Raritní a zajímavé fotografie
- M1A2 Abrams
- podporučík

A jak by ji podle Vás měli držet? Mimo toho, že mají prst na spoušti, kromě třetího, který má ukazováček normálně podél? Bull-pup nemůžete držet za zásobník, jako sovětský partyzán ve filmu, nebo debil rotmistr, který nám předváděl na přijímači, jak držet SA-58. Pak předvedl dávku, kdy ho držel za zásobník a poslal ji do nebe.Tempik píše:Nenašel jsem tam jediného, který by tu zbraň držel jak se má. Ale pravda, asi šlo spíše o nějaké kondiční cvičení.
Držení je standard - pravá ruka na pistolové rukojeti, levá podpírá a přidržuje podpažbí.
Jo, ještě jsem před chvílí viděl na Prima Cool blondýnu, která střílela z Desert Eagla .50, křečovitě ho držela a dostala s pistolí obouruč do nosu :-) . Podobně ostatně dopadali i podle toho, jak mi líčil děda za republiky "havrani" při první střelbě z pušky vz. 26.
- Franz Trubka
- 7. Major

- Franz Trubka
- 7. Major

- Franz Trubka
- 7. Major

- kopapaka
- 6. Podplukovník

Franz Trubka: Ty auta mají skoro jistě 12V a BVP 22 - 24V, ale myslím, že propojit dvě autobaterie není až takový problém.
Navíc nabíjení bude skoro jistě ruční, odpálení zbraně zas takovou spotřebu mít nebude.
Nemluvě o tom, že elektrické je uvolnění zápalníku, takže to klidně může jít i ručně...
Navíc nabíjení bude skoro jistě ruční, odpálení zbraně zas takovou spotřebu mít nebude.
Nemluvě o tom, že elektrické je uvolnění zápalníku, takže to klidně může jít i ručně...

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
Ježiši, nechtěl bych být tím velbloudem 

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
- kopapaka
- 6. Podplukovník

Kdyby na té fotce bylo něco novinářsky zajímavějšího, tak bych nad tím třeba uvažoval, ale jen takové zátiší...vodouch píše:Já klidně. Mně totiž ta věc, která leží mezi tou práskačkou a velbloudy, připomíná realisticky nábojnici z brokovnice. Pak by to s těma kolama byl velice pěkný modýlek
Ten fotograf nejspíš netušil co fotí, snad poznal aspoň velbloudy

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"