Tak všechno nejlepší do Nového roku kucíííííííí!!!!!!!!!
p.s.hlavně dávat pozor na špunta a modely

Moderátor: jarl
TonyHazard píše:Není to špatný nápad, pánové můžete během asi 10 dní aktualizovat svůj seznam tipů. Uzavírka bude 23. 12. 2011 ve 24,00 hod. . Smůla pro ty, co sem pravidelně nechodí, možná že ne, risk bude ty tipy změnit.p3tris píše: > Šedý vlk: Nevím, jestli ti to Tomy dovolí, ale zrevidoval bych si si seznam, ba DUKW 353 už vyšel a Dingo asi taky nebude, když vychází jeho italská kopie Lancia Lince.
A kam si to napsal? Já o ničem nevím. Já se díval 23.12.2011 asi kolem 21 hodiny a nikde žádný požadavek. A ráno 24.12. také nic. Můžeš mi ten nový seznam zde uvést. Nyní máme do vyjítí nového modelu nejméně 10 dní, takže je možné uvést změny.šedý_vlk píše:A já to stihl a přece se pořád používá ten můj první seznam?!
To souhlasí, když k tomu přidají ještě transportér Marder, třeba ve verzi 1A2, tak to bude téměř komplet.p3tris píše:To se nám s tím Bundeswehrem roztrhnul pytel. Tak snad bude i ten Leopard 2. Vlastně z těch jejich nejznámějších mašin chybí už jen Fennek a Wiesel. A možná nějaký vojenský Unimog.
V prvním pohledu jsem myslel, že ne, už v sérii máme jedno zelené smetí na podstavci, a to Kfz. 2 (G5). Ale po zjistění faktů, kde se uvádí, že Kfz.2 má délku 3580 mm, zatímco Lancia Lince pouze 3250 mm, prvenství v "maličkosti" jí tedy zůstává. Dalším kandidátem by byl Jeep Willys, ale s délkou 3360 mm a vozíkem to prohrává.p3tris píše:Lancia Lince dostává titul "nejmenší drobek ve sbírce". Ale jinak je to celkem hezký modýlek, to zase ne, že ne
Čirou náhodou jsem se zrovna chtěl na firmu Atlas zeptat a teď vidím, že distribuují i do Dráčiku. I přesto, nemá s nima někdo zkušenosti, co se jejich kolekcí týče? Podle fóra na minimodel je to docela problamatické a většina modelů z letáků v denním tisku vůbec není na skladě. Mě už se na nich nelíbí jen to, že pokud si koupíte první model a zapomenete odvolat předplatné, automaticky uzavíráte smlouvu. Zas na druhou stranu o V3S v 1:72 bych měl fakt docela zájem. A Tatry T28 nebo 148 v 1:43 by taky nebyly k zahození. Jestli někdo má zkušenosti a nebo třeba tyhle modely v Dráčiku viděl, dejte vědět.fightavi píše:Ahoj! Tak jsem si dneska přinesl z Dráčika jenom jako perlu do regálku (novou sbírku zakládat nemíním ) docela pěknou P-40N v barvách Létajících tygrů z Číny v 1:72,ve dvoudílným blistru, dolepil jsem kola a ostruhu, anténu a přídavnou nádrž a trochu dofestoval vrtuli a je to fešanda. Na obalu je jako distributor pro Dráčika fa ATLAS. Ještě jsem tam zahlídnul Mesouna Bf-109 E v zajímavém markingu, toho jsem nebral, mám jich plný regál. Jo a cena je 199,- Kč.
Dneska jsem koupil televizní program TVmax a byla tam vložená přihláška k odběru tatrovky T-148 v měřítku 1:43 za pohých 99,- od ATLASU(!)bez povinnosti koupit cokoliv dalšího. Objednává se to pomocí tohohle letáku, protože je tam osobní kód nebo majlem, kód musíš použít. Dodací lhůta cca 3 týdny (objednal jsem si takhle jen tak autobus Škoda 706 RTO a v tomhle termínu došel. Platí se až při převzetí modelu doma složenkou nebo si můžeš objednat další náklaďák - jaký se dozvíš až z katalogu, který přijde s tím.p3tris píše: Čirou náhodou jsem se zrovna chtěl na firmu Atlas zeptat a teď vidím, že distribuují i do Dráčiku. I přesto, nemá s nima někdo zkušenosti, co se jejich kolekcí týče? Podle fóra na minimodel je to docela problamatické a většina modelů z letáků v denním tisku vůbec není na skladě. Mě už se na nich nelíbí jen to, že pokud si koupíte první model a zapomenete odvolat předplatné, automaticky uzavíráte smlouvu. Zas na druhou stranu o V3S v 1:72 bych měl fakt docela zájem. A Tatry T28 nebo 148 v 1:43 by taky nebyly k zahození. Jestli někdo má zkušenosti a nebo třeba tyhle modely v Dráčiku viděl, dejte vědět.
Mimochodem, miniwojna se nám nějak fláká, ve středu vyjde v Polsku nové vozidlo a bombardér a tam pořád nic.
Náhled na francouzskou houfnici AMX 30 AuF1.p3tris píše:.....Mimochodem, miniwojna se nám nějak fláká, ve středu vyjde v Polsku nové vozidlo a bombardér a tam pořád nic.
Také jsem ji chtěl napsat, ale zdálo se mi, že tam nebude tolik houfnic. Myslím, že budou pokračovat v dané kolekci (mám tam pár želízek).p3tris píše:Měl jsem nutkání jí tam napsat, ale už se mi nikam nevešla. Doufám, že ostatní modely nebudou už jen z altayácký série Blindés de Combat, to už bych moc nezabodoval