Skelete vysvětluješ to trochu zkresleně, jak bývá tvým „dobrým zvykem“. Rozhodnutí to bylo moje, a učinil jsem ho na základě trochu jiných pohnutek, které jsem vysvětlil v úvodu. Pátrač navrhl zmazat 4 témata až posléze. Standardními pravidly rozumíš asi svoje „demokratická“ pravidla

Nic ve zlém, nějakýho drába Palba potřebuje. A ty jsi taky takovým zástupcem jedné „kliky“. Máš talent v tom, že umíš dobře křičet. Přeju ti hodně štěstí a nadělání si co nejméně nepřátel, ale tvoje výhoda je, že ti to jedno

Nicméně si asi budeme každej hrát na hodnýho a zlýho policajta. Hlavně věřím v plodné a věcné diskuse.
Podle mě by konstruktivní, plodné a věcné diskuse měly probíhat následující formou:
- Ti co něco umí a znají, mají nějaké zkušenosti nebo znalosti by měli pomáhat druhým.
- Nemělo by docházet jenom k "zviditelňování" ve formě argumentace a výpadů vůči někomu, k přílišnému prosazování vlastního ega.
- Fórum by nemělo být chatem. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, tak radši neodpovídejte.
- Příspěvky typu "Taky si to myslím", "Souhlasím", "Tos mi moc nepomohl", "Těším se na další díl", "Jsi demagog", apod. nejsou nejvhodnější.
- Slušnost je základ, i když nesouhlasím. Používání očerňujících slov není vhodné.
- Cílem by mělo být moderovat diskusi tak, aby to bylo místo, kde autoři článků vysvětlují a pomáhají nezkušeným zájemcům a nováčkům. Ostatní naschlouchají a čtou.
- Měli by se respektovat administrátoři a moderátoři.
Palbě zdar!
skelet píše:Polarfoxi co na tom stále nechápeš? Debatu na volné téma můžeš vést v Aktualitách. Proč to Lord nazval zrovna takto je zajímavá věc, ale nijak to s tím nesouvisí. V Aktualitách budou platit stejná pravidla jako na celém foru, a ty i mnozí další ví, že je vyžaduju. Hospoda dopadla tak jak dopadla, protože jistá "klika" si prosadila velmi volný režim a z Hospody se stala žumpa. Hospoda dle návrhů moderátorů a především Pátrače měla touto dobou projít krvavou očistou a zavedením standardních pravidel platících v jiných částech palby. Lord to udělal tak jak to udělal. Šlus tečka...
Tak přestaňme už zbytečně kafrat jedno a to samé stále dokola a místo toho navrhněte co tu změnit, vylepšit atd. Prostor jsem Vám na to kruci dal.
edit: Rade622 psaní článku se určitě neboj. Každý článek je vítán, a pokud spustí plodnou diskuzi, tím lépe.