Já ne - ale máme u nás Mordechaje, kluka jednoho pejzatéhoskelet píše:Doufám, že máš i fousy jako rabi Jakob

Moderátor: jarl
Já ne - ale máme u nás Mordechaje, kluka jednoho pejzatéhoskelet píše:Doufám, že máš i fousy jako rabi Jakob
Já měla čepiciknezdub píše:Skelete, nepřeháněj, čepici tam nikdo neměl. A takhle nechutně kazit kofolu
Mno...žena pro to pochopení nemá, ale synátorek (5,5 r) už se docela vyzná:-) včera jsem ho dostal tím, že jsem mu ukazoval po svém návratu ze služebky (Bánská Bystrica) fotky jak jsem na Pz IV, Stug a na LT-38 co tam mají v parku:-) takže jsem zase aspoň na chvilku king doma:-) takže otázká zní....kdy bude další srazík?:-)))))Pozorovatel-signalista píše:Miro, neblázni a případně vem příště rodinku s sebouVšak já taky jezdím s Pátračem
Tak to si bol Ty ? Manželka mi večer spomínala, že keď išla na obed do "Bašty", tak nejaký Český turista sa snažil pripevniť LTčko za svoje auto a privolanej hliadke mestskej polície vysvetľoval, že ho chce dostať naspäť do krajiny pôvodu. Až keď mu vysvetlili, že si k nemu musí zobrať aj Lisunova pri vchode, tak sa troška sekol a začal tančík odmontúvať z tiahla na svojom aute.návratu ze služebky (Bánská Bystrica)