REDAKČNÍ PLÁN

Řád fóra, FAQ, náměty a otázky ohledně fóra, spolupráce, oznámení.

Moderátor: jarl

Zamčeno
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Tak díky za upozornění - nebudu se snažit o duplikaci jako obvykle excelentní Ikalovy práce, takže maximálně formou komentáře co jsem objevil nad jím publikovaný rámec.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

Nechtěl jsi psát něco o stíhání Fi-103/V1 a Spitfirech? Na to jsem byl vcelku zvědavý.
kopapaka
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od kopapaka »

kopapaka píše:M4 Lacrosse Guided Artillery Missile System HOTOVO ( Martin SSM-A-12/M4/MGM-18 Lacrosse Shocked )
MGM-52A Lance SHROMAŽĎOVÁNÍ DAT
Ale radši nebudu slibovat kdy to bude...
Takže LANCE asi hned tak nebude, blbne mi net a to se fakt nedá.
Uvidím, kdy se to trochu rozhýbe, ale netuším, jestli nedostane přednost jiný článeček...
Pokud by snad někdo měl zájem, klidně se do toho pusťte.
ObrázekObrázek Obrázek
"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
Destroyman
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Destroyman »

Kolega (kterýho nemůžu jmenovat, protože je to Skelet) mě před časem ukecával, abych se podíval a cosi sepsal o japonských ponorkách. Slíbil jsem mu, že se po něčem podívám a jak už to tak chodí - dostal jsem se k něčemu úplně jinýmu.
Německý exportní ponorky třídy 209 již brzy na vašem monitoru. :eek:
さようなら。
kopapaka
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od kopapaka »

Tak protože psaní o MGM-52A Lance mi nějak nejde ( snad to do vánoc stihnu ), uvažuju o něčem jiném.
Takže poslední varování, píše někdo něco o kulometu Madsen?

Jen pro jistotu, je to tenhle...
Obrázek

:D

EDIT: tak pokud se bude dařit, tak snad zítra

A ještě si předběžně zamlouvám automat Fedorov...
Ale to bude asi trvat trošku dýl...
Naposledy upravil(a) kopapaka dne 27/2/2010, 02:29, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázek Obrázek
knezdub
nadporučík
nadporučík

Příspěvek od knezdub »

Pomalu dávám dohromady svoji prvotinu, vozy Tatra v naší armádě, od historie po současnost. Jestli někdo taky chystáte něco podobného, dejte vědět, at neděláme zbytečně stejnou práci.
ObrázekObrázek
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Chtěl jsem časem udělat T810, T816 a T815-7. Ale radši si o nich přečtu. Jestli chceš mohu ti poslat technické specifikace T815-731R32 6x6.1. Je to sice nosič hasičských nástaveb, ale jsou tam slušné technické nárysy.
ObrázekObrázekObrázek
knezdub
nadporučík
nadporučík

Příspěvek od knezdub »

T 815 znám nazpaměť, zabraly několik hezkých let mého života, za volantem i pod nimi :-) Prozatím chci udělat jen nějaký ucelený přehled se základními údajim o každém typu a postupně to doplňovat. Při množství nástaveb na každém typu by to byl nekonečný seriál. Pár bílých míst je v prvorepublikovém čase, a v současném čase zase není čas na vyhledávání...
ObrázekObrázek
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Není T817 nová? :-?
ObrázekObrázekObrázek
knezdub
nadporučík
nadporučík

Příspěvek od knezdub »

Nemyslíš T815-7? Ta je nová, i když kvuli legistlativě je vedená jako další z typů T815, ale s ní má společnou jen koncepci a logo
ObrázekObrázek
Jarosslaw
desátník
desátník

Příspěvek od Jarosslaw »

sa58 píše:Je tu minimum věcí o vrtulnících, ...
Teď mám rozepsaný raketový křižník USS Long Beach. Až ho dodělám tak bych se s dovolením pokusil dát něco dohromady o vrtulníku/vrtulnících. Zůstal bych ale u námořnictva a mrknul bych se postupně na americkou námořní trojku SH-2 Seaspirit, SH-3 Sea king a SH-60 Seahawk.
sa58
1. Armádní generál
1. Armádní generál
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sa58 »

Když už se tu tak zuřivě diskutuje o nové CZ805, zkusím během následujících dnů zpracovat něco málo o opravdovém exotu - samopalu Holek ZB-47

Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
kopapaka
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od kopapaka »

Tak to se těším, já marně hledal nějaké informace...¨Všude sou jen takové útržky.
ObrázekObrázek Obrázek
Pátrač
3. Generálmajor
3. Generálmajor

Příspěvek od Pátrač »

Po dlouhé době kdy jsem nebyl schopen vyplodit smysl dávající práci jsem dokončil poslední jedenáctý výkres a připravil tak celý obrazový soubor. Takže do 10 dnů bude na palbě práce o pravěké pevnosti, která se nacházela a její troskové pole stále nachází u obce Laškov na Prostějovsku.

Je to jedna celkově ze tří prací kterými bych chtěl doplnit ten velký soubor o pravěkých fortifikacích.
ObrázekObrázek

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:

JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
lkala
praporčík
praporčík

Příspěvek od lkala »

Chci se zeptat, zda se zde už někdy prováděl nějaký kooperativní článek. Nejsem na Palbě zase tak dlouho, tak nevím. Tak nějak mě napadlo, že by možná nebylo špatné dát hlavy dohromady a napsat nějaký společný článek na nějaké téma, třeba letadlo? Každý by si vybral nějakou část a společně by určitě vznikl hodnotnější článek, než když každý píše o nějaké části, případně nasazení apod., samostatně. Berte to spíše jako otázku nebo námět do diskuze, nevím, třeba už někdo z autorů takto píše. Měl by někdo zájem ?
Obrázek
sa58
1. Armádní generál
1. Armádní generál
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sa58 »

No kdysi tu padl podobný nápad, ale asi nebyl realizován... Nakonec to stejně musí pověsit na Palbu jen jeden a ten slízne smetanu :D
ObrázekObrázekObrázekObrázek

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
kopapaka
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od kopapaka »

No jedině kdyby šlo udělat avatara ( ne film :D ) jako " kolektiv autorů " bo tak něco, na to přihodit úvod viditelný na portálu ( s rozpisem kdo co a za co ) a jednotliví autoři by ty svoje části sami za sebe hodili za to.

Hmm, tak nevím...
ObrázekObrázek Obrázek
Hans S.
5. Plukovník
5. Plukovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans S. »

lkala píše:Chci se zeptat, zda se zde už někdy prováděl nějaký kooperativní článek. Nejsem na Palbě zase tak dlouho, tak nevím. Tak nějak mě napadlo, že by možná nebylo špatné dát hlavy dohromady a napsat nějaký společný článek na nějaké téma, třeba letadlo? Každý by si vybral nějakou část a společně by určitě vznikl hodnotnější článek, než když každý píše o nějaké části, případně nasazení apod., samostatně. Berte to spíše jako otázku nebo námět do diskuze, nevím, třeba už někdo z autorů takto píše. Měl by někdo zájem ?
Byly snahy napsat Spitfire (já, Yamato, Islanďan), ale Islanďan následně přestal reagovat a my dva už v tom nepokračovali.

V současnosti pracuji spolu s Alibabou na Me 262 (já letadlo, on motory). Do roka to budeme mít hotové :)

Kdybys nic nenamítal, tak bych v kooperaci s tebou rád udělal v budoucnu novou práci o Fw 190. Ale letos to nebude téměř jistě.
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvek od michan »

Výzva tedy ode mne zní:
Prosím Tě Sa můžeš udělat pro Palbu Encyklopedii odkazů - nejméně ručních zbraní?
Pokud budeš souhlasit mám návrh - máš tady také děla a to skvělým způsobem.

Víš, že jsem Tě se snažil dokázat, že tady ty zbraně máš - ale kde všude....????
ObrázekObrázekObrázek
kacermiroslav
5. Plukovník
5. Plukovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kacermiroslav »

Pátrač píše:Po dlouhé době kdy jsem nebyl schopen vyplodit smysl dávající práci jsem dokončil poslední jedenáctý výkres a připravil tak celý obrazový soubor. Takže do 10 dnů bude na palbě práce o pravěké pevnosti, která se nacházela a její troskové pole stále nachází u obce Laškov na Prostějovsku.

Je to jedna celkově ze tří prací kterými bych chtěl doplnit ten velký soubor o pravěkých fortifikacích.
Téma pravěkých fortifikací na našem území již jsi vyplodil dost. Neuvažuješ o nějaké klinžní podobě nebo aspoň paperbooku? Podle mě jsou dost kvalitně napsané a pár zájemců z řad nejen Palbáku by se jako kupců našlo.
ObrázekObrázekObrázek
Zamčeno

Zpět na „Náměty & komentáře“