Co se týká neprůstřelných vest, o těch jsem primárně nemluvil, myslel jsem taktické vesty, kdy sice jsou jich plné "armyšopy", ale ne kokrétních typů a ne v takovém množství. Rozhodně se dá úspěšně pochybovat, že naši ozbrojenci je mají odtamtud, na to jich je docela hodně a jedná se o kvalitní zboží. Opět, v tomto případě je daleko pravděpodobnější, že je mají z armádních skladů. Nejde o to, že je mají, ale o to jaké mají a jak je možno se k nim dostat.
A ještě k té spojovací technice, opak je pravdou, dobře fungující a současně skladná "vysílačka" se dá sehnat docela těžko, resp. je dost nákladná a není to běžně dostatkové zboží. A opět, obvzláště to, co je používáno (pro)ruskými ozbrojenci.
A na závěr kevlarové helmy. Opět, není to běžně dostupý artikl obvzláště ne u armády, jako je ta ukrajinská. Ano, je to o penězích a proto je třeba se ptát, odkud by ty peníze měli? A jsme zase u toho, těžko si je nakupovali jen tak pro stýčka příhodu. Prostě je mi líto, ale v tomto jednoznačně souhlasím s analýzama, které tvrdí, že výstroj a výzbroj jim někdo musel dát a nejpravděpodobněji se jeví Rusko, protože obdobnou mají.
Podobně je to i s výcvikem, kde se tam najednou bere tolik lidí, kteří jsou podle záznamů schopni operovat podle západních postupů a taktik malých jednotek? Trvá docela dlouho, než se tohle naučí a celkově vycvičenost (alespoň části) (pro)ruských ozbrojenců opět naznačuje, že se jedná o něco víc, než jen partu chlápků, co se rozhodli jít do toho.
Klasická ukázka ruské propagandy. Je jedno, že to následně (?) dementují, úvodně už to bylo sděleno, unformace se rozšířila a povědomí o "fašistech u moci" se opět utužilo.tarava píše:Ruská státní televize omylem vyhlásila v noci na dnešek vítězem ukrajinských prezidentských voleb ultrapravicového radikála Dmytra Jaroše. Nejsledovanější Pervyj kanal oznámil, že šéf Pravého sektoru získal ve volbách 37,1 procenta hlasů a probojoval se do druhého kola. Jaroš přitom propadl, jeho zisk je menší než jedno procento.praxus píše:Kolik dostal ve volbach hlasu hejsek Jaroš?Nikde jsem to neviděl zajimavy.....
zdroj iDnes.cz
![]()
Ve skutečnosti dostal sotva 1%
Podobně jako spustu dalších věcí, není účelem vydávat svoji pravdu, ale základním účelem je zasévat pochybnosti a znejistět neangažovanou veřejnost. Aby si myslela, že nemůže věřit nikomu a ničemu.