Moderátoři: Pátrač, Tkuh, kacermiroslav
Mno...budiž...mnoho obyčejných Rusů třeba ještě žije myšlenkama v době carství, kdy jim toho patřilo mnohem více a ještě na mnoho více si dělali nároky (ostatně doba SSSR jakbysmet), takže to podle mě není taková ostuda jako když současná republikánská guvernérka Aljašky, která se ucházela o post víceprezidentky, neví....že Afrika je kontinent!!!Lom píše:Až na to, že nevědí dost dobře, kde jsou její hranice.
S tím carem si myslím že to nebude až tak horké, takových stařešinů už tam asi moc není. Jim spíš stačí vzpomínat na SSSR, Dva kroky vpřed ani krok zpátky! Myslím že Putin jim vrátil tenhle pocit, že Rusko je velmoc a má na to být velmoc.kacermiroslav píše: Mno...budiž...mnoho obyčejných Rusů třeba ještě žije myšlenkama v době carství, kdy jim toho patřilo mnohem více a ještě na mnoho více si dělali nároky (ostatně doba SSSR jakbysmet), takže to podle mě není taková ostuda jako když současná republikánská guvernérka Aljašky, která se ucházela o post víceprezidentky, neví....že Afrika je kontinent!!!
Ale jinak ten příběh o Špicberkách je dobrý
Já bych spíše řekl, že upadli do běžného průměru...neboli jakákoliv myšlenka se dá zneužít, stejně tak ideologie, víra atd. Taktéž to platí o stádu...všude se najde špatný kus. Ale jen z tohoto důvodu se daná myšlenka zatracovat nemusí...spíše co se vlastního obsahu týče....Lom píše:Ale i tak jsem si rád přečetl Váš článek o starověrcích. Bohužel se mi znovu potvrdilo to, že vše bylo vždy horší než jsem si dosud myslel. Takže už tam spadla i pravoslavná církev...