To asi ne, ba Lancia i Hunter normálně v pátek vyšli.zved píše:Třeba vyhořel sklad Amercomu v ČR a zatím se vše tají

Moderátor: jarl
Tak Hind se objevil až v pondělí a mám pocit, že se fakt povedp3tris píše:To asi ne, ba Lancia i Hunter normálně v pátek vyšli.zved píše:Třeba vyhořel sklad Amercomu v ČR a zatím se vše tají
Zatím netuším, ale Amercom prý bude předělávat stránky, tak možná brzy. Mimochodem, tady je prvních 10 kousků, jak budou vyházet v Polsku. Předpokládám, že u nás bude první B-17 a Loś se objeví až později. A jsem hodně zvědavý na F-117, ta by byla v 1:144 opravdu koťátko. Třeba vyjde 1:100 do série se stíhačkama, vůbec bych se nezlobil.mosquito píše:Panové nemáte někdo echo kdy začnou vycházet v Česku "Bombardéry světa"? - na oficiálních stránkách amercom.cz zatím nic. Trafikanti už se děsí kam je budou dávat
- viz B52 apod.
Jasný, ty měřítka jsou mimo a kvalita modelů nebyla nic moc. Já sám jsem si to ani za tu cenu nekupoval. Ale docela se mi líbil ten nápad s plechem z čumáku. A nějaká limitka to podle všeho byla, byl v nich certifikát. V jednom něco okolo 750 a v druhým okolo 800 tuším že z 2300.velitel píše:No, hlavně bacha na ta měřítka, to je něco úplně mimo. A za druhé označení CS je ze série Corgi Toys, tedy hračky v dosti mizerné kvalitě a pokud lze považovat desítky tisíc ks za limitku, tak snad OK. :-)
Prošel jsem si net a některé z těch Nose Art 1/72 jsou luxusní.velitel píše:Možná tyhle Nose Arty dělali v menším množství. Ale jaký o ně byl zájem je vidět, že i z takto malého množství se dělají výprodeje skoro za nic.
Jinak ty Nose Arty dělali i v 1:72. Nedávno se mi dostal do ruky jeden Liberator z téhle edice v 1:72 a pár lidí se mohlo přetrhnout, aby ho měli.
Tak trochu čekám na nějakou tu limitku u rohlíků.Doufám,že měřítko bude sedětvelitel píše:No, hlavně bacha na ta měřítka, to je něco úplně mimo. A za druhé označení CS je ze série Corgi Toys, tedy hračky v dosti mizerné kvalitě a pokud lze považovat desítky tisíc ks za limitku, tak snad OK. :-)