P.S. : Nejsem si jist , jestli v tomto letadle Walter Dahl havaroval

Moderátor: jarl
aaha, muj failp3tris píše:Ne těhle fotkách právě jo, ale na fotce v časopisu měl Apache znaky taky izraelský.
Právě že už nedělá, dělal když ještě patřil Humbrolu. Nikde v shopech jsem to nenašel, jen na e-bay. Jsou to takový jednoduchý click-clack převzaný od Hobby-Boss. Takhle třeba vypadá ten poválečný Corsair.kingandcountry píše:Ani jsem nevěděl,že Airfix něco takového ted dělá.Pamatuji, jak jsem si hrál před 30lety s vojáčkama od Airfixu 1:32 to jsem miloval.,,ww2,,.
Gratuluji k skvělým kouskum P3tris.Corsair a P-47D Thunderbolt jsou moji favoriti.Já čekám na Corsaira.Koupil jsem ho na ebay těsně před vánocema tak si asi ještě počkám.Ta Dora je lákavá.....
Z nostalgie hodím pár obrázku krabic vojáčku od Airfixu do sekce figurky.
Podle krabiček 8 Amíků, 8 Němců a 8 Britů. Počkám, až bráchovi dorazí ten poslední balíček. I tak nám budou chybět asi 2 kousky, tak bych se kdyžtak ozval, kdybys je náhodou měl.velitel píše:Tyhle modely fakt nejsou špatný, tedy ve svojí třídě. V posledních dvou letech jsem je kupoval z GB a prodávali jsme je na akcích za 150,- Kč a vcelku se prodávaly. Problém byl v již dosti omezeném sortimentu. Pár Spitů a Mezky. Pár kousků mám ještě ve skladu na příští rok na venkovní akce.
Snad se to časem naučí.p3tris píše:Tomcate, podívej se, jak se sem správně dávaj obrázky, nebo tě Tony za chvilku sežere.........