arten píše:niko ty tu úplne bez akýchkoľvek relevantných indícií (!) hádžeš hnoj na Nada, SAAB, kohokoľvek. Čo ti ale vôbec nevadí sú absolútne netransparentné procesy našej vlády. A okamžite tu nastúpiš do obhajoby niečoho, čo hneď aj potvrdíš, že nevieš. priceless!
Arten, Jaroslav Nad je verejna osobnost a preto si na neho kazdy moze urobit nazor, aj verejny, aky chce. To, ze ty si do neho asi zalubeny a urazas ma tu asi tyzden kadecim, len preto ze tu pisem veci, ktore si vela ludi mysli, je mierne povedane hranicne s psychickym zdravim.

A este raz, je uplne zrejme, ze Jaroslav Nad vyrazne bojuje za svedsky Gripen, robi mu PR a strategicku komunikaciu, co je netransparentne a pre jedneho nezavysleho obranneho experta by to malo byt v podstate neakceptovatelne. To, ze ty tu uz len prskas a tocis dookola naucene formulky na tom nic nemeni. Zaujimave je, ze jeho naklonnost k SAABu z dovodu Globsecu si tu priznal aj ty par tyzdnov dozadu. Dnes mu tu robis politicku agitku.
Inak ako si prisiel na to, ze mi netransparentne procesy nasej vlady nevadia ? Kde som toto napisal ? Preco si tu vymyslas ?
Jo a je zrejme, ze ty takmer akukolvek moju reakciu na teba beries ako utok na tvoju osobu.

No aby bolo jasne, ani len netusim do obhajoby coho som podla teba nastupil. Myslim, ze moj vztah k prenosu technologii som vysvetlil. V ramci letectva nemozne. Pokial sa to da aj v inych oblastiach tak zaujimave. Preco nie.