Hektor píše:Zoberme to z opačnèho konca. Môžeme potvrdiť že je to tank?
Je tu 40 strán a dve vlakna o tom že nič nevieme ak sem zabludi nejaky fakt tak sa v tom okamžite strati.
Přesně!

Hektor píše:Zoberme to z opačnèho konca. Môžeme potvrdiť že je to tank?
Je tu 40 strán a dve vlakna o tom že nič nevieme ak sem zabludi nejaky fakt tak sa v tom okamžite strati.
Ale to se přeci nijak nevylučuje.HONZIK11 píše:Hlavní konstruktér Uralwagonzavodu Andriej Tierlikov informoval na foru Armia 2015, že posádka jeho tanku T14, objekt 148 bude organizována do dvoučlené podoby. Vzniklé místo bude využito pro nesení munice nebo paliva.
Munice a paliva ? A já si bláhově myslel, že Rusům konečně jde o posádku. V kapsli může být i horko.
skelet píše:tak dokud se neví jak je vyřešeno pancéřování, tak se neví jestli mají kapsli nebo kabinu
Nic takového ale v tom prohlášení nezaznělo.Dzin píše:Po tomhle posledním prohlášení to zase na mě začíná dělat větší dojem nějakého humbuku. Na obrázkách co zde byly postovány je vidět, že se jedná o 3 členou posádku. Pokud ale chtějí do budoucna přejít na dvoučlenou, potom je nesmysl, aby se u předvedených tanků jednalo o nějakou fázy prototypů. Vypustit jednoho člena posádky a využití ušetřeného prostoru není jako lusknout prsty, ale je to zásah do samotné konstrukce.
Takže buď je to jen nějaké propagační prohlášení, nebo to ukazuje, že se v budoucnu zase pude cestou neustálého překonstruovávání nových tanků v relativně krátkém časovém období a opětovné navyšování různých typů techniky. Případně že se nyní jedná opravdu jen o nějaký typ demonstrátoru kde si Rusocé zkoušejí jak by to mohlo fungovat a ještě nemají ucelenou představu o požadovaném výsledku.
No,len aby tá Armata nebola skôr operačne nasadená do výzbroje ako tie F-35 ,115ks vyrobených ale séria to ešte stále nieje. https://en.wikipedia.org/wiki/Lockheed_ ... ghtning_IIDzin píše:Tak si říkám, jaká by to asi tady byla diskuze, kdyby k Armatě byly všichni stejně kritičtí, jako předvádějí třeba v tématu o F-35. Nato, že F-35 je už ve finální fázy zavedení do výzbroje mi přijde při čtení tématu, že je to vlastně zmetek jehož plán zavádění je naprosto nerealistický, zatímco u Armaty známe jen pár obrázků z přehlídky, ale i tak je to nejlepší tank na světě a vše běží skvěle podle plánu...
Predséria a testovanie.In initial production and testing, used for training by US and UK
Ale to přeci ještě může nastat.Dzin píše:Tak si říkám, jaká by to asi tady byla diskuze, kdyby k Armatě byly všichni stejně kritičtí, jako předvádějí třeba v tématu o F-35. Nato, že F-35 je už ve finální fázy zavedení do výzbroje mi přijde při čtení tématu, že je to vlastně zmetek jehož plán zavádění je naprosto nerealistický, zatímco u Armaty známe jen pár obrázků z přehlídky, ale i tak je to nejlepší tank na světě a vše běží skvěle podle plánu...
Skeptik píše:T-14 prostě na T-95 navazuje. Vlastně lze říci, že T-95 je pro T-14 cosi jako technologický demonstrátor. Domnívám se, že proto jde vývoj T-14 poměrně rychle ... většina "slepých uliček" je již zmapována.
Co z toho si má tedy člověk vybrat?Skeptik píše:T-14, jak název napovídá, je produkována, v prototypech, od roku 2014, vývoj začal 2012.Vývoj F-35 začal v roce 1996, Lockheed vyhrál 2001, stavba 1.prototypu 2003, pak jeho kompletní přestavba ve 2004 a zálet v roce 2006. Prvních 13 kusů šlo k armádním testům v roce 2009.T-14 je po 3 letech tam, kde byl F-35 v roce 2009.
Video sem taky neviděl, ale hned na první stránce jsou dvě fotky s věžema otočenýma dozadu.Dzin píše:Zatím to není sériový tank a vše je zatím na úrovni, jako u ostatních návrhů. V tomhle mě napadá, máme videa jak Armata otáčí věží?
Tohle se ale přece nikde nepíše, že?HONZIK11 píše: Ale to prohlášení , že bude v kapsli munice a palivo .