World of tanks
Moderátor: jarl
Re: World of tanks
Mě jede pocitově nová verze plynuleji i s mnohem lepší grafikou. Historické jsem zkoušel s M-36 a němci dostali do kožichu, takže OK.
Ale občasné pády do windowsů taky pozoruji. Už se na tom prý dělá.
Ale občasné pády do windowsů taky pozoruji. Už se na tom prý dělá.
Jezdi nekdo CBT War Thunder GF?

Fraška života letí kupředu jak splašená herka - a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního aktu.
- kopapaka
- 6. Podplukovník

Mimochodem, část problémů s devítkou způsobuje funkce, která přehazuje WoT na méně zatížené jádro procesoru, jde tomu zabránit přímým ovládáním jáder...

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
Zdá se mi to, nebo v 9.0 nerfli Derpguny? na KV2 teda nic nepozoruju, ale s Pz IV (teď IV G, mimochodem ty zahrádky na podvozku jsou fajn proti artilerce) jsem dřív dval Tier IV a některé V na ránu a teď mi to dává 150 dmg do čela US stíhačů s prokazatelně nekrytou palubou (což bývalo vždy za 100% dmg granátu + velká dmg modulům)
Si vis pacem, para bellum
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Na oficiálním fóru zatím žádné stížnosti...

Pro mne už nehratelné. Dlouho to trvá, než se to načte, potom dlouhý lag, kdy vidím, jak do mě střílejí na základně rychlé soupeřovy tanky a pak konec. Tak pá pá WoT.
Před tím celkem v poho, bez lagů.
Před tím celkem v poho, bez lagů.
Vojáci!!!!
Jste vojáci smrtí!!! A já jsem ten, co Vás bude posílat tam, kde se umírá!!!
Osekej detaily grafiky. Vždť WOT jede i na 10 let starých počítačích.
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Tunac: jen to nevzdávej, pohraj si s nadstavením a mrkni na fórum, pár řešení už se našlo.
Já mám taky starší komp a šlape mi to poměrně solidně, grafika nijak zvlášť dobrá, ale skoro bez lagů.
Já mám taky starší komp a šlape mi to poměrně solidně, grafika nijak zvlášť dobrá, ale skoro bez lagů.

kdo má jedno jádro, ten se má
to je celej zázrak WoT, který neumí využít moderní hw

Fraška života letí kupředu jak splašená herka - a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního aktu.
- kopapaka
- 6. Podplukovník
danny1691: ten problém v 9.0 dělá právě snaha využít méně zatížené jádro - mě to třeba funguje dobře...

kopapaka, danny1691, Má sestava utáhla Armu 2 bez problémů, tak si myslím, že to nebude v komplu. Lajnu mám 40/20Mbit/s. V zoufalství vše stažené na minimum. Předtím to jelo bez problémů.
Vojáci!!!!
tady to komunita rozebírá na neofiku http://www.worldofwars.cz

Mám to podobně jako Tunac sestava nabušená , grafika jako prase , net rychlej a přesně tak ,dříve to jelo krásně a teď je to bída.
Včera než mě to připojilo do hry, půlka týmu tuhá . A já s AMX 50 100 sem byl mrtvej a ani sem se nehnul. Super, pěkně děkuji
WoT
Včera než mě to připojilo do hry, půlka týmu tuhá . A já s AMX 50 100 sem byl mrtvej a ani sem se nehnul. Super, pěkně děkuji
WoT
já tu přihodím hlášení od konkurence. Tak se zdá, že CBT se stěhuje na live server. Zatím to má much jako kolem kravského zadku, ale už tak je to fajne.

- kopapaka
- 6. Podplukovník
No, já se stěhovat nebudu. Nemám čas na WoT a začínat v úplně jiné hře se mi nechce. Jen doufám, že přejde co nejvíc lidí, protože pak je alespoň malá šance na odstranění problémů ve WoT...

no pokud to bude jako teď v CBT, tak zase rychle daj zpátečku

- kopapaka
- 6. Podplukovník
Podle FTR - v pátek pravděpodobně bude verze 9.0.1 oprava chyb...

Mne sa po znizeni grafiky plynulost zda v pohode ...
Co sa mi ale nezda v pohode, je hrozne znizenie mojej vykonnosti, hram to jak totalny pako, to nechapem jak to v tom 9.1 update urobili
Co sa mi ale nezda v pohode, je hrozne znizenie mojej vykonnosti, hram to jak totalny pako, to nechapem jak to v tom 9.1 update urobili

To sekání je strašný, začne bitva následuje pětivteřinový lagg a další následují. A taky se mi zdá že tam namontovali nějaký "kazítko", jde mi to totiž čím dál hůř 

[Patton George Smith]
Cílem války není padnout za svou vlast, ale donutit ty parchanty na druhý straně, aby padli za svou...
Cílem války není padnout za svou vlast, ale donutit ty parchanty na druhý straně, aby padli za svou...