World of tanks

Hry s válečnou tématikou, strategie, akční.

Moderátor: jarl

Odpovědět
asija
poručík
poručík

Příspěvek od asija »

a jak by jste to videli v nizsich tierech (3,4,5) se zakladni posadkou ( jeste zadna posadka se mi nikdy nedosala prez 70% ).... ELITE vs zakladni
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Podle mě absolutně nejhorší tank na menších tierech je PzKpfw III, ten jsem musel vyloženě přetrpět. Další utpení je pak M3 Lee, hlavně kvůli vysoké siuletě a dělu v korbě (tady si s tím mohli autoři pohrát a to dělo stejně jako u Char 1B zfunkčnit spíš ve věži). U Němců bych vybíral takhle: Pz 38t, Pz38tNA a Pz IV. Ta je už v základu celkem slušná a s elitním dělem nadělá hodně paseky.
sego13
rotmistr
rotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sego13 »

asija píše:a jak by jste to videli v nizsich tierech (3,4,5) se zakladni posadkou ( jeste zadna posadka se mi nikdy nedosala prez 70% ).... ELITE vs zakladni
Nizsie tier ako 5 prebehnes tak rychlo ze sa od 75% k 100% posadke nedostanes
Ak mas dost penazi, kup si na tie nizsie tier 75 ale podla mna sa to da pretrpiet aj s 50% posadkou

Cim vyssi Tier, tym viac bitiek potrebujes v tanku odohrat aby si sa dostal vyssie --> tu sa oplati investovat do posadky

@P3tris : s M3 Lee suhlas, to je des ... PzIII ale nesuhlas, to je skvely tancik, v low tier kraluje svojou odolnostou a kanonom ... v high tier je ako scout HODNE rychly
Stryx
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od Stryx »

No osobne si myslim,ze Pz III je kvalitativne lepsi nez Pz 38nA. A kdyz sem mel KwK 39/L 60 tak se mi s ni nehralo vubec spatne, hlavne kdyz clovek chce jit na panthera tak je to nejrychlejsi moznost.
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
Dancer
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od Dancer »

M3 Lee je můj oblíbený terč s čímkoliv, co právě řídím. Osobně tomu říkám "Dort v pohybu", protože to tak vypadá i to má stejnou odolnost.
Nebát se a nekrást!
asija
poručík
poručík

Příspěvek od asija »

btw. zavisi viditelnost tanku na jeho velikosti? (jako je to logicke, ale neni mi sjadne jak to game-model postihuje)

protoze sem s T-28 skousel hrat jako s TD-ckem (ma totiz skoro stejne dela jako Su-75 a Su-85B ) .... ale vubec to nevungovalo protoze sem byl porad videt
... tak jsem zjistil ze budu must spise vyuzivat vykoneho motoru (velke zraneni) a prekvapive docela slusne toleance poskozeni (ma to sice tenky pancir, ale hodne hitpointu)
Stryx
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od Stryx »

Dancer píše:M3 Lee je můj oblíbený terč s čímkoliv, co právě řídím. Osobně tomu říkám "Dort v pohybu", protože to tak vypadá i to má stejnou odolnost.
A vetsinou si na nem i stejne smlsnes :D
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
sego13
rotmistr
rotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sego13 »

asija píše:btw. zavisi viditelnost tanku na jeho velikosti? (jako je to logicke, ale neni mi sjadne jak to game-model postihuje)
nie je to o velkosti ale o "camo value" ... TD ma velku camo, heavy najmensiu (teoreticky, bohuzial prakticky to funguje jak to naprogramovali rusi, niekedy IS-4 nevidis z 10 metrov ked po tebe striela)
sego13
rotmistr
rotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sego13 »

popri Random Battles, ktore su v produkcii uz 2 roky a WarGames nevie ponuknut nic ine, existuje skupina ludi, ktorych bavi historia a snazia si upravit WoT podla toho.

Odohrali sme 55 dohodnutych bitiek, kde sme sa snazili (pokial to WoT dovolil) kopirovat realne odohrane tank battles pocas 2 SV.

Viac mozte citat tu:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... l-battles/

V poslednych 2 tyzdnoch jeden z nas dal dokopy Hardcore Historical Mode, kde upravil interface z arkadovej podoby, do historicky realnejsej:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... try1545165

Vcera sme testovali nejake scenare, tu si mozete pozriet prepad americkeho konvoja nemeckymi Tank Destroyers (neuspesny :) )
http://www.youtube.com/watch?v=nluiB5_pLsE

Oproti nahodnym bitkam je to "nebe a dudy" , cista zabava.

Kto si to chcete skusit, pridajte sa ku komunite HB :) hrame kazdu nedelu o 20:15 nejaky vopred dohodnuty scenar
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Ahojte, tak som získal konečne IS (Tier VII). A chcem sa podeliť so skúsenosťami. Oproti KV-3 je hlavnou výhodou obrovské zvýšenie pohyblivosti. Ani nie tak max rýchlosti ako akcelerácie a obratnosti. IS má parádne rýchle otáčanie základnej veže, do ktorej som hneď narval 100 mm kanón z KV-3. Ten už na 6-tke nie je nič moc, a na 7dmičke je to vyložene bieda.

No a tu sú moje otázky. Aké máte skúsenosti s kanónom 122 mm D25? Je to to najvyššie, čo IS ponúka, len sa bojím extrémne drahého streliva. Koľko stojí jeden náboj? Uživí IS s týmto kanónom sám seba? Je to až také zlepšenie oproti 100mm, ktorý teraz mám?
sego13
rotmistr
rotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sego13 »

Tak postupne:
- je to subjektivne ale podla mna na IS patri jednoznacne 122 mm ... podla mna tazky tank musi robit velke BOOOM ... 100mm IDIOT je pre medium :)
- kazdopadne by som ale pretrpel so 100 mm, kym nevyexpis D-25T (ten pred nim D-2-5T je hodne zly)
- strelivo je drahe, ak nemas premium ucet, tak neuzivis
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Dikes sego13 za odpoveď. Inak pancierovanie IS ma nepríjemne prekvapilo. Je slabsie ako KV-3 a ani nový typ veže neprinesie zlepšenie... navyše ako som pozeral IS-3, ani to nie je žiadna sláva.

Ešte by som sa spýtal na rýchlosť paľby dela. Ked je povedzme stanovena na 5 striel za min to znamená, že sa rýchlosť nezvýši ani so zvyšovaním skúseností posádky?
Dezoláti všech zemí, vyližte si prdel!
wildesau
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od wildesau »

No tak chce to posádce koupit nabiják, ventilaci a oni pak makají líp.
sego13
rotmistr
rotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sego13 »

Ano, wildesau ma pravdu, rychlost nabijania sa zvysi doplnkom za 500 000, a zvysovanim skillu Loader-a ... Ventilacia pomoze tiez trosku
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

mikhail píše:Dikes sego13 za odpoveď. Inak pancierovanie IS ma nepríjemne prekvapilo. Je slabsie ako KV-3 a ani nový typ veže neprinesie zlepšenie... navyše ako som pozeral IS-3, ani to nie je žiadna sláva.

Ešte by som sa spýtal na rýchlosť paľby dela. Ked je povedzme stanovena na 5 striel za min to znamená, že sa rýchlosť nezvýši ani so zvyšovaním skúseností posádky?
já IS bez premium uživil a dokonce si našetřil na IS-3...ale to přes arty a TD...a prodejem vyexpené T-43:-)

jinak IS-3 s lepší věží a dělem je v pohodě na dog fight, na odstřelování z dálky je trochu horší...(bez premiáku)

myslím, že se udává max. počet nábojů za min a k tomuto počtu se dostaneš při 100% posádky (stejně tak u rychlosti, dohledu apod.)- pokud máš posádku na 110%, tak se to možná ještě zlepší, ale to si nejsem jistej.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

ahoj tankysti...co říkáte na novej patch?:-)
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Jestli myslíš 7.2, tak jsem ho ještě nezkoušel, čekám na oficiální release. Jestli myslíš ten včerejší 7.1.1b, nebo jak se to jmenovalo, tak jsem na žádný změny zatím nepřišel. Kromě toho, že to asi 10 minut překopávalo souborový systém.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

p3tris píše:Jestli myslíš 7.2, tak jsem ho ještě nezkoušel, čekám na oficiální release. Jestli myslíš ten včerejší 7.1.1b, nebo jak se to jmenovalo, tak jsem na žádný změny zatím nepřišel. Kromě toho, že to asi 10 minut překopávalo souborový systém.
no já včera v noci stahoval 2G dat a jediný co jsem zatím zjistil, tak mi nefungují addony:-)) tak jsem to vypnul a dnes si četl changelog na verzi 7.2...a bylo tam dost novinek:-) jsem myslel, že to už normálně frčí na verzi 7.2.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Možná jo, já včera hrál poslední bitvu tak kolem 10 večer ještě na 7.1.1 Ale odpoledna se mi stáhnula ta 7.1.1. kratičká aktualizace, která překopávala data na HDD. Uvidíme dneska, až přijdu z práce. Addony nepoužívám, ale to, že nefungují je celkem logický. Víc tady:

http://worldoftanks.eu/news/1574-update ... -13-march/

Jestli jsem to dobře pochopil, když používáš addony, stahoval se ti komlet celý klient.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

p3tris píše:Možná jo, já včera hrál poslední bitvu tak kolem 10 večer ještě na 7.1.1 Ale odpoledna se mi stáhnula ta 7.1.1. kratičká aktualizace, která překopávala data na HDD. Uvidíme dneska, až přijdu z práce. Addony nepoužívám, ale to, že nefungují je celkem logický. Víc tady:

http://worldoftanks.eu/news/1574-update ... -13-march/

Jestli jsem to dobře pochopil, když používáš addony, stahoval se ti komlet celý klient.
nejspíš celej, protože toho bylo 2G - takže si to nejspíš našlo, že jsou původní soubory změněny a rovnou to stáhlo celý...možný to je...addony jsou ok - tedy hlavně ten co ukazuje soupeřovo HP a úběr HP během bitvy - jak soupeřů, tak kolegů...pak šas do dobití se taky celkem hodí alepší zaměřovač taky není na škodu:-)

je někdo z vás vě nějakém českém klanu? jestli jo, taky jaký máte minimální Tier pro vstup?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a deskové hry“