Naše Palba

Moderátor: jarl

Zamčeno
Uživatelský avatar
Lord
1. Armádní generál
1. Armádní generál
Příspěvky: 10860
Registrován: 24/8/2004, 02:48

Naše Palba

Příspěvek od Lord »

Palba má za sebou důležité skutky a stojí před ní ještě větší výzvy. Jsme druh portálu, který se najde na českém internetu jen zřídka. Jsme horlivý podporovatelé schopností, znalostí a nadání pro technicko - historicko - vojenskou oblast. Před rokem jsme mluvili o teoriích a představách, které jsou již dnes realitou. Naše principy jsou pevné a nerozborné, máme porozumění směrem k lidem, ale jsme bezcitný vůči našim oponentům, avšak dobrosrdeční k přátelům. To je Palba.

Snažíme se nalézat nejmenšího společného jmenovatele pro široký okruh veřejnosti. Proto naše vize měla úspěch. Dnes před námi stojí toto dílo, avšak před rokem nebylo nic zdaleka tak jisté. Někdy se musí provést nepopulární rozhodnutí a je nutné se obětovat, základ je jednoduchost a jasnost akcí. Kamarádi, musíte mít nejhlubší přesvědčení, že se podílíte na historicky jedinečném úsilí. Vím, že je někdy nudné plnit zde povinnosti v zápřahu všedního dne, ale mějte se na pozoru před vaším svědomím. Tento portál zůstane zachován i pro budoucí generace. Vaše děti a další generace uvidí toto dílo.

Mnoho práce se odvedlo, stovky hodin jsme proseděli u počítačů, nasbírali jsme stovky fotografií, napsali tisíce slov. Nenechte toto dílo padnout a přispějte nevelkou finanční částkou na pokračování tohoto ojedinělého projektu.

Účet číslo 197238476 / 0300 je veden u ČSOB. Finanční prostředky budou použity na další rok hostingu Palby a prodloužení domény o rok.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Zamčeno

Zpět na „Financování a propagace Palby“