejich taktiku a má většinou vlastní a mnohdy zcela odlišnou. Většinou to pak končí v chatu klasickým "noob, idiot atd.", ale už se mi párkrát stalo, že nějaké individum mělo problémy s mojí taktikou natolik závažné, že po mě i střílelo. Hráč který má potřebu dokazovat si svojí pravdu tím, že střílí do svých spoluhráčů, si nezaslouží nic než ho poslat s tou svojí pravdou do dálky veliké...Tempik píše: Takovým to okamžitě oplácím. K jejich smůle hrávám (když už se k tomu dostanu) z tankdestroyery vyzbrojenými houfnicí.
Ale nebojím se vystřelit ani po zbabělcích, co kazí hru svému teamu. Ban jsem ještě nedostal
Ja kdyz do nekoho strilim tak max omylem (aneb znate tu potvoru nahodu kdy vedle sebe stoji vase masina a jejich a vy jedete sturmem a vystrelite za jizdy...pan Murphy vam jiste dokaze to,ze zasah pujde 100% do vaseho kamarada) a nebo kdyz me proste "uleti" granat z artiny. Jednou sem jeste rozespalej omylem kosil naseho panthera bo sem ho, vzhledem k tomu jakym smerem se pohyboval, mel za nepritele a na zelenej napis sem v polovedomi nereagoval, nastesti to bylo na Arcticu a vsechno se to tam dolemrezalo,takze to vypadalo jako zanaseni od moji wespiny a tomu pantherovi to taky moc neudelalo. Ale dostkrat se me stalo, ze bud na zacatku nebo kdyz nasi zacali prohravat, tak sem dostal od nejakyho inteligenta granat do motoru. Ale jinak to proste beru jako zabavu. Ne kazdej studuje TTD tanku a taktiky jednotlivych tankovych skol, pro vetsinu je to proste jen zabava s tankama misto vojacku.
Moje taktika by taky nekomu pripadala asi zbabela, jsem holt opatrnej, spis v defenzive s presunama podle potreby.
Moje taktika by taky nekomu pripadala asi zbabela, jsem holt opatrnej, spis v defenzive s presunama podle potreby.
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
Ale tahle taktika se nejvíc vyplácí. Být opatrnej.
Prvně se to porve uprostřed a pak ti opatrní dobíjí ty načnutý tanky. Bohužel nepatřím k těm vyčůranejm ale zas nejezdím ve středu. A nejvíc mě štve, když těžký tanky zalezou úplně dozadu a čekají co bude. Tak má ten hráč hrát za TD. Nebo je nějak výhodnější hrát za těžkej tank a ne za TD a být zalezlej vzadu. Já jsem se zatím dostal na SU-100, takže žádná sláva (a hází mě to proti silnejm tankům, kterejm nic moc neudělám - průměrně zničím 1-2, ale jen když najdu sobě rovný, ty jdou rubat celkem dobře, bohužel na ty se vrhá kde kdo, že jo...).
Na druhou stranu jsem zkoušel hrát na ruským serveru a vydržel jsem tam asi den-dva, protože ty jejich ruský útoky jsou šílený. V Malinovce jezdili přes to nekrytý pole, ale všichni, takže padli tak 2, ale zbytek se už dostal k nám a pak už jezdil okolo a vystřílel nás. (když jsem patřil k vítězům tak mě to nevadilo
)
Nebo jezdili okolo bažiny tou cestou, kde na normálních serverech nikdo nejezdí a lehce se probili. Podle mě evropani jedou sami na sebe a Rusi i když nemají klan tak hodně spolupracujou, nebo pochopili jak se to má hrát. Asi ty "ruský útoky" mají v krvi.
Prvně se to porve uprostřed a pak ti opatrní dobíjí ty načnutý tanky. Bohužel nepatřím k těm vyčůranejm ale zas nejezdím ve středu. A nejvíc mě štve, když těžký tanky zalezou úplně dozadu a čekají co bude. Tak má ten hráč hrát za TD. Nebo je nějak výhodnější hrát za těžkej tank a ne za TD a být zalezlej vzadu. Já jsem se zatím dostal na SU-100, takže žádná sláva (a hází mě to proti silnejm tankům, kterejm nic moc neudělám - průměrně zničím 1-2, ale jen když najdu sobě rovný, ty jdou rubat celkem dobře, bohužel na ty se vrhá kde kdo, že jo...).
Na druhou stranu jsem zkoušel hrát na ruským serveru a vydržel jsem tam asi den-dva, protože ty jejich ruský útoky jsou šílený. V Malinovce jezdili přes to nekrytý pole, ale všichni, takže padli tak 2, ale zbytek se už dostal k nám a pak už jezdil okolo a vystřílel nás. (když jsem patřil k vítězům tak mě to nevadilo

Nebo jezdili okolo bažiny tou cestou, kde na normálních serverech nikdo nejezdí a lehce se probili. Podle mě evropani jedou sami na sebe a Rusi i když nemají klan tak hodně spolupracujou, nebo pochopili jak se to má hrát. Asi ty "ruský útoky" mají v krvi.
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Probíhá veřejný test update 7.1. Těšíte se na Frantíky?
French tank tree vehicles:
Renault FT - tier 1 light tank
Renault D1 - tier 2 light tank
Renault D2 - tier 3 medium tank
Renault B1 - tier 4 heavy tank
BDR G1 B - tier 5 heavy tank
ARL 44 - tier 6 heavy tank
AMX M4 (1945) - tier 7 heavy tank
AMX 50 100mm - tier 8 heavy tank
AMX-50 120mm - tier 9 heavy tank
AMX 50 B - tier 10 heavy tank
Hotchkiss H35 - tier 2 light tank
AMX 38 - tier 3 light tank
AMX 40 - tier 4 light tank
AMX 12t - tier 5 light tank
AMX 13 75mm - tier 6 light tank
AMX 13 90mm - tier 7 light tank
Lorraine 40t - tier 8 medium tank
Bat-Chatillon 25t - tier 9 medium tank
French tank tree vehicles:
Renault FT - tier 1 light tank
Renault D1 - tier 2 light tank
Renault D2 - tier 3 medium tank
Renault B1 - tier 4 heavy tank
BDR G1 B - tier 5 heavy tank
ARL 44 - tier 6 heavy tank
AMX M4 (1945) - tier 7 heavy tank
AMX 50 100mm - tier 8 heavy tank
AMX-50 120mm - tier 9 heavy tank
AMX 50 B - tier 10 heavy tank
Hotchkiss H35 - tier 2 light tank
AMX 38 - tier 3 light tank
AMX 40 - tier 4 light tank
AMX 12t - tier 5 light tank
AMX 13 75mm - tier 6 light tank
AMX 13 90mm - tier 7 light tank
Lorraine 40t - tier 8 medium tank
Bat-Chatillon 25t - tier 9 medium tank
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduše. Mám i 2 mašiny na nižších tierech s kterýma nepostupuju výš a když nebylo dost kreditů, hrávám za ně. Jeden střední (VK3001P) a jeden těžkej (KV), vybírám pak podle toho, jak se mi chce hrát. S nima se peníze jen sypou.
Tady je již kompletní French Tech Tree z oficiálních stránek, který přibude v update 7.1:

Tady je již kompletní French Tech Tree z oficiálních stránek, který přibude v update 7.1:

Zipoun - pořiď si KV-2 se 152mm houfnicí. Je to asi jeden z nejlepších "moneymakerů" ve hře. Podobně je na tom ještě S 51. Opravy za hubičku a stačí ti jednou narvat za 50% IS4 a máš vyděláno.

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -
Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
Hele vyřeš to tak, že nebudeš staré TD prodávat a ani přetrénovávat posádku a vyšší TD co chceš si prostě kup a pak jej tím starým v pohodě uživíš.Zipoun píše:A nemáš zkušenost, jak je to z cenou za opravu u TD a artilerie u vyšších tierů? Stojí to cca stejně jako u tanků? pokud jo, tak bych asi stopnul postup u TD a nechal si jej na farmení kreditů.