Sraz Palba - Praha 2011
Moderátor: jarl
Ahoj kolego vencour,
Kbely nebyly tentokrát vůbec v plánu, viz zde Program:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=462 ... sc&start=0
tam je přece jasně muzea a Lešany. A potom přednášky Pátrače a Hans S.
( asi zítra Ti odesílám na konto domluvené peníze).
Kbely nebyly tentokrát vůbec v plánu, viz zde Program:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=462 ... sc&start=0
tam je přece jasně muzea a Lešany. A potom přednášky Pátrače a Hans S.
( asi zítra Ti odesílám na konto domluvené peníze).

- vencour
- štábní praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvam se za zmatení, chyba asi vznikla na mé straně. Přinejhoršim se ukážu až sám odpoledne v hospodě. Zkusím se domluvit s Hansem S. na odvozu suvenýrů na místo.

Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny. (Jonathan Archer, Enterprise)
- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Do Lešan se mi nikdo nepřihlásil, tudíž se necítím být vázán, což je paradoxně dobře, protože s mojí účastí to začíná být velmi nahnuté. Téměř určitě nestihnu přednáškovou část. Když bude vše probíhat velmi dobře, tak bych přijel v podvečer na bezalkoholové setkání. Přes den s největší pravděpodobností vůbec nebudu v Praze.
Ještě jsem jednou, dle domluvy s vedoucím provozu, potvrdil objednávky opečených a měkkých kolen. Zároveň jsem splnil i ostatní závazky.
Jsme očekáváni v salónku Restaurace - Jihoměstský pivovar, Podjavorinské 1602, Praha 4 - Chodov, v sobotu 18. června 2011, a to od 15 hodin 30 minut.
Sraz účastníků prohlídky muzeí je mezi 9 hodin 45 minut ráno až 10 hodin - s nějakou tou menší čekačkou.
Jsme očekáváni v salónku Restaurace - Jihoměstský pivovar, Podjavorinské 1602, Praha 4 - Chodov, v sobotu 18. června 2011, a to od 15 hodin 30 minut.
Sraz účastníků prohlídky muzeí je mezi 9 hodin 45 minut ráno až 10 hodin - s nějakou tou menší čekačkou.

Pokud se nestane nějaká přírodní katastrofa či nepředvídatelná událost, MOHU POTVRDIT SVOU ÚČAST NA SRAZU.
Zaroveň jsme se domluvili s organizátory, že coby Admin vezmu sebou Notebok a díky místnímu Wi-Fi připojení můžeme udělat "den otevřených dveří" - v tomto případě zákulisí Palby.
Členové tak budou moci nahlédnout do míst, kam smějí jen moderátoři či přímo do sekce Generálního štábu ,ale také do vlastní Adminace Palby. Tj do míst odkud se udělují bány,nastavují jednotlivá fora, udělují hodnosti či metály, spravují fotogalerie a obecně řídí provoz Palby.
Takže se těším na to,že poznám pro mě "nové tváře" Palby a samozřejmě se rád znovu potkám se "staro -novými" i "místními starými pardály".
Jinak jsem se mírně děsil situace, kdy jsme v Otrokovicích u Sapíka táhly s Redboyem "dědka" Michana na přespání na hotel. Byl jsem ale ujištěn, že to bude jako na minulém srazu na jeho "domácí půdě v Praze", kdy setkání proběhlo v naprosté pohodě. Navíc prý má nějaké komplikace s tlakem řešené léky, takže bude téměř abstinent. Rukavice a nákoleníky na cestu domů si tak prý mám vzít pouze pro sebe.
Takže se budu těšit na vaši hojnou účast, dobrý dlabanec i pití a doufám že se rozhýbe i "otec-zakladatel" Lord a dorazí také.
Budu se těšit a v sobotu NASHLE.
Zaroveň jsme se domluvili s organizátory, že coby Admin vezmu sebou Notebok a díky místnímu Wi-Fi připojení můžeme udělat "den otevřených dveří" - v tomto případě zákulisí Palby.
Členové tak budou moci nahlédnout do míst, kam smějí jen moderátoři či přímo do sekce Generálního štábu ,ale také do vlastní Adminace Palby. Tj do míst odkud se udělují bány,nastavují jednotlivá fora, udělují hodnosti či metály, spravují fotogalerie a obecně řídí provoz Palby.
Takže se těším na to,že poznám pro mě "nové tváře" Palby a samozřejmě se rád znovu potkám se "staro -novými" i "místními starými pardály".
Jinak jsem se mírně děsil situace, kdy jsme v Otrokovicích u Sapíka táhly s Redboyem "dědka" Michana na přespání na hotel. Byl jsem ale ujištěn, že to bude jako na minulém srazu na jeho "domácí půdě v Praze", kdy setkání proběhlo v naprosté pohodě. Navíc prý má nějaké komplikace s tlakem řešené léky, takže bude téměř abstinent. Rukavice a nákoleníky na cestu domů si tak prý mám vzít pouze pro sebe.
Takže se budu těšit na vaši hojnou účast, dobrý dlabanec i pití a doufám že se rozhýbe i "otec-zakladatel" Lord a dorazí také.
Budu se těšit a v sobotu NASHLE.

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
Tak jsem myslel, že Vás v palírně nečekaně překvapím. A ono prd, velebnosti.
Tak mě zase uteče Michan, Pegeucko a ostatní z té západní země. Změna plánů, v sobotu 14.00 nástup do špiltálu.
Tak si to užijte a nedělejte ostudu.
A ne, že před šenkem bude 

Tak si to užijte a nedělejte ostudu.

Vojáci!!!!
Jste vojáci smrtí!!! A já jsem ten, co Vás bude posílat tam, kde se umírá!!!
Jste vojáci smrtí!!! A já jsem ten, co Vás bude posílat tam, kde se umírá!!!
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Sraz Palba - Praha 2011
Fajn, takže můžeš ukázat jak spravit fotogalerii, ve které se nedá listovat.Pegeucko píše:............ že coby Admin vezmu sebou Notebok a díky místnímu Wi-Fi připojení můžeme udělat "den otevřených dveří" - v tomto případě zákulisí Palby.
Členové tak budou moci nahlédnout do míst, kam smějí jen moderátoři či přímo do sekce Generálního štábu ,ale také do vlastní Adminace Palby. Tj do míst odkud se udělují bány,nastavují jednotlivá fora, udělují hodnosti či metály, spravují fotogalerie a obecně řídí provoz Palby...........

Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 17/6/2011, 22:43, celkem upraveno 1 x.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
Už jsem dorazil do Prahy k michanovi, takže mohu svou účast potvrdit se stejnou pravděpodobností jako michan.
Takže zítra.........
PS: Tony - zítra na ty úpravy asi nebude dost času. ale neboj, něco se s tím provede. Ale moje úvahy jsou spíše komplexnější, takže bych nerad udělal nějakou nevratnou(špatně zpětně řešitelnou) úpravu.
Takže zítra.........
PS: Tony - zítra na ty úpravy asi nebude dost času. ale neboj, něco se s tím provede. Ale moje úvahy jsou spíše komplexnější, takže bych nerad udělal nějakou nevratnou(špatně zpětně řešitelnou) úpravu.

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Sraz Palba - Praha 2011
Samozřejmě to nespěchá, to bylo pouze takové rýpnutí, jak si mi nahrál na smečPegeucko píše:.........PS: Tony - zítra na ty úpravy asi nebude dost času. ale neboj, něco se s tím provede. Ale moje úvahy jsou spíše komplexnější, takže bych nerad udělal nějakou nevratnou(špatně zpětně řešitelnou) úpravu.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Moc se s Pátračem omlouváme, ale z důvodů rodinné naléhavé situace se nebudeme moc zúčastnit
Moc se omlouváme, ale rodina má holt přednost...

„Dámo, vy jste pravý gentleman.”
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Zajímavé návštěvy muzeí, dobrý oběd, skvělá kolena, která jsme někteří pro jejich velikost ani nesnědli a tak nám na dobré masíčko dal personál jidelní obaly. Vzali jsme si ještě domu.
Výborná zábava o zbraních dle zájmu. Den otevřených dveří do www. Palba.cz.
Dobré pivo ( snad trochu dražší - několik druhů v Restauraci vařených), začervenal se i rum v menším množství.
Každý přítomný si našel co ho na militárii bavilo a i individuélně dal řeč.
Jen škoda, že na poslední chvíli někteří nepřijeli, ale omluvili se.
Nakonec dostlal každý hezké upomínkové předměty.
Ať žije další sraz Palba.cz.
Výborná zábava o zbraních dle zájmu. Den otevřených dveří do www. Palba.cz.
Dobré pivo ( snad trochu dražší - několik druhů v Restauraci vařených), začervenal se i rum v menším množství.
Každý přítomný si našel co ho na militárii bavilo a i individuélně dal řeč.
Jen škoda, že na poslední chvíli někteří nepřijeli, ale omluvili se.
Nakonec dostlal každý hezké upomínkové předměty.
Ať žije další sraz Palba.cz.