Řekl bych, po tom co jsem si s tím trochu hrál, že to možná tank bude, minimálně je to pásové vozidlo. Ze začátku záběru to vypadá, že při couvání vypálil z kanonu a pak následuje výbuch. Takže dvě možnosti - buď závada vlastní zbraně, nebo ho dostal někdo zvenku hned po výstřelu. Prostě "když Alláh dopustí ...."kopapaka píše:Vladimír: kdo ví, co se tam dělo. Ale nejspíš to " přišlo " z vnějšku.
Pokud ovšem v tom videu něco nechybí.
Je to dost blbě vidět, ale mám pocit, že to tank není...
Videa na Youtube
Moderátor: jarl
Re: Videa na Youtube
To je úplně normální motorovej kůň. Qidění v lesích na Jesenicku prakticky furt. Jinde asi též Tahaj s tím kmeny k cestě, řídí se to tou tyčí. A z lesa se takhle vozí akorát pomaleji. Možná ten týpek upravil převod.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Syrský L-39 Albatros v akci během bombardování Aleppa.
Upravil Lord / videa je možné vkládat kódem, ID je kod za videem ... Ale můžete používat i linky jako dosud, je to na vás, zde jen ukázka.
Upravil Lord / videa je možné vkládat kódem, ID je kod za videem ... Ale můžete používat i linky jako dosud, je to na vás, zde jen ukázka.
Kód: Vybrat vše
[youtube]ID[/youtube]
Další záběry které jasně potvrzují bojové nasazení L-39 v Sýrii, narozdíl od prvního videa je tentokrát jasně vidět záblesky střelby nežízených raket.
Padouch :
Nevím proč se divíš, že Sýrie na tuto "práci " nasazuje L-39. Z hlediska efektivity je podzvukový letoun vybavený raketnicemi s neřízenými raketami plně vyhovující, než nasazení nadzvukových stíhacích bombardérů .
Nevím proč se divíš, že Sýrie na tuto "práci " nasazuje L-39. Z hlediska efektivity je podzvukový letoun vybavený raketnicemi s neřízenými raketami plně vyhovující, než nasazení nadzvukových stíhacích bombardérů .
- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Nezdá se mi že by se divil...
"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
Ty syrské STG 44 v čase 0:52 vypadají skoro jako nové
koukám jak vejr. Kdyby to vystříleli na e-gunu nebo na e-bayi, tak si pořídí 20 * tolik kvérů, co hrdlo ráčí.
"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Video (velmi povedené,) z letošních Napoleonských dnů.
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -
Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
-
- Kapitán
Mi 28 a další sourozenci z rodinky během cvičení KAVKAZ 2012. Nepřipomíná vám to scénu z filmu Apokalypsa?
Naposledy upravil(a) Trismegistos dne 27/10/2012, 08:43, celkem upraveno 1 x.
-
- nadrotmistr
Video ukazuje Libyjcov jasne oslavujúcich smrť veľvyslanca USA Chrise Stevense. New York Times to interpretuje ako záchranu.
Čím nás ešte nakŕmia?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RBl11SRtUk
Čím nás ešte nakŕmia?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RBl11SRtUk
Len malé tajomstvá je potrebné chraniť,
tie veľké chráni nedôvera verejnosťi. Marshall McLuhar
Který video? Cos tam dal ty?
Já vidím tmu, potom světlo baterky, potom v místnosti dvakrátdva čtvereční metry několik desítek horkokrevných tlučhubů a nakonec někoho vtáhli (asi mrtvýho) dovnitř a vyfotili si ho. Nevypadal jako velvyslanec.
Já vidím tmu, potom světlo baterky, potom v místnosti dvakrátdva čtvereční metry několik desítek horkokrevných tlučhubů a nakonec někoho vtáhli (asi mrtvýho) dovnitř a vyfotili si ho. Nevypadal jako velvyslanec.
-
- nadrotmistr
V čase 1:20 je video zhodné s týmito fotografiami http://www.speroforum.com/a/VBHFMIYGPT3 ... prioritiesStuka píše:Který video? Cos tam dal ty?
Já vidím tmu, a několik desítek horkokrevných tlučhubů.
Ak za tlč huby považuješ ľudí čo dokažu vypaliť chránenú budovu, zabiť niekoľko vojakov, nejdeš na rande?
Len malé tajomstvá je potrebné chraniť,
Byl to teda velvyslanec.
Na rande s tebou? To radši ne. Co když jsi tlučhuba. Sorry za OT.
Na rande s tebou? To radši ne. Co když jsi tlučhuba. Sorry za OT.