Jsou tu Vánoce 2005.....2018
Moderátor: jarl
Vidím všechno. Skelete - jsi na tenkém ledě. Až se potkáme, budeme se bít do první krve.
Hezké vánoce a co nejlepší přístí rok přeje všem Pátrač a spol.

Hezké vánoce a co nejlepší přístí rok přeje všem Pátrač a spol.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Výborně, Skelet se obětuje a odláká Pátračovu pozornost 
Tak doufám, že jste všichni dostali co vás potěšilo, ať už to byl dárek nebo prostý klid a že na sebe budete hodní i mimo svátky

Tak doufám, že jste všichni dostali co vás potěšilo, ať už to byl dárek nebo prostý klid a že na sebe budete hodní i mimo svátky

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Chudák Hans, nakonec se kvůli slivovici dostal do řečí 

„Dámo, vy jste pravý gentleman.”
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Přeji to samé, ale ono stačí i to štěstí, to zahrnuje jak zdraví, tak peníze i všechno další.michan píše:Palbáci i příznivci,
užijme si Silvestra a Vám všem a Vašim nejbližším přeji vše nejlepší, hodně toho důležitého zdraví, přeji i štěstí v osobním životě ( ať se podaří i ty peníze) v Novém roce 2012.
Jak říká klasik: "Na Titanicu byli všichni zdraví, ale štěstí neměli".
Tak lidi, zítra ať vykročíte správnou nohou do nového dne, který je jinak stejný jako každý jiný 

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Všem vše nejlepší do roku 2012
A hlavně pamatujte, že jak na Nový rok, tak po celý rok - tak bacha, ať nezačnete s kocovinou jako trám

A hlavně pamatujte, že jak na Nový rok, tak po celý rok - tak bacha, ať nezačnete s kocovinou jako trám

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Vánoce 2011 - uzavřeno
Vánoce 2011 - uzavřeno
„Dámo, vy jste pravý gentleman.”
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Re: Jsou tu Vánoce 2005.....2012
Tak trochu ze zbytku času, tak trochu z dobré nálady jsem se rozhodl spojit všechna témata týkající se blahopřání k vánocům a následnému novému roku. Prosím využívejte k tomu jen toto společné téma. Děkuji.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Re: Jsou tu Vánoce 2005.....2012

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.