zdroj: https://tvnoviny.sk/video/91-televizne- ... ho-systemu

Nečudujem sa, keď má na slovensku a maďarsku verných riťolezov. Okrem nich rozbíjačov a vrtákov ako ty. Ešte som nevidel že by z teba niečo solídne vypadlo okrem navážania sa.Lynx píše: ↑11/11/2024, 21:19 To mas tak - vravi sa - a ja tomu verim, ze dovod preco sa Putin odhodlal k UA avanture, bolo pozorovanie evakuacie zap statov z Afganistanu a vlastne skusenosti zo Syrie.
Ja si skutocnu silu zapadu rozhodne neidealizujem. Zapad nema sancu vzdorovat stratam povedzme 300 vojakov za den. Kazdy den. Spolocensky, politicky. Rusi maju tento problem zvladnuty, tym viac ak je domov dotovany z koristi.
A ano, na zaciatku by sa ulavilo a potom by zacala extra bolest.
No on se ti jeví takhle, ale ty se čím dál víc profiluješ, jako ten co by naváděl ruský rakety na školky a nemocnice. A pak se rozčiluješ, že jsou pochybnosti o tom sdílet s Vámi a Maďarskem citlivé informace.
Pro NATO nadšené jistě. Pro EU to až tak nadšené není, ale... oboje je pro nás (Česko) výhodné a tím pádem žádané.
To že jsem napsal, že se tak jevíš na tom není nic obviňujícího ani fašistickýho.Lynx píše: ↑12/11/2024, 08:54 A ty si nejaky fasista ze ma ides vinit z takychto cinov? Ktore sa ani neudiali...
Samozrejme, ze sa nerozculujem, ze sa nezdielaju informacie s SR. Co take tajne uz by len bolo, detaily Kajinkovho uteku?
Co sa mozno rozculujem, ze zmluvne strany neplnia svoje zavazky ohladne uzavretych zmluv, ako pise RR.
Vyzbrojovacia sekcia MO má taktiež komu zadať vývojovú zakázku, len by sa muselo chcieť. Je tu niekoľko ukrajinských aj slovenských firiem, na ktorých by sa dalo stavať. Minimálne disponujú skúsenými ľudmi. Sú tu technické školy , ktoré by sa dali využiť.
Aby tam robil vrátnika !!!
Cirkus odjel, klauni zůstali.Lynx píše: ↑11/11/2024, 14:18 Mlada nadej CZ politickej sceny
Mám doma dýku SS, fotili se mladí Motoristé.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/mlad ... omaci_vank
Lynx píše: ↑12/11/2024, 10:23 Vyse 10r som na vysokej technickej skole posobil, a nie, urcite by som tam ziadnu zakazku na realny produkt nedaval. A uz vobec nie do SAV.
Tiez nerozumiem preco by mal SK statny rozpocet akokolvek podporovat UA firmy.
UA skratka treba prinutit prijat realitu na fronte a pristupit na mier.
-> odpojit od elektriny, odpojit od Starlinku