sraz Palby podzim 2010
Moderátor: jarl
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Pro ty, kteří chtějí dojít na bowling
Loc: 49°12'9.51"N, 17°32'24.081"E
BOWLING AMERIKA, stačí se zeptat na bowling na papučárně

Loc: 49°12'9.51"N, 17°32'24.081"E
BOWLING AMERIKA, stačí se zeptat na bowling na papučárně

Naposledy upravil(a) sa58 dne 25/10/2010, 21:46, celkem upraveno 1 x.

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Kofoly není nikdy dost! (ale byť i jenom jedna láhev laku na rakve je příliš
)
Jinak poslušně hlásím, že dnešní vystoupení se nám podařilo, nikdo jsme tam - i když jsme k tomu někdy neměli daleko - nehodili záda, sál jsme taky prázdný neměli a až na to, že mě z včerejšího bowlingu bolí má drahá pravice a ze vší té kofoly se mi nesouhlasně rozbolavěl krk, to bylo všechno prima
Jinak pro ty, co se včera podivovali nad tím, co to vlastně tancuju... tohle budou tancovat naši kluci, až vyrostou
- míněno tohle a tohle (cokoliv přímo od nás sem dávat nebudu, bo byste se nám určitě smáli, protože jsme ještě nevyrostli
)

Jinak poslušně hlásím, že dnešní vystoupení se nám podařilo, nikdo jsme tam - i když jsme k tomu někdy neměli daleko - nehodili záda, sál jsme taky prázdný neměli a až na to, že mě z včerejšího bowlingu bolí má drahá pravice a ze vší té kofoly se mi nesouhlasně rozbolavěl krk, to bylo všechno prima

Jinak pro ty, co se včera podivovali nad tím, co to vlastně tancuju... tohle budou tancovat naši kluci, až vyrostou

„Dámo, vy jste pravý gentleman.”
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.