Nepřítel před branami
Moderátor: jarl
-
- Poddůstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
Nepřítel před branami
Váš názor tento film o sovětském odstřelovačí Zajcevovi, který Stalingradem opravdu pochodoval se svoji puškou ??

-
- Poddůstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
No, ja nemůžu posoudit, protože jsem Pearl Habor neviděl. Možná mě k tomu vedly dost šptné zprávy o tom filmu, ale teď zjišťuju, že film můžu opravdu posoudit až ho opravdu uvidím, takže už ho mám zamluveny v půjčovně 
Ale teď k tomu filmu !! Ty Štuky byly nadherne, ale taky se mi líbil ten první útok, kde vlastně většina z těch vojáků zahynula. Buď už kvuli nepřátelským kulkám, nebo kvuli vlastním, které do nich začali pálit jjeich soudruzi, jjeich "kamarádi". Jinak mi to trochu připomína klasický americký film, všichni zemřou, on přežije, ale tady je to trochu podke skutečnosti a ten kult je tady na místě !!

Ale teď k tomu filmu !! Ty Štuky byly nadherne, ale taky se mi líbil ten první útok, kde vlastně většina z těch vojáků zahynula. Buď už kvuli nepřátelským kulkám, nebo kvuli vlastním, které do nich začali pálit jjeich soudruzi, jjeich "kamarádi". Jinak mi to trochu připomína klasický americký film, všichni zemřou, on přežije, ale tady je to trochu podke skutečnosti a ten kult je tady na místě !!

- ivan_kovar
- Poddůstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
- ivan_kovar
- Poddůstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele: