Kam míří Palba?

Řád fóra, FAQ, náměty a otázky ohledně fóra, spolupráce, oznámení.

Moderátor: jarl

Odpovědět
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Re: Kam míří Palba?

Příspěvek od skelet »

V Hospodě pokud vím, tak o Ukrajině vlákna jsou, takže tam si můžete diskutovat jak jen Vám to moderátoři dovolí. A ano, nemůžeme zde sedět nonstop, abychom to zde hlídali. Zas tak dobře nás Lord neplatí :lol:
Omezení na stálé diskutéry bylo určitě cestou, ale má jeden problém.. kolik nashromážděných příspěvků je tím optimem? Sto? pět set? tisíc? dva tisíce? Kolik? Neznechutí tohle elitářství potencionální nové členy Palba.cz, kteří zde hodlají zakotvit na trvalo? Zatím jsme se na tom neshodli, a protože zatím provizorní řešení drží, tak tato debata není ani prioritou.
ObrázekObrázekObrázek
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aaron Goldstein »

Dzine
Při vší úctě k tvé osobě... Prezentovat se stylem, jakým to provádíš v "ukrajinských" vláknech a pak si tady stěžovat na úroveň diskuze mi u tebe přijde jako naprostá ztráta soudnosti... Obrázek

(Sakra!!! A teď jsem si porušil svého bobříka na tebe nereagovat... Obrázek )
Naposledy upravil(a) Aaron Goldstein dne 3/9/2014, 22:38, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Proč je potom mít rozdělená? Nebylo by pro přehlednost lepší je všechny spojit dohromady? Protože se sice různě jmenují, ale nalijme si čistého vína, řeší se v nich identické věci.
Neznechutí. Týkalo by se to jen určitého tématu, které je současné a dostatečně kontraverzní. Ale beru, není to optimální, tím by bylo celkové moderátorství, které ale Lord ze své kapsi holt neutáhne :-D
Obrázek

Člen palby bez super hlášky pod čarou
Mirek58
7. Major
7. Major

Příspěvek od Mirek58 »

Dzin:
Proč to rozdělení?
Protože pokud budou spojená, tak postačí jeden, jediný aktivní človíček, jako se dneska předvádíš, a celé to spojené tema je nato šup uzamčeno!
Takhle alespon je naděje něco před destrukcí uchránit.
ObrázekObrázek
Lord
1. Armádní generál
1. Armádní generál

Příspěvek od Lord »

Je fakt, že kdyby se povolila ostrá diskuse, tak by jí nejen z časových, ale i jiných důvodů, nikdo neukočíroval.
Zvláště Dzin by na mnohé působil, jak červený hadr na bejka :D
Vlákna v hospodě se možná zamknou a zakážou zakládat nové a bude klid.
Některá témata vypadaly z počátku nadějně, jako o "taktice", než tam někdo začne mastit vše možné.
Nyní jsou otevřena jenom dvě.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
josefg
poručík
poručík

Příspěvek od josefg »

Dzine, že jsem tak osobní nechceš jít pro dnešek do P ostele? Je už hodně hodin a třeba by sis chtěl odpočinout.
Obrázek

read between lines, read between lies
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Připouštím, nejen červený ale i třepotající. :-) Ovšem většinou si zmínění za to mohou sami. Nejsem vůbec konfliktní a většinou tak spíše jen reaguji na jiné.
Bohžel, témata, která vypadají nadějně se za chvíli zhroutí do šedi hospody a stane se z nich jen plkárna. Třeba právě taktika.

Jediný aktivní člověk dokáže zablokovat i několik témat. Spojení není nic proti ničemu.

Mimochodem, Lorde, to je další věc, která si myslím je pro Palbu špatná. Vem mě, jak dlouho tu jsem a kolik jsem toho tady napsal. A přišlo ti někdy, že jsme se tu do jiných nějak navážel, urážel je či se jim posmíval? Tedy se o nich vyjadřoval jakkoliv handlivě? A to třeba ani v takových peprných tématech, jako palba proti frontě. ;-) Ale podívej se, kam jsme to dopracovali za poslední půlrok? Lidi, co tu jsou kráce hned začínají kolem sebe kopak, koho mohou očerňují a napadají je. Ty příspěvky nám opravdu za tohle stojí?
Obrázek

Mirek58
7. Major
7. Major

Příspěvek od Mirek58 »

Dzin:
Objektivně vzato, Josefg to napsal bezchybně.
Dzine, že jsem tak osobní nechceš jít pro dnešek do P ostele? Je už hodně hodin a třeba by sis chtěl odpočinout.
podtrhuji.
ObrázekObrázek
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Jako Stalin chodím spát spíše až nad ránem, holt klasická sůva. Takže nechci. :-) Objektivně vzato.
Obrázek

Pan Nikdo
vojín
vojín

Příspěvek od Pan Nikdo »

Ty vole to není normální. Jako tak málo sebereflexe jsem už dlouho neviděl. Kdo zprasil vlákno o taktice se dá snadno dohledat podle toho, kdo do něj začne přispívat a rozflamuje ho, nic těžkého na tom není.

Jinak to bylo moje hodně oblíbené vlákno, jde vidět, že spousta lidí má obrovský přehled o vojenství a rád si ho čtu. Ale pak tam přijde jedna "dobrá duše" a začne tam solit "svoje pravdy" a jde to ke kopru.

A pak si tu přečíst brek nad úrovní přispěvatelů od Tebe Dzine, to fakt odkazuje na nejlepší tradici kafkovejch absurdit. Já za sebe prosím ostatní ať se tím nenechají utlouct, za sebe slibuji, že do toho vlákna přispívat už více nebudu a pokračujte prosím dál v té inteligentní diskusi, nehledě na barvu které fandíte, či nefandíte, která tu zase chvíli panovala, než to jeden troll rozladil, fakt se to dobře čte a dává to náhled na situaci do různých souvislostí.

Já bych byl i za, to vysunout z hospody, ale bojím se, že to není prakticky možné, narozdíl od vlákna "Konflikt na Ukrajině", protože je k tomu potřeba diskuse a ta se zas zvrhne ve chvíli, kdy někdo automaticky začne používat pro separatisty označení "Ruská armáda/Rusové" nebo podobné, jako kdyby to byl jasně prokázaný fakt, či za něj vydávat jiné své domněnky..
zenith0009
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zenith0009 »

Mne taky fascinuje absence sebereflexe. Nových pánů nikdo, kteří se zaregistrovali včera, ale neváhají řešit budoucnost Palby...
Obrázek
Pan Nikdo
vojín
vojín

Příspěvek od Pan Nikdo »

Ha zmizel příspěvek na který jsem reagoval - nevím jak smazat můj, takže to klidně udělejte někdo za mě:

Já se před Tebou nemám proč obhajovat. Já to vlákno totiž neplevelím, mám v něm max. dva příspěvky. Porovnej to s počtem Tvých v tom vlákně a jejich užitkem. Za Ten dnešní vyprovokovaný Tebou se trošku stydím, ale za jeho obsahem si vzhledem k tomu, co tu předvádíš, plně stojím. Mrzí mě jen to, že jsem se nechal unést a reagoval na Tebe.

A tady to expelování z komunity "mohl bys nepřispívat jinde" nechceš mě poslat rovnou na Kubu nebo do Ruska?

zenith0009 nevšiml jsem si, že bych si tu dovolil řešit budoucnost Palby, maximálně jsem někde napsal svůj úhel pohledu.
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Zmizel proto, že jsme si uvědomil, že tohle není hospoda a přesunul jsme to jinam.
Obrázek

Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

skelete: Hele, kolik Lord platí? :-D
Obrázek

Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

Dzin píše:A přišlo ti někdy, že jsme se tu do jiných nějak navážel, urážel je či se jim posmíval? Tedy se o nich vyjadřoval jakkoliv handlivě? A to třeba ani v takových peprných tématech, jako palba proti frontě. ;-) Ale podívej se, kam jsme to dopracovali za poslední půlrok? Lidi, co tu jsou kráce hned začínají kolem sebe kopak, koho mohou očerňují a napadají je. Ty příspěvky nám opravdu za tohle stojí?
Já se vůbec divím, že máš ještě drzost na Palbu psát, když tě dávno nejvyšší sovět Palbácké lidové republiky odhalil (spolu s dalšími podobnými) jako provokatéra nastrčeného jednotkou PSYOPS. Byl jsi demaskován až do absolutní nahoty a stále se nevzdáváš? :D
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Ne. :-) Zastávám názor pánů V+W a to, že nad lidskou hloupostí se nedá zvítězit, ale to neznamená, že se proti ní má přestat bojovat. :-)
Mě na tom nejvíc fascinuje, že tu někdo je pár chvil a má hned naprosto jasně nastudovány všechny moje příspěvky a přesně ví, že mě musí ignorovat, protože přeci píši jako bolševik (nejslušnější termín, jak mi tu bylo nadáváno). :-D
Herdek, když si i já projdu svoje starší příspěvky, tak už ani pořádně nevím, že jsme něco takového někdy i napsal. :-D
Naposledy upravil(a) Dzin dne 4/9/2014, 02:30, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

No to bude ráno zase prskání a lidí s prasklou žilkou. Tak stoupačky snad opraveny (ťuky ťuk), můžu jít spát :D
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Taky si říkám, už jsme se pobavil dost a ukojil své grafomanské choutky. :-D
Obrázek

krajta

Příspěvek od krajta »

Dzin píše:Ne. :-) Zastávám názor pánů V+W a to, že nad lidskou hloupostí se nedá zvítězit, ale to neznamená, že se proti ní má přestat bojovat. :-)
Mě na tom nejvíc fascinuje, že tu někdo je pár chvil a má hned naprosto jasně nastudovány všechny moje příspěvky a přesně ví, že mě musí ignorovat, protože přeci píši jako bolševik (nejslušnější termín, jak mi tu bylo nadáváno). :-D
Herdek, když si i já projdu svoje starší příspěvky, tak už ani pořádně nevím, že jsme něco takového někdy i napsal. :-D
Problém bude asi v tom , že by se tu lidi rádi dozvídali informace o něčem jiném než o osobních postojích a duševním rozpoložení autora.
Od toho jsou fóra jako "svěř se, nebo "Zpovědnice" apod.
Pátrač
3. Generálmajor
3. Generálmajor

Příspěvek od Pátrač »

Nejsem si jistý které vlákno o taktice se zde řešilo. Mohl by mi to někdo zasvěcenější postnout? Takové vlákno si bohužel nepamatuji.

Kam míří palba?

Přečtěte si poslední stránku a budete mít jasno. Já osobně na ni hledím s jistým znepokojením a znechucením - nic nového sem nedám, protože po desítkách hodin práce se dívat jak to zapadne mezi stovky nesmyslů je ztráta času a jako autor takto ztrácet čas nebudu.

Takže jsem dokonce odložil i vše rozepsané a nedělám nic. A to jsem měl a mám pár vecí které by asi nebyly marné ale do tohoto chaosu? Ó NIKOLIV.
ObrázekObrázek

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:

JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Odpovědět

Zpět na „Náměty & komentáře“