Domobranou to obsazovat nebudou (je to moc rozlehlé a velice strategické místo), počká se podle mě na výsledek referenda, až ti vojáci nebudou mít východisko, a tedy žádnou perspektivu, (sami říkali, že si počkají jak dopadne - dle některých zdrojů).zenith0009 píše: No mě se to naopak zdá jako dobrý nápad, jelikož přes noc se "domobrana" pokusila obsadit min. 3 základny a min. u jedný prorazila bránu náklaďákem. Teď by museli prorazit skrz cisternu
Dostanou lukrativní nabídku, perspektivy + pokračovaní v "Krymském" letectvu, výrazné zvednutí platu, nějaké zajištění rodiny, generálka a modernizace strojů. Podle mě půjdou na ně takhle přes psychiku, než, že by je tam postříleli, co by z toho měli? Letiště stejně hlídají rusové, a Ukrajinci si tam už bez nich stejně neškrtnou. Personál na tuto "Krymskou" leteckou základnu potřebovat stejně budou. Samozřejmě na to zabere asi jen část "pravděpod. létajícího personálů ještě z společných dob SSSR" a co bude s těmi zbývajícími, asi záleží pokud by se vrátily do Ukrajiny jestli budou za hrdiny nebo ne.
Jen se divím že rusové jim tam nechávají volný přistup, pořád tam jezdí nějaká auta někdy i nákladní a bůhví co na tu základnu všechno vozí. O té live kameře ani nemluvě, tu už bych dávno oddělal nějakým odstřelovačem - už jenom z propagandistického hlediska.