World of tanks
Moderátor: jarl
Tak jsem si včera vypracoval novou taktiku s Marderem II - počkám, až lehké tančíky najdou nepřítele, já si pak jednoho dva vyberu a vlítnu na ně. Jednoho, případně dva vezmu s sebou, než mne zničí a já zbytek bitvy pozoruji dění a žehlím u toho pleny. Spojení příjemného s užitečným.
Nebát se a nekrást!
Škoda mardera k tomuto 

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -
Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
Dovolim si silno oponovat.Tempik píše:Panther v Tieru 7 je teď výborný tank. bez debat se teď uplatní více, než když byl v T8 (logicky ho to teď háže proti slabším soupeřům, než předtím.
- Panter v T7 je podla mna este viac nepouzitelny ako v T8.
- Ostala mu kratka 88mm, ktora je o HODNE slabsia ako dlha 88.
- Namiesto dlhej 88 dostal superdlhu 75, ktora sice ma peknu prieraznost ale strasne smiesnu damage, fakt smiesnu
- Co Panterovi zostalo je uboha vydrz jeho modulov, co rana , to poskodenie, cize znova nevyuzitelny ako frontovy tank, kedze jeho pohyblivost je tiez priemerna
Takze:
1. Na agresivnu hru medium tanku tu mame VK3002 DB, ktory ma sice len kratku 88mm ale vynikajuco odraza strely a je omnoho pohyblivejsi
2. Na snipera tu mame JagdPanter, ktory ma lepsie delo ako Panter, lepsie maskovanie ako Panter a lepsie odraza strely
3. Dokonca aj Tiger posluzi na snipovanie lepsie ako Panter
Jedina vec, pre ktoru sa oplati kupit Panter je ta, ze sa z neho da prejst na SKVELY Panter2 a velmi dobry E-50
Já právě teď přemýšlím, že prodám Pattona a místo něho si koupím KV-3 (na výmenu) a T34/85 na hraní. Patton ted stojí za prd, každá arty ho sejme už jen tím že se na něj ošklivě koukne, ale stojí tři miliony a to se nenašetří jen tak... (i když teď mám dva)
Existují stovky různých, vzájemně nesouvisejících důvodů, proč se věci dějí nebo nedějí. Neporozumění může být tísnivé, stejně jako vědomí vlastní zodpovědnosti. Proto je lákavé svést všechny nepravosti na všemocné tajné organizace, které ovládají prakticky všechny prostředky komunikace a zbavují nás tak veškeré zodpovědnosti za naše omyly. Napsal Pavel Kasík
S čim si jel a kolik nepřátel bylo afk?
Můj osobní rekord je poslední den bety 11 fragů s t-54
Takže hodně dobrý CH4OS (t54 byla tehdy op a spousta lidí jen zkoušela tanky někoho jinýho)

Existují stovky různých, vzájemně nesouvisejících důvodů, proč se věci dějí nebo nedějí. Neporozumění může být tísnivé, stejně jako vědomí vlastní zodpovědnosti. Proto je lákavé svést všechny nepravosti na všemocné tajné organizace, které ovládají prakticky všechny prostředky komunikace a zbavují nás tak veškeré zodpovědnosti za naše omyly. Napsal Pavel Kasík
Tak P1/2/E50 jsou takový specifický stroje, tradičním zástupcem středního tanku, jak si ho představuje většina lidí, tu je jen T-54. Rozhodně ale nezkoušej jsem-papirovej-a-všechna-splach-od-arty-i-tanku-jde-do-mě-Pattona ;)
CH4OS - jo tak to tě zklamu
KV je strašně silná kráva, když mi to hodí dobrou bitvu, tak nepostřílím uplně všechny na mapě jen kůli tomu že je to kurevsky pomalí
Žádný jiný servry, vyjma těch oficiálních neexistujou a na těch sou vždycky raty stejný (kromě dočasně běžících test serveů před updatem)
CH4OS - jo tak to tě zklamu

Ale musím říct, že kombinace oleje (5% k výkonu motoru) a odstranění omezovače výkonu (+10%) z něj pak udělá docela mrštnou potvoru ;)
Každopádně mi ten stroj nesedí a teď mi zabírá místo v garáži (kůli výměně v sssr updatu)
Každopádně mi ten stroj nesedí a teď mi zabírá místo v garáži (kůli výměně v sssr updatu)
suhlasim, moze to byt rukamiTempik píše:Sego, jestli máš pocit, že je Panther špatný, tak je to rukama. Znám plno lidí, kteří jsou z něj teď v T7 unešeni a opravdu si o pochvalují. Ale člověku nesedne každý tank. Zkus prostě jiný stroj a vyhni se středním tankům. Ušetříš si zklamání.
ale ked si vezmem ze:
s VK3002DB sa mi jazdi skvelo
s Panterom 2 sa mi jazdi skvelo
s E-50 sa mi jazdi skvelo
... tak si predsa len myslim, ze stredne tanky mam odjazdene vcelku dobre a Panter v Tier 7 je proste sklamanie

ale ako vravim, cisto moj subjektivny pocit
Vyměnil jsem Mardera za Hertzera a zjistil jsem, že mne pěkně stve nesouměrný odměr zbraně (který samozřejmě v reálu Hertzer měl). No nic, teď ho budu muset trochu upravit, aby to zase byla sranda, jako byla s Marderem.
Naposledy upravil(a) Dancer dne 25/8/2011, 12:22, celkem upraveno 1 x.
Nebát se a nekrást!
Já jediný doplněk používám (malé opravy a lékárničku)
A používám to jen vyjímečně , když vím že mně ta oprava hodně pomůže .
Dancer : hetzer je podle mně celkem dobrý stíhač , oproti marderovi má o hodně lepší armor , ale gun má skoro nastejno.
Ale STUG III je podle mně skoro na nic , oproti svému konkurentovi SU-85 nemá skoro žádnou šancci , a radši pojedu kariéru stíhače radši za SSSR
než za německo
(Je to pouze můj osobní názor ).
A používám to jen vyjímečně , když vím že mně ta oprava hodně pomůže .
Dancer : hetzer je podle mně celkem dobrý stíhač , oproti marderovi má o hodně lepší armor , ale gun má skoro nastejno.
Ale STUG III je podle mně skoro na nic , oproti svému konkurentovi SU-85 nemá skoro žádnou šancci , a radši pojedu kariéru stíhače radši za SSSR
než za německo

(Je to pouze můj osobní názor ).
Jo jo, pancéřování byl důvod výměny - prostě víc vydrží. Jen jsem netušil, že mne ta odměrová nesouměrnost bude tolik vadit. Jinak na Hertzera se dá namontovat i desítkový kanón, který Marder nemá. Jen se musí trochu pošetřit zkušenosti.
Naposledy upravil(a) Dancer dne 25/8/2011, 16:22, celkem upraveno 1 x.
Nebát se a nekrást!