World of tanks
Moderátor: jarl
- Ramon
- nadpraporčík
- Kontaktovat uživatele:
Na to je těžké odpovědět. Většinou se tvrdí, že ruský strom je nejlehčí na hraní - já mám celý, ale dál už jenom část amerického, takže nemůžu všechny porovnat.
Jde taky o to, jaký styl hry preferuješ.
Rusáci mají tak od SU-85 nadupané děla s dobrým DMG a jsou celkem pohybliví, ale zas tak moc toho nevydrží. Amíci mají 2 stíhače s věží a na vyšších tierech pomalé, ale až extrémně opancéřované monstra (T 28, T 95). Němci mi připadají v porovnání s Amíkama univerzálnější, po JagdPanthera jsou i celkem rychlí.
Jde taky o to, jaký styl hry preferuješ.
Rusáci mají tak od SU-85 nadupané děla s dobrým DMG a jsou celkem pohybliví, ale zas tak moc toho nevydrží. Amíci mají 2 stíhače s věží a na vyšších tierech pomalé, ale až extrémně opancéřované monstra (T 28, T 95). Němci mi připadají v porovnání s Amíkama univerzálnější, po JagdPanthera jsou i celkem rychlí.

- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Já hraju za německý strom a neměnil bych. Na začátku jsou hodně silný, s Hetzerem a StuG III se pak musí hrát trošku jinak a na vyšších tierech se zas vrátit do sniperských kolejí. Upředňostňuju přesnost před damage, takže pro mě je to lepší alternativa než Rusové.mikhail píše:Zdravím,
chcel by som radu ohľadom najlepšieho stromu pre Tank Destroyeri v hre. Začal som nemecký strom, ale nechcem niekde na 5, alebo 6 Tieri zistit, že to nie sú práve najlepšie stroje.
Takže poradte prosím Vás, ktorú vetvu si vybrať pre Tank destroyers?
Jestli tady někdo hrál za německý stíhače bez premium účtu - má smysl kupovat Ferdinanda? Dá se vydělat na opravy a munici, nebo už je to čistě ztrátový stroj?
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak mimochodem, jakékoliv cheatování podle mě kazí hru, takže jsem odpůrce třeba "damage zone" skinů. Ale až teď, po nějakém půlroce hraní jsem přišel na to, že je v základním nastavení možnost nastavit zaměřovač, aby detekoval pravděpodobnost průstřelu pancíře. Tak kdyby to někdo jako já nevěděl...
Podle me ty DMG zone skiny tedka pomalu ztraceji smysl s prichodem kamuflazi...teda pokud si je lidi kupuji. Ja na sobe proste kamo musim met, uz jen z duvodu esteticke personalizace masiny.p3tris píše:Jen tak mimochodem, jakékoliv cheatování podle mě kazí hru, takže jsem odpůrce třeba "damage zone" skinů. Ale až teď, po nějakém půlroce hraní jsem přišel na to, že je v základním nastavení možnost nastavit zaměřovač, aby detekoval pravděpodobnost průstřelu pancíře. Tak kdyby to někdo jako já nevěděl...
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
- Cassius Chaerea
- Kapitán
Jagdtiger je nejslabší devítkovej stíhač. Do clan war jej téměř nikdo netahá. Jinak mají Němci skvělou sedmičku a teď už i slušnou osmičku lvl.mikhail píše:Zdravím,
chcel by som radu ohľadom najlepšieho stromu pre Tank Destroyeri v hre. Začal som nemecký strom, ale nechcem niekde na 5, alebo 6 Tieri zistit, že to nie sú práve najlepšie stroje.
Takže poradte prosím Vás, ktorú vetvu si vybrať pre Tank destroyers?
Musim s tebou nesuhlasit ... podla mna je Jagdtiger najlepsia TD9 ... Objekt je druhy a ta americka hroza je najhorsiaCassius Chaerea píše:Jagdtiger je nejslabší devítkovej stíhač. Do clan war jej téměř nikdo netahá. Jinak mají Němci skvělou sedmičku a teď už i slušnou osmičku lvl.
Co sa tyka TD 7 ... USA vedu ale len v tesnom zavese je JgPanther ...
TD 8 : Ferdinand top, ISU dobre ale iba s top delom, USA zas slabota
Co hrac, to nazor

najvyrovnanejsie TD su na Tier 5 ... Su-85, StugIII aj Wolverine su skvele
na TD 6 je najlepsi Slugger, potom Su-100 a chidal JgPzIV je snad najhorsie TD celkovo

- Cassius Chaerea
- Kapitán
v podstate josego13 píše:To, ze je nieco vhodne pre CW, co je len specificky druh bitky vo WoT, neznamena, ze je to aj najlepsie

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -
Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
http://worldoftanks.eu/community/accoun ... -Dammonar/
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... try1421743
"Object COMPLETELY USELESS in cw AND its my main tank that i enjoy to use most. This infuriates me, none wants it for cw and companies "
"Object COMPLETELY USELESS in cw AND its my main tank that i enjoy to use most. This infuriates me, none wants it for cw and companies "
- Ramon
- nadpraporčík
- Kontaktovat uživatele:
Co hráč to názor - já hraju s Objectem a Jagdtiger proti mě zpravidla nemá moc šancí, porážím ho i v soubojích 1 vs 1. Ale nějaký žebříček bych asi sestavoval těžko - hlavně u T95 záleží čistě na parametrech bitvy - a když v random battles není artyna... Ale v CW to má asi těžké.
K dalším tierům:
TD 6 - mám SU-100 i Sluggera, s oběma dohromady jsem odehrál přes 1000 bitev a SU-100 se 122mm dělem je podle mě lepší - hlavně v boji proti vyšším tierům a díky DMG spíš zvládne souboj nablízko třeba s Tigrem. Se Sluggerem se musí trošku víc kempit a bojovat na větší vzdálenosti.
TD 7 - vede JagdPanther, amerikán za ním, SU-152 poslední (slabá výzbroj)
TD 8 - vede u mě ISU, ale jen s BL-10 - do té doby trpí tím samým co SU-152, pak univerzální Ferdi (bez BL-10 ho nemám šanci s ISUčkem prorazit zepředu) a pak neuniverzální T28
K dalším tierům:
TD 6 - mám SU-100 i Sluggera, s oběma dohromady jsem odehrál přes 1000 bitev a SU-100 se 122mm dělem je podle mě lepší - hlavně v boji proti vyšším tierům a díky DMG spíš zvládne souboj nablízko třeba s Tigrem. Se Sluggerem se musí trošku víc kempit a bojovat na větší vzdálenosti.
TD 7 - vede JagdPanther, amerikán za ním, SU-152 poslední (slabá výzbroj)
TD 8 - vede u mě ISU, ale jen s BL-10 - do té doby trpí tím samým co SU-152, pak univerzální Ferdi (bez BL-10 ho nemám šanci s ISUčkem prorazit zepředu) a pak neuniverzální T28

- Cassius Chaerea
- Kapitán
Sego kolik máš za sebou CW bitev? A v kolika si viděl JdT?sego13 píše:http://worldoftanks.eu/community/accoun ... -Dammonar/
JdT nemá mobilnost a nízkou siluetu objectu 704, ani odolnost T95, v podstatě nemá žádnou výhodu proč by se měl v CW objevit a proto se tam také neobjevuje. A ano CW je specifikum, protože se do něj vybírá to nejlepší pro výhru bitvy ve WoT.

TD vyhravá prostě to které má největší DMG. To je bud objekt 704 a nebo T 95. Protože objekt je i poměrně mobilní a T95 vyrovnává svoji imobilitu pancířem. Z logiky věci vychází že JT není žádná sláva. Nejlepší TD je pak v zásadě právě ten Objekt 704 díky své mobilnosti a velkému dmg.
ještě speciálně k tieru 7
Pro mě je jednoznačně nejlepší Su 152 s houfnicí - když víte kam zaplácnete na ránu i KV3, Jagdpanther na ránu je skoro pravidlem z jakéhokoli úhlu, přesnost není nijak špatná.
Velkou výhodou je taky, že dáte dmg čemukoli na tieru 10. Což se o Jagdpanteru nebo T25 říct nedá. Kromě toho oba kanony - německá 10.5 a americká 105 jsou děsně drahé na provoz. Za moc peněz málo muziky.
ještě speciálně k tieru 7
Pro mě je jednoznačně nejlepší Su 152 s houfnicí - když víte kam zaplácnete na ránu i KV3, Jagdpanther na ránu je skoro pravidlem z jakéhokoli úhlu, přesnost není nijak špatná.
Velkou výhodou je taky, že dáte dmg čemukoli na tieru 10. Což se o Jagdpanteru nebo T25 říct nedá. Kromě toho oba kanony - německá 10.5 a americká 105 jsou děsně drahé na provoz. Za moc peněz málo muziky.

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -
Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942