Red Tails
Moderátor: jarl
Mám obavu, že mě někdo za chvilku nařkne z propagace nacismu..
Halle Berry by si tedy měla servat svůj Rytířský kříž se zlatou dubovou ratolestí, meči a brilianty, ze svého krku (nechápu jak mohla mít letecká kombinéza takový výstřih). Naskočit do svého fokkera a po likvidaci všech nacistických pohlavárů (včetně akvarijních rybek) by za západu slunce odlétala na tu správnou stranu.. za kolegy z 332nd FG
po dojemné scéně s přivítáním by následoval dvacetiminutový záběr na americkou vlajku
Halle Berry by si tedy měla servat svůj Rytířský kříž se zlatou dubovou ratolestí, meči a brilianty, ze svého krku (nechápu jak mohla mít letecká kombinéza takový výstřih). Naskočit do svého fokkera a po likvidaci všech nacistických pohlavárů (včetně akvarijních rybek) by za západu slunce odlétala na tu správnou stranu.. za kolegy z 332nd FG
po dojemné scéně s přivítáním by následoval dvacetiminutový záběr na americkou vlajku

Trvám na titulku, že při natáčení nebylo ublíženo žádnému zvířátku a že ty rybičky byly okamžite zase dány do akvária a byl jim k dispozici terapeut
Naposledy upravil(a) knezdub dne 2/8/2011, 22:01, celkem upraveno 1 x.
- Franz Trubka
- 7. Major
Tak na tohle bych i šel
...a ne že v Čechách bude v 3D jen dabovaná verze, jinak na to zas nebudu moct jít 
Mimochodem má v kokkpitu zrcátko a toaletní stolek?

Mimochodem má v kokkpitu zrcátko a toaletní stolek?

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Když by Halle Berry odlétala ke svým kolegům z 332nd FG, tak by jí třeba mohlo dojít palivo a po nouzovém přistání by musela zbytek cesty doplavat. Představoval bych si to asi nějak takhle - http://www.youtube.com/watch?v=kSx5Ieq7nNM . Brosnana by mohl nahradit někdo v uniformě (stejně v téhle scéně nikoho nezajímá), "Mohííto?" bych klidně ponechal.
- Franz Trubka
- 7. Major

EDIT: Franz Trubka -

Spíš jsem vycházel ze starého moudra: "Bůh chtěl stvořit vesmír. A Chuck Norris řekl - Můžeš." V době WWII by byl zcela jistě plnoletý a způsobilý k funkci. Zato "Arnyho" by tou dobou ještě nevzali ani k HJ...
Naposledy upravil(a) Horny dne 2/8/2011, 23:30, celkem upraveno 2 x.

Star Trek
* 1965
+ 2009
- Franz Trubka
- 7. Major
Red Tails
Trailer toho, co se na nás chystá. Snad z toho nebude to nebude to, čeho se bojím...
http://www.youtube.com/watch?v=BpA6TC0T ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=BpA6TC0T ... ure=relmfu
- Cassius Chaerea
- Kapitán
- Franz Trubka
- 7. Major
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
No u nás to možná nebude, ale kde by se nazpátek vydělaly utracený dolárky, kdyby to nešlo do distribuce ani v Americe? Franz má tu výhodu navštívit premiéru za oceánem.
A jestli to u nás nebude, je to škoda. Už kvůli těm lidem, co se na tom u nás podíleli. Jako film to možná bude hrozný, ale ty "ptáci" v Milovicích z dílen našich modelářů byli nádherní.
A jestli to u nás nebude, je to škoda. Už kvůli těm lidem, co se na tom u nás podíleli. Jako film to možná bude hrozný, ale ty "ptáci" v Milovicích z dílen našich modelářů byli nádherní.
- Franz Trubka
- 7. Major
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
No já o nic víc nevím, jen to, co jsem psal na začátku tohohle tématu. Točilo se to u nás, takže letiště měli na starost naši kulisáci a repliky letadel stavěli taky naši kluci. Mám z natáčení pár fotek, něco už jsem dával do galerie, a kdyby byl zájem, můžu přihodit i další.Franz Trubka píše:Napis o tech modelech a ceske ucasti na tomhle filmu neco vic. Asi nejsem sam, koho by to zajimalo
Mimochodem, film Rytíři nebes byl taky nebetyčná kravina s povedenýma replikama, který taky dělali Češi.
- Franz Trubka
- 7. Major