Moderátor: jarl
Já děkuji vám všem za přízeň a čas, bez vás všech by tyto stránky nebyly.kingandcountry píše:Poděkování Tonymu za práci na těchto stránkách.
Číňani zmastili objednávku krabiček,p3tris píše:.....nějakou tu malou obrněnou potvoru pod stromečkem
Nebuď tak strohý, to je vánoční úlovek? A co znamená (upgrade)? Upravené kousky? Fakt pěkné, ten Churchill a Alligator se mi líbí.
Tak to ti závidím tvoje štěstí. Tem můj schovaný od známé trafikantky byl bez kulometu, ohnutý držák majáku a samozřejmě i ta ,,fuga" na přídi nechyběla. Takže i on už je zařazený do fronty k ostatním na ,,repas"p3tris píše:Fuchse doporučuji pořádně prohlédnout, protože tolik antének, zrcátek a jiných výstupků už dlouho na žádném modelu asi nebylo. Překvapivě ani jeden ze tří, co jsem měl v ruce nebyl "orvaný" a antény byly jen lehce zohýbané. Spíš je nutnost dát pozor na slícování, protože dva měly na čumáku opravdu nepěknou "fuku". Jinak kvalita nevybočuje z Amercom průměru.
Na obrázku je vozidlo špatně vidět, podle sklopné rampy a bez věže by to měl být amtrack LVT4. LVT1 je tvarově jiný, LVT2 nemá sklopnou rampu, LVT3 má kulatější příď. Stroje amtank LVT(A) mají kanonovou výzbroj (věže), mimo LVT(A)2, ta však vychází z LVT2, tedy nemá sklopnou rampu.tomcat1 píše:............ Aj ten Alligator (bez veží, neviem, čo to je)......
Tak to ti slíbit nemůžu, ba bydlím v 1+1 a tam bych je asi nezaparkoval.kingandcountry píše:Tady se dvaatřicítky asi moc nenesou,že?Na třicítky se už raději nebudu vůbec ptát :-).Víte chlapy jakou to má váhu, když s tím někoho čvachtnete do hlavy.To se nedá s HO vůbec srovnat :-D..... !!!!
Slibte mi někdo,že o tom budete alespon do příštích vánoc přemýšlet.