Ako pre koho. Napríklad mexičania si idú nohy dolámať, preto sa tam stavia plot.Kubánci sa tam tiež hufne sťahujú.
Tiež záleží na to , o ktorý štát ide. Kaflifornia sa potápa, Texas a Florida rastie. Atď.
Ako pre koho. Napríklad mexičania si idú nohy dolámať, preto sa tam stavia plot.Kubánci sa tam tiež hufne sťahujú.
V nazve. Podkarpatska UkrajinaAlfik píše: ↑23/11/2024, 09:39A kde píšu o Ukrajině?
A kde píšeš o Ukrajině v tom příspěvku na nějž jsem odpovídal ty?
(-_Q)
Takhle, když měly se hrát zápasy NHL v Praze, tak MZ ČR protestovalo proti startu hráče Ovečkina, vedení NHL odpovědělo , že když Ovečkin ne , tak se v Praze hrád nebude( zápasy byly už vyprodaný) a MZ ani neceklo.Pressburger píše: ↑23/11/2024, 19:42 Ale prečo im stále v mediach dávajú tento priestor? Prečo mám na dennikuN, .tyzdni, aktualitach, SMEčku, 360, postoy a soc. mediach ich žurnalistov vôbec a dokonca aj tu čítať o takýchto ľuďoch. Naozaj to nechápem, stále o Nich čítať na weboch, za ktoré si buď ešte aj platím alebo ich rád čítam a sledujem.
Rozhodli sa do hokejovej reprezentácie zobrať hráčov z orkovskej KHL, tak od toho momentu je pre mňa hokejová reprezentácia pasé a nesledujem ju a pod. až do momentu kedy tam hráči z orkovskej KHL nebudú. A potom je to už len analógia... Bodka.
Ale nňa tento whataboutizmus - ačohentizmus nezaujíma. Hanba Vám presne tak ako aj Nám!parmezano píše: ↑24/11/2024, 10:50Takhle, když měly se hrát zápasy NHL v Praze, tak MZ ČR protestovalo proti startu hráče Ovečkina, vedení NHL odpovědělo , že když Ovečkin ne , tak se v Praze hrád nebude( zápasy byly už vyprodaný) a MZ ani neceklo.Pressburger píše: ↑23/11/2024, 19:42 Ale prečo im stále v mediach dávajú tento priestor? Prečo mám na dennikuN, .tyzdni, aktualitach, SMEčku, 360, postoy a soc. mediach ich žurnalistov vôbec a dokonca aj tu čítať o takýchto ľuďoch. Naozaj to nechápem, stále o Nich čítať na weboch, za ktoré si buď ešte aj platím alebo ich rád čítam a sledujem.
Rozhodli sa do hokejovej reprezentácie zobrať hráčov z orkovskej KHL, tak od toho momentu je pre mňa hokejová reprezentácia pasé a nesledujem ju a pod. až do momentu kedy tam hráči z orkovskej KHL nebudú. A potom je to už len analógia... Bodka.
Mnohem prasáčtější byly případy, kdy se rušily koncerty a podobné události lidem, kteří se "provinili" tím, byli Rusové - a utekli před Putinem na ten náš drahý Západ.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audi ... rka-264972A dodávky zemního plynu původem z Ruska se také v loňském roce po šoku, který Evropě přivodila invaze vojsk Vladimira Putina na Ukrajinu, dařilo držet na zanedbatelné úrovni. Stejně tak tomu bylo i po většinu letoška, kdy do republiky proudil především plyn z Německa.
Zato tento měsíc tvoří podle statistik společnosti Net4Gas asi 95 % dodávek plyn ze Slovenska, který je podle odborníků dominantně ruský.
Fiala: To, že momentálně obchodníci využívají levnější #plyn z Ruska, je realita a nedělá mi žádnou radost. Ještě před dvěma lety jsme neměli jinou možnost než odebírat plyn pouze z Ruska. A nechat se vydírat.