Ako základ som použil polystyren, ktorý som si nakrajal na malé kvádre.Na podložku som ho zafixoval herkulesom.Po zaschnutí som kvádre natrel zmesou Herkulesu a vody a prikladal na ne na štvorce nastrihané papierové kapesniky.Po dôkladnom vyschnutí som všetko nafarbil syntetickými farbami Humbrol.Výsledok posúďte sami...
Skaly-Jak na to?
Moderátor: jarl
Skaly-Jak na to?
Rozhodol som sa spraviť si diorámu situovanu do hornatých oblastí Talianska a preto som musel riešiť problém stvárnenia skál.
Ako základ som použil polystyren, ktorý som si nakrajal na malé kvádre.Na podložku som ho zafixoval herkulesom.Po zaschnutí som kvádre natrel zmesou Herkulesu a vody a prikladal na ne na štvorce nastrihané papierové kapesniky.Po dôkladnom vyschnutí som všetko nafarbil syntetickými farbami Humbrol.Výsledok posúďte sami...

Naposledy upravil(a) Bruno dne 15/11/2005, 20:01, celkem upraveno 1 x.

Najvačším nepriatelom mieru su pacifisti...
- Radola Gajda
- Poddůstojník v záloze
Re: Skaly-Jak na to?
Nějaké skály jsou na stránkách modelové železnice z pěnového polystyrenu, konkrétně na stránce stavby krajiny modelového kolejiště.