REDAKČNÍ PLÁN
Moderátor: jarl
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Takže LANCE asi hned tak nebude, blbne mi net a to se fakt nedá.kopapaka píše:M4 Lacrosse Guided Artillery Missile System HOTOVO ( Martin SSM-A-12/M4/MGM-18 Lacrosse Shocked )
MGM-52A Lance SHROMAŽĎOVÁNÍ DAT
Ale radši nebudu slibovat kdy to bude...
Uvidím, kdy se to trochu rozhýbe, ale netuším, jestli nedostane přednost jiný článeček...
Pokud by snad někdo měl zájem, klidně se do toho pusťte.

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
- Destroyman
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Kolega (kterýho nemůžu jmenovat, protože je to Skelet) mě před časem ukecával, abych se podíval a cosi sepsal o japonských ponorkách. Slíbil jsem mu, že se po něčem podívám a jak už to tak chodí - dostal jsem se k něčemu úplně jinýmu.
Německý exportní ponorky třídy 209 již brzy na vašem monitoru.
Německý exportní ponorky třídy 209 již brzy na vašem monitoru.

さようなら。
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Tak protože psaní o MGM-52A Lance mi nějak nejde ( snad to do vánoc stihnu ), uvažuju o něčem jiném.
Takže poslední varování, píše někdo něco o kulometu Madsen?
Jen pro jistotu, je to tenhle...

EDIT: tak pokud se bude dařit, tak snad zítra
A ještě si předběžně zamlouvám automat Fedorov...
Ale to bude asi trvat trošku dýl...
Takže poslední varování, píše někdo něco o kulometu Madsen?
Jen pro jistotu, je to tenhle...

EDIT: tak pokud se bude dařit, tak snad zítra
A ještě si předběžně zamlouvám automat Fedorov...
Ale to bude asi trvat trošku dýl...
Naposledy upravil(a) kopapaka dne 27/2/2010, 02:29, celkem upraveno 1 x.

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
T 815 znám nazpaměť, zabraly několik hezkých let mého života, za volantem i pod nimi :-) Prozatím chci udělat jen nějaký ucelený přehled se základními údajim o každém typu a postupně to doplňovat. Při množství nástaveb na každém typu by to byl nekonečný seriál. Pár bílých míst je v prvorepublikovém čase, a v současném čase zase není čas na vyhledávání...

Teď mám rozepsaný raketový křižník USS Long Beach. Až ho dodělám tak bych se s dovolením pokusil dát něco dohromady o vrtulníku/vrtulnících. Zůstal bych ale u námořnictva a mrknul bych se postupně na americkou námořní trojku SH-2 Seaspirit, SH-3 Sea king a SH-60 Seahawk.sa58 píše:Je tu minimum věcí o vrtulnících, ...
Po dlouhé době kdy jsem nebyl schopen vyplodit smysl dávající práci jsem dokončil poslední jedenáctý výkres a připravil tak celý obrazový soubor. Takže do 10 dnů bude na palbě práce o pravěké pevnosti, která se nacházela a její troskové pole stále nachází u obce Laškov na Prostějovsku.
Je to jedna celkově ze tří prací kterými bych chtěl doplnit ten velký soubor o pravěkých fortifikacích.
Je to jedna celkově ze tří prací kterými bych chtěl doplnit ten velký soubor o pravěkých fortifikacích.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Chci se zeptat, zda se zde už někdy prováděl nějaký kooperativní článek. Nejsem na Palbě zase tak dlouho, tak nevím. Tak nějak mě napadlo, že by možná nebylo špatné dát hlavy dohromady a napsat nějaký společný článek na nějaké téma, třeba letadlo? Každý by si vybral nějakou část a společně by určitě vznikl hodnotnější článek, než když každý píše o nějaké části, případně nasazení apod., samostatně. Berte to spíše jako otázku nebo námět do diskuze, nevím, třeba už někdo z autorů takto píše. Měl by někdo zájem ?

- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Byly snahy napsat Spitfire (já, Yamato, Islanďan), ale Islanďan následně přestal reagovat a my dva už v tom nepokračovali.lkala píše:Chci se zeptat, zda se zde už někdy prováděl nějaký kooperativní článek. Nejsem na Palbě zase tak dlouho, tak nevím. Tak nějak mě napadlo, že by možná nebylo špatné dát hlavy dohromady a napsat nějaký společný článek na nějaké téma, třeba letadlo? Každý by si vybral nějakou část a společně by určitě vznikl hodnotnější článek, než když každý píše o nějaké části, případně nasazení apod., samostatně. Berte to spíše jako otázku nebo námět do diskuze, nevím, třeba už někdo z autorů takto píše. Měl by někdo zájem ?
V současnosti pracuji spolu s Alibabou na Me 262 (já letadlo, on motory). Do roka to budeme mít hotové

Kdybys nic nenamítal, tak bych v kooperaci s tebou rád udělal v budoucnu novou práci o Fw 190. Ale letos to nebude téměř jistě.
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Téma pravěkých fortifikací na našem území již jsi vyplodil dost. Neuvažuješ o nějaké klinžní podobě nebo aspoň paperbooku? Podle mě jsou dost kvalitně napsané a pár zájemců z řad nejen Palbáku by se jako kupců našlo.Pátrač píše:Po dlouhé době kdy jsem nebyl schopen vyplodit smysl dávající práci jsem dokončil poslední jedenáctý výkres a připravil tak celý obrazový soubor. Takže do 10 dnů bude na palbě práce o pravěké pevnosti, která se nacházela a její troskové pole stále nachází u obce Laškov na Prostějovsku.