Nejde zmenit avatar
Moderátor: jarl
Nejde zmenit avatar
Obrázek postavičky musí být typu .jpg, .gif nebo .png
pritom je, zkousel jsem .jpg i .gif
válka je vůl
Re: Nejde zmenit avatar
Presne ten istý problém mám aj ja, pritom obrázok má dobrú veľkosť aj rozmery, ale aj tak mi vypisuje to isté ako fatele-ovi.fatale píše:Obrázek postavičky musí být typu .jpg, .gif nebo .png
zda se pánové, že se něco pokazilo za poslední týden, neobjevuje se velikost u příloh, pravda, možná nějaké změny na hostingu. Chce to někoho kdo má technický znalosti, aby to dokázal řešit a stane se platným členem týmu. Je přirozené, že se budem postupem času furt něco vysírat, to je zákon. Mě se obvykle podařilo tyto problémy za nějaký čas vybádat a napravit, jenže to chce mít klid na bádání a půl dne to řešit, nyní jsem se už vzdal své hodnosti, neboť byla platná už jen formálně. Vše co je třeba k fungování mají dispozici spolupracovníci Palby, takže to je jištěné, už nejsem neomezený vládce všeho a ani jsem nikdy nebyl. A jsem tomu tak i rád, to byl smysl projektu, i když nadále cítím určitou odpovědnost.
Nicméně to už je známá omáčka, která nevyřeší tento problém, pokud si najdu čas, pokusím se to nějak vyřešit, ovšem rychlejší by byl ten jiný člen, který zatím není k mání. Takže pánové uvidíme astalavista!
Ten avatar má mít asi jen 6kB, a nesmí bejt pokaženej při zmenšování, ovšem problém bude asi někde jinde, do alba jdou fotky naštěstí nahrávat. Velikost se u nově nahraných příloh nezobrazuje, může to mít spojitost ... další možnost je zrušit avatary všem
Nicméně to už je známá omáčka, která nevyřeší tento problém, pokud si najdu čas, pokusím se to nějak vyřešit, ovšem rychlejší by byl ten jiný člen, který zatím není k mání. Takže pánové uvidíme astalavista!
Ten avatar má mít asi jen 6kB, a nesmí bejt pokaženej při zmenšování, ovšem problém bude asi někde jinde, do alba jdou fotky naštěstí nahrávat. Velikost se u nově nahraných příloh nezobrazuje, může to mít spojitost ... další možnost je zrušit avatary všem