První fáze přerodu
Moderátoři: jarl, Moderátoři
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Re: První fáze přerodu
Fajn. Díky za odkaz. Jen mě ale zajímá, jsem jediný komu se téma v základní volbě nezobrazuje? Dím FORUM, kliknu na WW1 a nic:-( žádná volba WW1 se mi neukáže.

-
- Kapitán
Prosím smazat, díky.
Naposledy upravil(a) Trismegistos dne 23/1/2013, 18:54, celkem upraveno 1 x.
To bude nějaká zrada v pravomocích - Ta "struktura velení" se za ta léta používání tak rozházela, že to bude chtít předělat. Kdyžtak mi to zítra připomeňte PMkou, teď musím udělat album a chat a obávám se, že pak padnu za vlast ;)
Některé hlavní sekce byly přečíslované a proto nesedí v navigaci, to je celej vtip. Ale jinak existují, stačí se podívat na forum.kacermiroslav píše:Fajn. Díky za odkaz. Jen mě ale zajímá, jsem jediný komu se téma v základní volbě nezobrazuje? Dím FORUM, kliknu na WW1 a nic :-( žádná volba WW1 se mi neukáže.

něco jsem v navigaci přehlédl? WW1 předělám, kdyžtak mi napište jaké další
Odkazy na Letectvo, Námořnictvo, Speciální zbraně, apod. už nefungují, ve staré palbě odkazovaly na kategorie do kterých se řadily články, ale to je nyní mimo mísu.
Názvy je možné ponechat, ale odkazování ztrácí smysl. Je to pod technikou.
Pod forem roztáhnout sloupeček Armády, Británie tam habruje ...
Názvy je možné ponechat, ale odkazování ztrácí smysl. Je to pod technikou.
Pod forem roztáhnout sloupeček Armády, Británie tam habruje ...

Taky proto jsou ty odkazy vypnuté a nikam neodkazují. Jen se jako odkaz tváří.
Zajímavé články
Dole - Poslední příspěvky (Zajímavé články)... výpis náhodně vybrané sekce, je zde možné upozorňovat na zajímavé články.

- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Šel by do spodní lišty přidat odkaz "Zobrazit nové příspěvky"? Po přečtení novinek se musí složitě proklikávat znovu na Zobrazit nové příspěvky, což je docela otravné...

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
Ano plánovalo se to do horní, ale může i do spodní. Nebo nejlépe na obě místa. Dobrej námět.El Diablo píše:Šel by do spodní lišty přidat odkaz "Zobrazit nové příspěvky"? Po přečtení novinek se musí složitě proklikávat znovu na Zobrazit nové příspěvky, což je docela otravné...

Určitě to v navigaci chybí ... to máš pravdu.