Česko-Slovenské "Techtlemechtle"

Odpovědět
Scotty87
Kapitán
Kapitán

Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"

Příspěvek od Scotty87 »

Dva základní scénáře NERVu pro postoj k přijetí eura.
Gdd_fa_XEAABx_S.png
Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Scotty87 píše: 28/11/2024, 11:30
Alfik píše: 28/11/2024, 09:22 Jsou prostě lidé, kteří by na Euru vydělali. Krátkodobě sice, ale vydělali. Tak se snaží, no. :)
Na zavedení eura by jsme vydělali všichni na mnoha úrovních. Ovšemspousta lídí se dívá na korunu jako na fetiš.
Blbost. Třeba já, jako důchodce, bych nevydělal ani neprodělal. Takže je mi to buřt.
Chcete to? No tak si to zaveďte.
Jenže - když je proti tolik lidí, vč. ekonomů apod., tak asi nebude tvůj výrok pravdivý.
Asi taky soudíš podle sebe :)
¯\_(ツ)_/¯
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Scotty87 píše: 28/11/2024, 12:25 Na velkých datech se žádná vlna zdražování neukázala.
Samozřejmě. Velká data dávají vedle sebe atomové elektrárny, lokomotivy, jídlo a oblečení. Takže ukáží co kdo chce...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Hybaj na Vaclavak

Idem za vami do Prahy. Vidieť sa môžeme pred Českým rozhlasom alebo potom na Václavskom námestí. Večer sa teším na stretnutie so študentmi, aby sme spolu s @jana_cernochova hovorili na tému Obrana v praxi.

https://x.com/JaroNad/status/1862466400 ... 0X28g&s=19
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Lynx píše: 29/11/2024, 13:28 Hybaj na Vaclavak

Idem za vami do Prahy. Vidieť sa môžeme pred Českým rozhlasom alebo potom na Václavskom námestí. Večer sa teším na stretnutie so študentmi, aby sme spolu s @jana_cernochova hovorili na tému Obrana v praxi.

https://x.com/JaroNad/status/1862466400 ... 0X28g&s=19
Další facka slovenské svojbytné vládní mafii. :razz:
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Ano, taka facka aku len moze 3 percentny dat..
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Lynx píše: 29/11/2024, 13:38 Ano, taka facka aku len moze 3 percentny dat..
Myšleno od naší MO. :razz:
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Vyhlásenie SHS JAMES k udalostiam na hore Langtang Lirung
Hory sú krásne.

Hory sú nebezpečné.

https://shsjames.org/vyhlasenie-shs-jam ... ng-lirung/
Scotty87
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Scotty87 »

Když celu směnu chlastáš a na konci přijde bezpečák s testrem.
https://x.com/Posledniskaut/status/1864064479798886567
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

O čom prepána Babiš tri hodiny kecá v snemovni ? On sa vzhliadol v Castrovi ?
https://www.forum24.cz/jsme-totalne-zas ... v-politice
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Co si naše úřady myslí o budoucím slovenskémvelvyslanciv ČR. "Martin Muránský se velvyslancem s největší pravděpodobností stane, i když by jej Česko v krajním případě mohlo odmítnout. „V tomto případě k tomu ale není důvod. Reprezentuje je. K neudělení agrément se přistupuje například v případech, kdy nějaký člověk dělal něco proti Česku nebo nějak velmi nevhodně o dané zemi mluvil,“ řekl zdroj blízký české vládě. „Koneckonců úkolem diplomacie není stýkat se jen se slušnými, inteligentními a sympatickými lidmi,“ vysvětlil."
* Slovensko chce do Česka poslat jako nového velvyslance levicového filozofa, který pracuje pro vládní stranu Směr. Zároveň dělá asistenta Ficovu poradci.
* Martin Muránský však poslední dobou inklinuje k české a slovenské proruské scéně.
* Česko z něj není nadšené, blokovat ho ale nebude.

To musí být dream job, dělat velvyslance v zemi jejíž vedení tě považuje za neslušného, hloupého a nesympatického člověka. :razz:
Zdroj: Deník N
Naposledy upravil(a) Nesher dne 5/12/2024, 10:47, celkem upraveno 1 x.
Zemakt
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Zemakt »

To musí být Dreams job, dělat velvyslance v zemi jejíž vedení tě považuje za neslušného, hloupého a nesympatického člověka.
Tito lidé si takovéto věci nepřipouští. Pro ně je to boj za svatou věc. Něco jako misionáři.
ObrázekObrázek

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Nesher píše: 4/12/2024, 23:20 To musí být Dreams job, dělat velvyslance v zemi jejíž vedení tě považuje za neslušného, hloupého a nesympatického člověka. :razz:
Velikost diplomata je i v tomto. Já bych to třeba nedokázal... ale já opravdu nejsem diplomat :)
Historie je ve skutečnosti plná skvělých diplomatů, kteří, ač v dané zemi byli pokládáni za neslušné, hloupé a nesympatické, a nadto ta jejich země byla považována za nepřátelskou, dokázali domluvit potřebné dohody.
A samozřejmě, je plná i takových, kteří něco pos... Tomu se v diplomacii říká "faire gaffe", tedy česky "udělat botu". To mívá někdy hodně nepříjemné následky...
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Alfik píše: 5/12/2024, 10:25
Nesher píše: 4/12/2024, 23:20 To musí být Dreams job, dělat velvyslance v zemi jejíž vedení tě považuje za neslušného, hloupého a nesympatického člověka. :razz:
Velikost diplomata je i v tomto. Já bych to třeba nedokázal... ale já opravdu nejsem diplomat :)
Historie je ve skutečnosti plná skvělých diplomatů, kteří, ač v dané zemi byli pokládáni za neslušné, hloupé a nesympatické, a nadto ta jejich země byla považována za nepřátelskou, dokázali domluvit potřebné dohody.
A samozřejmě, je plná i takových, kteří něco pos... Tomu se v diplomacii říká "faire gaffe", tedy česky "udělat botu". To mívá někdy hodně nepříjemné následky...
O tom žádná, nicméně zrovna tenhle týpek mi jako dobrý diplomat nepřipadá. A vážně mi přijde směšné jak se Slovensko snaží ty vztahy zhoršovat. Protože nominovat na velvyslance někoho s kým má druhá strana problém, ten článek je podle mě řízený únik informací (neoficiální vzkaz našeho MZV) rozhodně situaci neuklidní, spíše naopak. Kdyby ho poslali do Budapešti, Bělehradu nebo do jiné proruské země, tak by to dávalo smysl.
jean
poručík
poručík

Příspěvek od jean »

Slovami slovenskeho premiera "Do riti! Do riti prestante!" :lol: nemyslim, ze hocicim sa da dno nasej vlady este znizit
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Nesher píše: 5/12/2024, 10:46
O tom žádná, nicméně zrovna tenhle týpek mi jako dobrý diplomat nepřipadá. A vážně mi přijde směšné jak se Slovensko snaží ty vztahy zhoršovat. Protože nominovat na velvyslance někoho s kým má druhá strana problém, ten článek je podle mě řízený únik informací (neoficiální vzkaz našeho MZV) rozhodně situaci neuklidní, spíše naopak. Kdyby ho poslali do Budapešti, Bělehradu nebo do jiné proruské země, tak by to dávalo smysl.
ČR ma problemy so SR ako takou. Vid zrusene spolocne rokovania vlad.
Co by ministet Lipavsky dal za to, keby mohol rokovat s Lavrovom.
Skratka CR pouziva priklad SR ako negativny priklad . SR nespravila voci ČR ....ZIADNY .... nepriatelsky krok, s ktorym by mohla mat ČR problem.
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Lynx píše: 5/12/2024, 10:58
Nesher píše: 5/12/2024, 10:46

ČR ma problemy so SR ako takou. Vid zrusene spolocne rokovania vlad.
Co by ministet Lipavsky dal za to, keby mohol rokovat s Lavrovom.
Skratka CR pouziva priklad SR ako negativny priklad . SR nespravila voci ČR ....ZIADNY .... nepriatelsky krok, s ktorym by mohla mat ČR problem.
Jen podporuje vůči ČR nepřátelský stát. A obecně provozuje politiku, která je v rozporu s elementárními zájmy ČR To není nepřátelský krok? Stejně jako nominace dezoláta na ambasadora.
O čem by tak měly vlády jednat? O tom zda Země není náhodou plochá?
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Ty si vymyslas a vyrabas problemy z nicoho.
A daleko prekracujes hranice svojho vplyvu a dosahu.

Ake su teda tie nepriatelske kroky? Konkretne Ta poprosim.
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Lynx píše: 5/12/2024, 11:28 Ty si vymyslas a vyrabas problemy z nicoho.
A daleko prekracujes hranice svojho vplyvu a dosahu.

Ake su teda tie nepriatelske kroky? Konkretne Ta poprosim.
Narušování jednoty s EU, šíření ruské propagandy? Vše to ovlivňuje bezpečnost a zájmy ČR.
Problémy nevyrabím já nebo ČR, ale vaše vládní mafie. Sorry jako.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“