OSSR - výběr nového kolového BVP
Re: Obrněný transportér pro OSSR
To jistě ne, stačí Kopřivnici 

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Tak Ditu mám sčasti poriešenú, nebudem tu zahlcovať toto vlákno.
Ohľadne 4x4 mám podobný názor ako Juraj, treba ísť do niečoho zavedeného v iných OS a nerobiť pokusného králika pre nikoho, vzhľadom na nízky počet obstarávaných kusov.
Ohľadne 4x4 mám podobný názor ako Juraj, treba ísť do niečoho zavedeného v iných OS a nerobiť pokusného králika pre nikoho, vzhľadom na nízky počet obstarávaných kusov.
"Alea iacta est"
.. treba ísť do niečoho zavedeného v iných OS a nerobiť pokusného králika pre nikoho, vzhľadom na nízky počet obstarávaných kusov.
To je fakt. Na to stavet fabriku na Slovensku by byl z nasi strany charitativni zamer.Taky jsem proti.
To je fakt. Na to stavet fabriku na Slovensku by byl z nasi strany charitativni zamer.Taky jsem proti.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Stavať? Ta fabrika už stojí.
Ty o tom zjavne nerozhoduješ.HONZIK11 píše:.. treba ísť do niečoho zavedeného v iných OS a nerobiť pokusného králika pre nikoho, vzhľadom na nízky počet obstarávaných kusov.

"Alea iacta est"
Mikojan 29 a to mas stesti, kraliku. 

No neviem chlapi. Mne sa napriklad ten Gerlach celkom pozdava. Ak by necelu stovku vzali OS SR, povedzme 10 PZ, nemusel by to byt zly start pre hladanie zahranicneho zakaznika.
Ak by to boli teda MANy a GP AR15/M4 bola by to adekvátna medicína pre geopolitických hráčov. Samozrejme o všetkom rozhodne najlepšia ponuka však to znáteJuraj Tichý píše:Geopolitika sa do toho miešať bude. To je samozrejmé.
V podstate nie je žiaden dôvod chcieť si nakloniť Prahu.

Čo sa týka 4x4 tak áno treba ísť do zavedených 4x4 v OS SR a to Aligátori povýšiť na Aligator Master II Amphibious alebo pokračovať v Iveco proste 4x4 s nízkou siluetou.
Úprimná požiadavka vodiča BVP-2 z reportáže ČT24 z 27. 12. 2018, ktoré malo nahradiť viac ako 200 nových obrnencov: "dufam, to bude zmena k lepšiemu, že tam bude aspoň topení pro osádku pretože tam nie je vôbec nic, v lete je tam strašný vedro a v zime strašná zima"
- Juraj Tichý
- Kapitán
Aligator a jeho nastupci nemajú nic spoločné. A teda za zavedený sa da považovať ťažko. A za rozšírený v krajinach NATO ho neoznači ani ....
Iveco LMV je síce zavedený ale skúsenosti bývalých bratov su nevalne.
Zetor by mohol byť fajn, ak by bol súčasťou dealu z Cechmi a vyrobilo by sa ho teda viac.
Iveco LMV je síce zavedený ale skúsenosti bývalých bratov su nevalne.
Zetor by mohol byť fajn, ak by bol súčasťou dealu z Cechmi a vyrobilo by sa ho teda viac.
HONZIK11
Králiky máš v klobúku u Pokustona.
niko
Aj mne, ale zatiaľ len prezentujú a žiadny efekt...
Arthur

Králiky máš v klobúku u Pokustona.

niko
Aj mne, ale zatiaľ len prezentujú a žiadny efekt...
Arthur

"Alea iacta est"
Podľa vyjadrenia ministra k dnešnému dňu nebola podaná žiadna ponuka na BOV 8x8.
Ponuky očakávajú v posledný deň.
Ponuky očakávajú v posledný deň.
Úprimná požiadavka vodiča BVP-2 z reportáže ČT24 z 27. 12. 2018, ktoré malo nahradiť viac ako 200 nových obrnencov: "dufam, to bude zmena k lepšiemu, že tam bude aspoň topení pro osádku pretože tam nie je vôbec nic, v lete je tam strašný vedro a v zime strašná zima"
Je to také symbolické. Stravu a palivo vozia na útvar na traktore ZETOR(v pozadí palec hore), kdezto Tatra 815 8x8 stojí na neočistená na panenskom snehu.. Niekto spomínal radary krátkeho dosahu, uz sa vôbec vie na akom podvozku budú?
https://www.instagram.com/p/CXeGvyMqT-c ... hare_sheet
https://www.instagram.com/p/CXeGvyMqT-c ... hare_sheet
Ta symbolika?

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
- Juraj Tichý
- Kapitán
Asi symbolické je ako mimo je ten príspevok. Obsahom aj umiestnením do vlákna obrnený transportér pre OSSR. 

To ako 60 výškových metrov z útvaru na bojový úsek aby previezli obed a pár kanistrov nafty budú štartovať 8x8 VVN?
Samozrejme je nezmysel štartovať 8x8,ak je teda pojazdná. Stačil by Aktis, čo sa množstva nákladu týka, ale skôr som smeroval ku Gerlach, kedy by sa konečne také multifunkčné vozidlo hodilo. Koniec koncov, aj tie radary, ktoré majú prist, potrebujú nosič.
v rámci odhrabání sněhu odveze Traktor i jídlo.. mi to přijde jako chytré řešení 

Riešite tu blbosti, robia to, ako im to najlepšie vyhovuje.
Arthur
O tom som písal, vtedy mali ešte 18 do konca...
Arthur
O tom som písal, vtedy mali ešte 18 do konca...
"Alea iacta est"